🔻برخی درخواستها حتی طرحش خجالتآور است!🔻
🇮🇷 @darvishnameh
۱️⃣ اینکه فرزندی از والدینش بخواهد تا او را تنبیه نکنند؛ اینکه دانشآموزی از آموزگارش بطلبد که شخصیت او را تحقیر نکند؛ اینکه ملتی از حکومت خود بخواهد تا به فهم و شعورش احترام نهاده و در فرآیند مدیریت، مشارکتی واقعی کند؛ ظاهراً در شمار بدیهیات یک جامعه مدنی در قرن بیست و یکم و بلکه قرن یکم است! نیست؟
۲️⃣ اصولاً طرح چنین مطالباتی، وهنِ مخاطب است و نشان از کیفیت حقیرانهی قضاوت مطالبهگر از او.
۳️⃣ اینک در ماجرای فیلتر گسترده اصلیترین شبکههای اجتماعی و کاهش محسوس پهنای باند در ایران که سبب شد ایرانیان علاوه بر آنکه یکی از رکورددارانِ فرونشست زمین، بیابانزایی، آلودگی هوا و فرسایش خاک در جهان باشند؛ در شمار کشورهای به شدت محروم از موهبت دریافت اینترنت پرسرعت هم قرار گیرند، همین شرم و خجالت حکمفرماست! نیست؟
۴️⃣ برخی خبرهای رسیده حاکی از آن است که اگر اینترنت و تکنولوژی پیشرفته گوشیهای هوشمند نبود، شاید چند هزار نفر از مردمی که در زلزله ترکیه زیر آوار مانده بودند، امکان نداشت که سلامتی و موقعیت خود را به امدادگران اعلام کنند.
۵️⃣ آنگاه ما در ایران اگر خدای ناکرده با چنین فاجعهای روبرو شویم، تصور کنید زیر آوارها ملت باید دنبال یک ویپیان خوب هم بگردند!
۶️⃣ حال و روزِ اکنون ما و حسرتهای حقیری چون برخورداری از یک اینستاگرام و تلگرام بدون فیلتر آنهم در چهل و چهارمین سالروز قیام و پیروزی یکی از مردمیترین انقلابهای قرن بیستم، حقیقتاً شرمآور است و آدمی را یاد شعر مشهور نزار قبانی میاندازد:
” کشورِ شما
زیباترین کشوری است که من دیدهام!
اینجا باران میخندد
گلها میخندند
هلو و انار میخندد
بوتههای یاسمن
از دیوارها آویزانند
پس چرا درکشورِ شما
هیچ آدمی نمیخندد؟! ”
#فیلتر_اینترنت_توهین_به_شعور_ملی
#زلزله_ترکیه
#دلنوشته_های_محمد_درویش
https://www.instagram.com/p/CoiSz_Stcmw/?igshid=YmMyMTA2M2Y=