مهار بیابانزایی
استقبال کمنظیر از رستاخیز دوم وبلاگستان در جهان

در کمتر از سه ساعت، شمار وبلاگهای داوطلب مشارکت در روز اقدام جهانی وبلاگستان در برابر فقر در 15 اکتبر از 24 وبلاگ و 28 هزار خواننده به 497 وبلاگ و بیش از یک میلیون و سیصدهزار خواننده افزایش یافت.
جالب اینکه تاکنون، دو وبلاگ نیز از ایران به ثبت رسیدهاند که اولی: «یادداشتهای یک سرباز معلم جنوبی» و دومی: «رونوشتها» است. که البته میزان مشارکت ایرانیها، حتی از وبلاگنویسان کشور افغانستان هم کمتر بوده است!
هر چند ایمان دارم هموطنان عزیزم ثابت خواهند کرد که بیش از این به چنین حرکتهای جهانی باور داشته و در راه ریشهکن ساختن فقر مشارکت خواهند کرد.





سلام دوست عزیز… در مورد روزاکشن بلاگ ها پست جالبی نوشته ای. فقط به نظرم اگر آن وبسایت زبان فارسی را هم ساپورت کند بچه های بیشتری در آن ثبت نام کنند… موفق باشی و مطمئن باش وبلاگ مهاربیابان زایی خیلی برای ایران مهم است…قربانت
پاسخ:
ممنون از لطفتان. اتفاقاً سال گذشته زبان فارسی را هم حمایت می کرد. امیدوارم امسال نیز چنین شود.
موفق باشید.
آقای درویش عزیز سلام… یه ایمیل برای دفترشون فرستادم که اینترفیس فارسی سایت هم راه بیاندازند. امیدوارم موثر واقع بشه… موفق باشید
پاسخ:
ممنون از پیگیری تان.