ضمن سپاس از همهی دوستانی که تاکنون نظرات انتقادی، ارشادی و پیشنهادهای سازندهشان را برای هر چه بهتر ساماندهی و فعالیت نخستین فرآیند مالی کاملاً غیردولتی پشتیبان محیط زیست ایران ارسال کردهاند، تغییرات و اصلاحیههای صورت گرفته در پیش نویس اساسنامهی قبلی را بر اساس نظرات رسیده ارایه خواهم کرد.
پیش از آن، ذکر چند نکته ضروری است:
نخست آن که برخی از دوستان، پیشنهاد انتخاب یک نام کاملاً فارسی را به جای «صندوق حامی طبیعت ایران» مطرح کردند و این گزینه تاکنون مورد توجه قرار گرفته است: «گنجه پشتیبان زیست بوم ایران». چنانچه دوستان با این عنوان جدید موافق هستند و یا آن که نظرات اصلاحی دیگری دارند، لطفاً درج فرمایند.
دوم این که گنجه پشتیبان زیست بوم، نیاز به یک تارنمای مستقل دارد تا آخرین خبرها، تعداد اعضا، میزان اندوخته، ورودیها و خروجیها و نیز تصمیمهای اخذ شده را به صورت هفتگی اعلام کند. در نتیجه به یک یا دو داوطلب نیاز داریم که مسئولیت طراحی و مدیریت این تارنما را برعهده بگیرند.
سوم: برخی دوستان پیشنهاد صدور کارت عضویت برای افرادی که به این گنجه کمک مالی می کنند، کردهاند که پیشنهاد خوبی است و سازوکارهای صدور چنین کارتهایی هم با کمک عباس محمدی عزیز، پیشبینی شده است. منتها از طراحان عزیز میخواهم که اگر طرحی در این مورد دارند تا کارت عضویت گنجه مطابق آن، حال و هوایی محیط زیستیتر یافته و طراحی و چاپ شود، لطفاً ارایه فرمایند.
چهارم: در مورد نخستین وظیفه گنجه که همانا حمایت مالی از سلحشوران طبیعت ایران است؛ ذکر این نکته ضروری است که ما به هیچ وجه نمیخواهیم فرآیندی را پایهگذاری کنیم که ناخواسته به ترویج خشونت در مناطق چهارگانه یا اندوختهگاههای جنگلی منجر شده و محیط بانها یا جنگلبانها خدای ناکرده بگویند: خب دیگر صاحب یک پشتیبانی مالی برای پرداخت دیه هم شدهایم و بنابراین، میتوانیم با خیالی آسودهتر به سوی متخلفین شلیک کنیم! اگر فردی مطابق قوانین موجود و مصوب کشور، متخلف شناخته شده و محکوم به تحمل مجازاتی است، هرگز قرار نداریم که کمک کنیم تا آن مجازات قانونی را دور بزنیم، بلکه خواهیم کوشید تا قوانین به نحوی تنظیم شوند که به نفع پاسداری بیشتر از طبیعت و پاسداران جان برکفش تمام گردد و در عین حال، خانوادهی این سلحشوران دربند، کمتر دچار لکنتهای مالی شوند.
پنجم: نشانی محل فیزیکی گنجه که برخی دوستان درخواست کرده بودند، به مجرد راهاندازی اعلام خواهد شد.
ششم: آیا دوستان بانک خاصی را پیشنهاد میدهند که گنجه، حساب مشترک خود را در آن افتتاح کند و احیاناً بتواند از خدمات بهتری بهرهمند شده و یا مدیریت بانک، تمایلات محیط زیستی قوی تری داشته باشد؟
دست آخر آن که عباس محمدی عزیز هم در تارنمایش به بخشی دیگر از پرسشها و نگرانی علاقهمندان پاسخ داده است که توصیه میکنم، آن توضیحات مفید را هم مطالعه فرمایید.
اینک، پیش نویس اساسنامه گنجه پشتیبان زیست بوم؛ ویرایش دوم را منتشر میکنم. امیدوارم همچنان نظرات اصلاحیتان را از ما – بهمن ایزدی، عباس محمدی و نگارنده – دریغ نفرمایید.
