🔻حقیقت ماجرای نامه جنجالی کلانتری چیست؟🔻 اپیزود چهارم و آخر
🇮🇷: @darvishnameh
۱️⃣ به جرات میگویم که هیچ کارشناسی در سازمان حفاظت محیطزیست یا وزارت نیرو وجود ندارد که قلباً با طرح انتقال آب خزر به کویر مرکزی موافق باشد.
۲️⃣ شاهد ادعایم، سخنان امروز – ۲۴مهر – وزیر نیروست که میگوید: موافقت اولیه با اجرای این طرح به سال ۱۳۹۱ برمیگردد که در پی نامه اسفندیار رحیم مشایی، رییسدفتر وقت رییسجمهور به نامجو – وزیر وقت نیرو – و ابلاغ دستور #محمود_احمدینژاد اتفاق افتاده است.
۳️⃣ اما چرا نه در دوره #محمدجواد_محمدیزاده، نه معصومه ابتکار و نه #چیتچیان، ارزیابیهای این پروژه انجام نشد و درواقع وقتکشی عجیبی رخ داد تا امروز به دقیقه ۹۰ نزدیک شویم؟ در واقع هر مقام مسوولی در وزارت نیرو و سازمان حفاظت محیطزیست دوست داشت – یه جوری که رییس مافوش خیلی از کوره درنرود تا عذرش را بخواهد – دوره مسوولیتش را آلوده به موافقت بر اجرای این طرح افیونی نکند.
۴️⃣ در این میان، #معصومه_ابتکار اما چوبش را خورد و تاوان مقاومتش در برابر اجرای این طرح را داد؛ تاوانی که نه عیسی کلانتری و نه ظاهراً اردکانیان مایل به پرداخت چنین هزینهای نیستند. پس بهترین رویهای که اینک در پیش گرفتهاند انداختنِ توپ در زمین یکدیگر و تداوم وقتکشی است.
۵️⃣ اما همانطور که دیروز نگارنده آشکارا در بخش خبری #پیک_بامدادی رادیو ایران هم متذکر شد: اصلیترین دلیل اصرار دو رییسجمهور با دو دیدگاه فکری کاملاً متناقض در اجرای طرح انتقال آب خزر به کویرمرکزی، قولی است که به مردم حوزه انتخابیه خود – استان سمنان – دادهاند. یعنی: منافع استانی مقدم بر اصول آمایش سرزمین؛ همان کاری که با اجرای طرحهایی مشابه، #خاتمی در یزد و #رفسنجانی در کرمان انجام دادند.
۶️⃣ کاش وزیر نیرو که شخصیتی علمیتر و صادقتر از عیسی کلانتری دارد، اسیرِ این بازی نمیشد و حقیقت را به رییسجمهور و مردم میگفت و با افتخار در صورت اصرار بیشتر حسن روحانی، استعفا میداد. شاید در آن صورت، شاهد ظهور نسلِ قابلاعتمادتری از مدیران در نزد فرهیختگان و مردم میبودیم و عملاً کیان جمهوری اسلامی و اعتماد ملی به دولت و حاکمیت سزاوارانهتر حفظ میشد.
#نه_به_انتقال_آب_خزر_به_کویر_مرکزی
#استیضاح_وزیر_نیرو
#صورتجلسه_جنجالی
#گاف_عیسی
#استعفای_اردکانیان
🇮🇷: https://t.me/darvishnameh/8785