خوشحال باشیم ؛ به جای 2012 در 2013 می‌میریم!

لابد شنیده‌اید که در تقویم مایاها، 21 دسامبر 2012 به عنوان پایان دنیا پیش‌بینی شده است؛ رخدادی که صنعت پولسازی هالیوود هم با ساختن فیلمی با همین عنوان و به کارگردانی Roland Emmerich به استقبالش رفت، هرچند آن گونه که انتظار می‌رفت، گیشه به استقبال این فیلم نرفت! رفت؟
به هرحال به نظر می‌رسد که اغلب افرادی که این خبر را شنیدند و یا آن فیلم را دیدند – مانند نگارنده و ناصر کرمی و عبداللطیف عبادی – زیاد جدی‌اش نگرفتند. امّا اینک دانشمندان ناسا می‌گویند، مایاها ممکن است زیاد هم بی‌راه نگفته باشند! زیرا بررسی‌های آنها نشان می‌دهد که یک توفان خورشیدی بسیار قدرتمند – با شدتی بیش از 20 برابر قدرت توفان کاترینا – در سال 2013 در راه است که می‌تواند نابودی تمام دنیا را به دنبال داشته باشد.
آنها این را هم اضافه کرده‌اند که در حال حاضر هم فعالیت خورشید بسیار شدید شده است و در چند سال آینده شدیدتر هم خواهد شد، به نحوی که می‌تواند یک فاجعه بی سابقه را برای زمینی‌ها به ارمغان آورد!

نتیجه‌گیری اخلاقی:
از آنجا که دو یا سه سال دیگر بیشتر وقت نداریم تا زندگی کنیم، لطفاً زندگی کنید و همه‌ی کینه‌ها و عداوت‌ها و حسادت‌ها و رقابت‌ها را به آن سوی انفجار بزرگ موکول سازید. در ضمن، مدیران محترم هم دیگر نیازی نیست تا به فکر درمان دردهای بی‌درمان محیط‌زیست مانند ریزگردهای عربی، آلودگی منابع آب سطحی و زیرزمینی، جنگل‌تراشی، سدسازی، جهان‌گرمایی و جفت‌گیری ببرهای روسی باشند! آنها هم می‌توانند با خیال راحت زندگی کنند!!
برای آگاهی بیشتر از بررسی‌های ناسا و حواشی این ماجرای هیجان انگیز می‌توانید سری هم به catholicknight یا metro-reality یا answers.yahoo و یا redorbit بزنید.

16 فکر می‌کنند “خوشحال باشیم ؛ به جای 2012 در 2013 می‌میریم!

  1. گل پسر

    خیلی جالبب بود
    یکسال دیگه.
    کاشکی برای بقیه افراد هم می شد این مطلب رو خوند.

    یکی از بهترین وب هایی که هست مال شما هست.
    مرسی

  2. صبح صادق

    نتیجه اخلاقی
    کسایکه میخوان برن سربازی دوسال خدمت کنن که بقیه عمر از کارت پایان خدمت استفاده کنن بهتره نرن خدمت :)

  3. مسعود

    خیلی نمونده ! زندگی کنیم !

    و البته آن طنز رو به مدیران ، عالی بود.

  4. محمد

    پس حالا که میمیریم!بیاید همه را ببخشیم تا بخشیده شویم

  5. بدون نام

    سلام. سؤالم زیاد ربطی به موضوع ندارد اما چون جای مناسبی برای مطرح کردنش نیافتم، آن را در این جا از شما می پرسم. می خواستم بدانم که واژه «جهانگرمایی» که شما و بسیاری دیگر به عنوان معادل Global warming از آن استفاده می کنید از کجا آمده است؟ آیا واژه ای رسمی است؟ من درباره این موضوع مطالعات زیادی می کنم اما فقط اخیرا متوجه شدم که چنین کلمه ای به تازگی رایج شده است.

  6. محمد درویش نویسنده

    بی نام عزیز:
    راستش نمی دانم این کلمه از کجا آمده است؟ مانند بسیاری دیگر از کلمه هایی که در زبان فارسی وجود دارند و از آنها به صورت روزمره استفاده می کنیم.

  7. مجید

    سلام
    من هم میخواستم سوال کنم این واژه ریز گرد عربی نیز از کجا امده است؟
    اصل واژه عربی است انگلیسی یا ساخت چین است؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تائید دیدگاه فعال است. دیدگاه شما ممکن است کمی طول بکشد تا ظاهر شود.