«پیش نویس اساسنامه گنجه پشتیبان زیست بوم ایران – ویرایش دوم»
۱- دیباچه:
طبیعت ایران، به دلیل برخورداری از چینش ارتفاعی کم نظیر و تنوع پیکری قابل توجه در شمار یکی از ممتازترین و منحصربهفردترین پارههای بومسازگان جهانی ردهبندی شده است. تراز ارتفاعی گستردهی این طبیعت از ۵۶۷۱ متر در کاکل سپید و دوست داشتنی دماوند تا منفی ۲۲ متر در سواحل دریای زیبای مازندران در شمال وطن و وجود حدود 3 هزار کیلومتر مرز مشتر آبی در شمال و جنوب و شرق و غرب آن، نمایشگر توان فوقالعادهی فلات ایران برای ارایهی تصویری خیالانگیز از موهبتهایی طبیعی است که فقط در این بخش از عرض ۳۵ درجه شمالی کره زمین میتوان آنها را یکجا دید و در زیباییهای شگفتآورش شناور شد. مرتفعترین کلوتهای جهان، گستردهترین کفههای نمکی، بزرگترین نبکاهای شناخته شده در عرصههای بیابانی، متنوعترین اشکال ناهمواریهای ماسهای، باستانیترین رویشگاه جنگلی دنیا، آخرین مرز حضور گاندو و مانگرو، وجود امپراطوری یگانه به نام سمندر در لرستان، بلندمازوهایی که سر به آسمان ساییدهاند، زاگرسی که برخی از پرآبترینترین رودخانههای آسیای جنوب غربی و خاورمیانه را هویت بخشیده، پهناورترین انجیرستان دیم جهان در استهبان، تنها تالابی که به طور همزمان آب شور و شیرین را در کنار خود جاری ساخته، آبشارهایی چند طبقه در سبزکوه و دنا که بوی عشق میدهند، یوزپلنگهایی که اگر از آفریقا بیرون بیاییم، تنها و تنها در ایران یافت میشوند و… بیش از ۱۷۲۸ گونهی گیاهی که در هیچ جای این ۱۳٫۵ میلیارد هکتار خشکی زمین، مأوا ندارند، جز سرزمینی که دوستش داریم و نامش ایران است.
۲- اهمیت موضوع
پرسش این است که برای پاسداری از چنین موهبت ناهمتایی از چه ابزار و توانمندیهای قانونی، مالی و حکومتی برخورداریم؟ آیا ایرانیان تاکنون سزاوارانه نشان دادهاند که استحقاق زیستن در چنین آبادبوم یگانهای در کره زمین را دارند؟ آیا ما برای این که نشان دهیم، حفظ محیط زیست لازمهی حیات اجتماعی روبه رشدمان است، آنگونه که باید هزینه کردهایم؟ آیا میدانید مجموع بودجهی سالانه بخش محیط زیست و منابع طبیعی کشور هرگز به یک دهم درصد از بودجه کل کشور هم نمیرسد؟! و آیا میدانید میزان پرداختها به پرسنل در این دو بخش حاکمیتی، به طور میانگین، همواره در شمار کمینهی پرداختها در بدنهی دولت بوده است؟ چنین است که اندیشهی شکلگیری این صندوق شکل میگیرد تا ابزاری باشد که بتواند در بزنگاههایی که باید، خونی تازه در رگهای طبیعتی که دوستش داریم، جاری سازد. از همین روست که این صندوق میتواند نمادی از درجهی توجه و عشق خالص ایرانیان به طبیعتی باشد که دوستش دارند؛ نمادی که هر چه قدرت و توان مالی و تعداد اعضای داوطلبش بیشتر باشد، گواه آن است که اینجا سرزمینی است که در آن طبیعت، هواخواه فراوانی دارد.
۳- هدفها و وظیفههای صندوق
گنجه پشتیبان زیست بوم ایران میکوشد تا مرهمی باشد بر دردهای بیشمار محیط زیست و زادبوم مشترکمان. بنابراین، دست دوستی و کمک هر شخصیت حقیقی و حقوقی را که دلش برای افزایش توان زیستپالایی این طبیعت میتپد به گرمی میفشارد و کمکهای نقدیاش را به هر میزان که باشد میپذیرد و پاس میدارد.
