لطفاً سری به تارنمای جناب آقای امید ملک، مدیرعامل شرکت بر و بحر ایران بزنید و نامهی اعتراضآمیزی را که ایشان به سیدپور – مدیرکل بندر نوشهر – نوشتهاند، بخوانید تادریابید حرکت نابخردانهی طبیعتستیزان بندرگاه نوشهر و قلع و قمع بیش از 11 هزار درخت در کمتر از 70 دقیقه، تا چه اندازه حتا از منظر یک متخصص این حوزه هم غلط و ناگوار بوده است.
امید که طبیعتستیزان و مقامات مسئول نوشهری! درس عبرت گرفته و خودشان داوطلبانه نهتنها از مشاغل دولتیشان استعفا دهند؛ بلکه آمادگی خود را برای قبول مجازات اعلام دارند. در آن صورت – کسی چه می داند – شاید روح سبز و بخشایش گر آن درختان مظلوم و بیگناه، آنان را بخشید …
همچنین جا دارد تا از آقای حمزه صورتی، دادستان سبزاندیش نوشهر قدردانی شود که تا این لحظه مرد و مردانه در برابر طبیعتستیزان و مقامات محلی و استانی ایستادگی کرده و به عنوان مدعیالعموم به دفاع از تمامیت معنوی قدیمیترین باغ گیاهشناسی کشور همت گمارده است. نفس سبز زیستمندان هیرکانی، پشت و پناهش باد …
لایک !
لایک که ندادی! دادی؟
الان لایک می کنم
حالا شد!
آفرین …
هر چند این سیستم به زودی تغییر خواهد کرد! نخواهد کرد؟
چشم استاد
“معاون وزیر کشور و رئیس سازمان مدیریت بحران کشور، از امضای تفاهمنامه با حوزه علمیه برای کاهش بلایای طبیعی خبر داد و خاطرنشان کرد: در مرحله اول با حوزههای علمیه قم، مشهد، اصفهان و شیراز تفاهمنامه همکاری امضا کردیم تا از حوزههای علمیه برای به کارگیری نقش معنویت در کاهش بلایای طبیعی استفاده شود .”
بنده بارها در همین وبلاگ گفته ام که تباه ساختن امانات الهی که همین طبیعت است ء بی هیچ اغماضی از جانب صاحبش
گرفتار شدن به عقوبت و بلا را به دنبال دارد. این مسلم است. آیا ما گمان کرده ایم مثلا این آبی که از اقیانوس ها تبخیر میشود وبعد متراکم میشود و بعد ابر وباران را بدنبال داردء به اراده خود آب است. نه والله ء .ظلم و اصرار بر آن گناهی است که خیلی زودتر از خطاهای دیگر و در همین دنیا عقوبتش میرسد.چه ظلمی میتواند بالاتر از تباهی طبیعت باشد.
ای روزگار این همه ذلت به ما گذشت-این قلب رنجدیده ز خیر دوا گذشت
جواد جان می شود لینک خبرت را هم برایم بفرستی؟