10 نشانه‌ی پس‌رفت محیط زیست در سال 2009

مرگ گاوها در کنیا؛ شناسه ای آشکار از خشکسالی شدید در بسیاری از مناطق آفریقا

      نشنال جیوگرافیک اقدام به انتشار 10 رخداد نامیمون سال 2009 در حوزه‌ی محیط زیست کرده است؛ رخدادهایی که بسیاری از آنها به طور مستقیم یا غیر مستقیم با جهان گرمایی و تغییرات اقلیمی مرتبط هستند.
    از جمله‌ی این رخدادها می‌توان به ناپدیدشدن کلاهک یخ در قطب شمال و گشوده‌شدن یک راه دریایی بی‌سابقه اشاره کرد؛ افزون بر آن خشکسالی سخت و جان‌فرسا در کنیا، کور شدن اشتهای اقیانوس‌ها در جذب کربن و افت کم‌سابقه‌ی منابع آب زیرزمینی در کشور هند از دیگر مواردی است که نشنال جیوگرافیک آنها را مهم ارزیابی کرده است.
    دیگر موارد را می‌توانید اینجا ببینید.

9 فکر می‌کنند “10 نشانه‌ی پس‌رفت محیط زیست در سال 2009

  1. رویا

    این کم شدن اشتهای اقیانوسها در جذب کربن یعنی چی؟

    پاسخ:
    اقیانوس ها یکی از مهمترین منابع ترسیب کربن یا همان جذب دی اکسید کربن هستند که اینک این رقم بیش از 24 درصد در سال کاهش یافته است!

  2. شقایق

    حامی سر سخت محیط زیست خسته نباشین .

    پاسخ:
    سپاس … پاینده باشید.

  3. شقایق

    یه چیزی،
    من از دیروز عصر تا حالا هیچ کدوم از وبلاگهای شما را بدون آنتی فیلتر نمی تونم ببینم ؛ کس دیگه ای هم این مشکل رو داره یا مربوط به سرور مرکزی ماست ؟

    پاسخ:
    چه خبر بدی! امیدوارم تایید نشه.

  4. محمد درویش نویسنده

    مهم نیست که در یک ساعت چند تا می شه رکورد زد! مهم اینه که از حاصل این تلاش ها، بتوان دست کم یک نفر را به محیط زیست علاقه مند تر کرد. درود و ممنون از همراهی هایت پسر عموی عزیز من.

  5. مهدی اشراقی

    آقای درویش عزیز از پیامتان متشکرم. ببخشید که دیر جواب می دهم. چون مدتی بود کامنت های وبلاگ رو چک نکرده بودم.

    قهر برای چه قربان من محیط زیستی ام همچنان. فقط مدتی است دستم به نوشتن نمیرود. در هر حال سعی کردم در این مدت سایت “گرین دی” سر و سامانی پیدا کند.

    متاسفانه پهنای باند سایت به دلایلی (احتمالا بازدید بالای سایت) تمام شد. دلیلش هم فکر می کنم نام سایت باشد که مراجعات “سبزهای سیاسی” را از طریق موتورهای جستجوگر به این سایت زیاد کرده. طبیعتا در اولین روز سال جدید میلادی مشکل خود به خود برطرف خواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تائید دیدگاه فعال است. دیدگاه شما ممکن است کمی طول بکشد تا ظاهر شود.