موجودی این گنجه در زمینههای زیر میتواند هزینه شود:
الف) حمایت مالی از سلحشوران طبیعت ایران؛ شامل محیطبانان، محیطیاران، جنگلبانان، قرقبانان و دیگر افرادی که در راه پاسداری از طبیعت ایران، آسیب دیده اند؛ برای جبران هزینههای درمان، پرداخت دیه و مانند آن.
ب) خرید علوفه و دیگر مواد غذایی مورد نیاز برای جاندارانی که در شرایط خاص و موقعیت خطرناک قرار گرفته و ممکن است بدون کمک انسانی، امنیت روانی و جانیشان به شدت به مخاطره افتاده و تنوع زیستی کشور خدشهدار شود. همچنین تأمین هزینههای مداوای حیات وحش مجروح و آسیب دیده، خرید و رها سازی گونههای در اسارت از جمله گونههایی که در باغ وحشها به صورت نامناسب نگهداری میشوند و یا در صنعت خطرناک قاچاق حیوانات کشف میشوند، تکثیر و یا پرورش گونههای در معرض خطر انقراض، خرید مکانهایی برای نگهداری گونهها و … دیگر مواردی است که میتوان در این حوزه هزینه کرد.
ج) کمک به ساخت مستندهای سینمایی و یا برپایی همایشها و کارگاههای محیط زیستی با کارکرد آموزشی و ترویجی مؤثر.
د) حمایت مالی از چاپ کتابها و نشریاتی که انتشار گستردهی آنها میتواند به ظرفیتسازی شایسته در این حوزه کمک کند.
ه) حمایت از طرحها و برنامههایی در حوزهی ارتقای ظرفیتهای فرهنگی و اطلاعاتی محیط زیستی عامه، مانند: کاهش استفاده از کیسههای نایلونی و ظرفهای یکبار مصرف، مدیریت زباله در سفرهای طبیعتگردی، کاهش مصرف دخانیات، تشویق مؤثر و جذاب مردم به کاهش استفاده از پروتئین حیوانی در سبد غذایی روزانه، جلوگیری از رواج فرهنگ و صنعتی غیراخلاقی به نام شکار حیوانات و … اجرا میشود.
و) اهدای جایزه و مشوقهای مالی و معنوی به افراد یا گروههایی که در حوزهی حراست از منابع طبیعی و محیط زیست به فعالیتهای داوطلبانه و روشنگرانه میپردازند.
۴- اعضای اولیه یا هیأت مؤسس صندوق عبارتند از:
بهمن ایزدی، عباس محمدی و محمّد درویش. شایان ذکر آن که اعضای این هیأت، هر سه سال یکبار در مجمعی که از مشارکت کنندگان در صندوق تشکیل میشود، برای دورهی بعدی انتخاب خواهند شد. همچنین میزان دریافتها و پرداختهای این صندوق در فواصل منظم ماهانه به اطلاع اعضای آن خواهد رسید.
استاد من مشتاقانه در خدمتم
درود
به نظر من، اساسنامه ی “گنجه” می تواند هر زمان که لازم باشد با نظر مشارکت کنندگان در آن اصلاح شود. منظورم این است که می توانیم کار مادی را اغاز کنیم، و در جریان کار، باز هم تغییر و اصلاحاتی انجام دهیم.
درود بر مسعود و عباس عزیز …
امیدوارم بتوان گروه همراه خوبی را برای این مهم گردهم جمع کنیم.
جای خالی چنین اقدامی کاملا محسوس است. بالندگی و پویایی آن را از خدا میخواهم.
نام قشنگی مطرح شده به ویژه اینکه من با گنجه رابطه خاصی دارم…و حالا گاه آن است که هر چه از گنجه مادر بزرگ و نیز گنجه این اندیشه سرا دریافت کردهام در قالب کمک به گنجه پشتیبان محیط زیست بازپرداخت کنم.
اما چند نکته:
-توان مالی که با این حرکت ایجاد میشود بهتر است به عنوان هسته گذاری برای اموری که در اساسنامه آمده یا پس از این به ذهن میرسد مصرف شود و به گونهای باشد که برانگیزانندهی حرکتهای مالی و انسانی بزرگتری بشود. بهترین کار آن است که آگاهی لازم و انگیزه کافی در مردم نیک اندیش مان فراهم آید آنگاه معجزه حضور مردم را به چشم خواهیم دید. مثلا میتوان حرکتهای نمادینی در پاکسازی طبیعت در یک مکان پر مراجعه ایجاد کرد و سپس گروههای خودجوشی را یافت که آن را در جاهای دیگر دنبال کنند.
