از ديدن اين دو تصوير چه حس و حالي را تجربه ميكنيد؟
درست ميبينيد؛ آنها درختان مصنوعي يا “artificial trees” هستند كه قرار است در قالب يك برنامهي تحقيقاتي بلندپروازانه اندكي از خطر جهانگرمايي “Global Warming” را بكاهند. دكتر تيم فاكس كه عهدهدار اين مسئوليت بزرگ در آكادمي ملّي علوم بريتانيا است، اينك ميكوشد تا به كمك دانش ژئومهندسي، بخشي از نابخرديها و آزمنديهاي بشر متكبر هزارهي سوّم را تعديل بخشد.
در اين باره ميتوانيد نگاهي بياندازيد به تارنماهاي مشهوري چون: BBC, Physicsworld، physorg treehugger و نيز وبلاگ شخصي دكتر عليرضا برهاني داريان عزيز تا دريابيد كه چگونه در حالي كه ما اينجا درختان را در دنا، چهارمحال بختياري (منطقه حفاظت شده هلن)، خراسان، گلستان، بوشهر، بلوچستان، تهران و … درو ميكنيم، هستند انسانهايي كه فقط به حفظ درختان طبيعي موجود بسنده نكرده و در انديشهي آفرينش درختان مصنوعي هستند تا در گرمترين و دشوارترين شرايط هم بتوانند به فرآيند ارزشمند ترسيب كربن Carbon Sequestration – كمك كنند.
شوربختانهتر آن كه خبر ميرسد: به جاي آن كه طبيعتستيزان تحت فشار بيشتر قرار گيرند، اين طبيعت دوستان هستند كه تحت مؤاخذه قرار گرفته و تهديد ميشوند كه چرا خبر قلع و قمع منابع طبيعي و محيط زيست را افشا ميكنيد؟!
مؤخره:
من كه رفتم … شما هم اگر دوست داشتيد بياييد تا جملگي به خداوند پناهنده شويم!
كاملاً جدي!
27 مرداد 1388:
احمدينژاد قانون ممنوعيت قطع درختان در محدوده و حريم شهرها را ابلاغ كرد!
درود بر جناب درویش عزیز…
پست جالبی بود…درختان مصنوعی!واقعا هم مصنوعی!خیلی جالب بود…
از خواندن سرگذشت پیرمرد خلخالی ذوق زده شدم…
در مورد سرگذشت بلوط های از دنیا رفته هم این خبر را شنیده اید که مسیر را عوض کردند!گویا فقط هدفشان قطع بوده تا بتوانند راه را برای چیزی میسر کنند…
:(
شب خوش
درودبرشما.
وحشتناکه…همه چی درایران مفهوم متفاوتی داره…
درود بر استاد
باز هم سپاسگزاریم
جالب بود . فكر كنم خيلي بدرد تهران خودمون هم بخوره .
مثل همیشه هیجان انگیز اما از نظری هم ناراحت کننده!
بی اندازه جالب بود , سپاس بابت هوای خنک این عکس ها!
آدرس بدین ,من هم می آیم!