یا در مثال دیگر بخشی از توان را صرف ایجاد مکانهایی برای تولید تزیینات ساخته شده از مواد دور ریختنی کرد و درآمد حاصل از آن را صرف افزایش توان گنجه کرد..
-بینندگان این نوشتار خود از درون مایه پاکیزه چنین اقدامی با خبراند اما به عنوان یار همراهی که 20 سال در کنار محمد عزیز بودهام شهادت میدهم که به اندازه ذره غباری نسبت به پاک دستی و نیک اندیشیاش تردیدی ندارم.
-به عنوان ذخیرهگاه گنجه، بانک دی را پیشنهاد میکنم که به اندوختههای حسابهایش سود روزانه بالایی اهدا میکند.
پیروز باشید.
با درود
منم خیلی دوست دارم به هر روشی که برام امکانپذیر باشه کمکی بکنم.
درود بر شما و خداقوت
عرض شود کمی با نام مشکل دارم.البته به شخصه نه !اما حس می کنم ممکن است برای عده ای نام خیلی ملموس نباشد و در گام نخست این نام است که می تواند جذاب باشد. درضمن اگر فردی آدرس سایت را گم کرد خواست و نامش را هم فراموش کرد و خواست گنجه را بیاد در سرچ مشکل پیدا می کند.
و یک مشکل دیگر در مورد حمایت مالی از سلحشوران به شرطی که قانون متخلف نداند به نظرم با این وضعیت قوانین و حکم ها،از هیچ یک از محیط بان ها نتوانیم حمایت مالی کنیم. از دید ما محیط بان دنا تنها وظیفه اش را انجام داده اما می بینید اکنون قانون محکومش کرده است.یا موارد دیگر.خوبه که شرط باشه اما به قوانینی که اینروزها می بینیم ناعادلانه است گره نخورد.
سلام
اسم فارسی زیبایی بیشتری دارد. گیرم اسم قبلی هم ایرانی بود. پیروز باشید
در ارتباط با اینکه کرام بانک مرتبط تر با موضوعات زیست محیطی است. شاید بانک کشاورزی. از لحاظ اسمی و شاید آشنایی کرشماسانش با برخی مفاهیم منابع طبیعی و.. . لیکن پیشنهاد من بر اساس تجربه این است که ابتدا شماره حسابی را در بانک کشاورزی (مثلا) باز کنید و از داوطلبین بخواهید که پول واریز کنند، سپس با دست پر (بخوانیدحساب پر) با بانک عامل شروع به مذاکره میکنید . همزمان با سایر بانکها مذاکره میکنید. سئوال کلیدی مذاکره هم این است:
ما پول داریم شما چه خدماتی میدهید؟
راستی لازم است از قبل مواردی را که برایتان مهم است را در قالب تفاهم نامه ای تنظیم کنید تا در جلسات اولیه چارچوب کار باشد. مثلا بانک عامل متعد است که به خانواده قربانیان با معرفی گنجه، وام های بلند مدت (به صورت ضمانتی) پرداخت کند
تا اینجا اگر مطلوب بود در تنظیم نفاهم نامه کمک خواهم کرد.
کماکان معتقدم دو موضوع نیاز به بررسی بیشتر دارد
1 این گنجه در مورد محل های در آمد فقط وابسته به کمک داوطلبانه است یا فعالیت مالی دیگری هم میخواهد بکند؟
که در این رابطه دغدغه هایم را پیشتر گفته ام
2 اهداف آن از جنس (یا بهتر اسن بگویم همسطح) اهداف ان جی او هاست. و گاهی ناپایدار (مثلا خرید علوفه)
درود بر فیروزی، محمدرضا، آرش و مجتبای عزیز …
و سپاس که اینگونه مسئولیت شناسانه و دلسوزانه به پایداری و وقار این گنجه می اندیشید.
نظرات تان برایمان مهم است و مد نظر قرار خواهیم داد.
در مور نام “گنجه” باید عرض کنم: زمانی هم که برای نخستین بار، پروفسور هشترودی از واژه “پژوهش” به جای “تحقیق” استفاده کردند، اندکی ناآشنا می آمد؛ اما اینک کاملاً این واژه مورد استفاده قرار می گیرد.
گنجه را هم به امید خدا و با پشتیبانی شما خوبان روزگار، می توانیم جا بیاندازیم و همه گیر سازیم.
درود بر شما
بسيار كار نيكويي است منم به اندازه توان اندكم و البته نه سزاوار شايستگي نام بلند ايران و زيست بومش و همچنين شما بزرگواران كمكي در اين راستا انجام مي دهم .
گزينش نام«گنجه پشتیبان زیست بوم ایران» به ديدم نام نكويي است .
بلند آسمان جايگاهتان باد .
درود بر شما بابک عزیز و سپاس از مهر بیکرانت.
باسلام
ماهستیم حتی اگر دیده نشویم ،مااکنون در این دوره مسابقات حامی شما و درآینده دوستدار و پشتیبان شما هستیم.
با سپاس و درود به یکایک شما حامیان طبیعت و پاسداران ان .
پیشنهادی دارم که به عرض میرسانم .
برای آشنائی بیشتر ما ایرانیها به طبیعت و حیات وحش ان ، همچنین ایجاد شغل و جمع آوری کمکهای نقدی ، می توان تی شرت ،کیف و دیگر وسایلی که امکان تولید ان می باشد را انجام داد .
متشکرم فرزانه و علی آقای عزیز.
درود بر شما …
درود و خدا قوت
درود بر شما جناب قائم پناه عزیز …
درود
امید که بتوانیم یاریگر طبیعت بی نظیرمان باشیم
پاسخ:
آمین …
سلام آقای درویش
تأسیس صندوق حمایت از طبیعت ایران کار و اقدام بسیار ارزنده ای است؛ کاری کاملاً بجا و مورد نیاز. چند روز پیش با تعجب دیدم پیشنهاد شده است که نام آن به گنجه پشتیبان طبیعت ایران تغییر کند. زبان امروزی فارسی مملو از واژه های خارجی است که متداول شده اند و معنای خاص خود را یافته اند. هیچ ایرادی هم ندارد. در ضمن از نظر زبان شناسی دو واژه صد در صد مترادف وجود ندارد. همه زبان ها از واژه های خارجی استفاده می کنند. صندوق و حمایت واژه هایی مناسبند و نیازی به تبدیل آنها نیست. گنجه مفهوم دیگری را می رساند. بهتر است خودتان را درگیر اینگونه مسائل نکنید. با تشکر – داریوش نثاری
پاسخ:
ممنون جناب داریوش نثاری عزیز. نظر شما در هیأت مؤسس بررسی خواهد شد.
عرض ادب.تقریبا اساسنامه و شرح کارکرد و وظایف گنجه پشتیبان زیست بوم ایران را دوبار مطالعه نمودم.طرح ,برنامه ای جامع و کامل است و نشان از دقت نظر و حساسیت شما در مورد این موضوع دارد.بدون شک اگر ایرادات کوچکی هم باشد با گذشت زمان بر طرف خواهد شد.اما با خواندن اساسنامه و سایر نگاشته های مربوط به ان این سوال به ذهنم متباتر گردید که ایا هدف نهایی حفظ زیست بوم ایران با همین کیفیت فعلی ست یعنی تلاش برای اینکه به قول معروف وضع از حالت فعلی خرابتر و بدتر نشود یا خیر هدف در کنار این فعالیت ها ارتقاء(کمی و کیفی) حیات وحش و محیط زیست ایران است(مثلا طرحهایی مثل مبادرت به تهیه و یا تلاش((از طریق گفتگو با مسئولین))جهت ورود گونه های جانوری در حال انقراض برای بازگشت ان گونه ی جانوری به چرخه ی حیات طبیعی در کشور البته از طریق مبادی قانونی)
پاسخ:
متشکرم جناب محمد رنجبر نوعی. دقت نظر و پیشنهادهای ارزنده شما، بی شک مد نظر ما قرار خواهد گرفت.
سلام
متاسفم که یک جمعیت حامی محیط زیست که رسالتی فراملی و جهانی داره هنوز درگیر مسائل نژادپرستانه ست. اینکه یک نام کاملا فارسی برای آن انتخاب شود یعنی چی؟ مگر همه ایران فارسی زبان هستند؟ ای کاش لااقل در مسائل زیست محیطی احساسات ناسیونالیستی خود را طوری ابراز می کردید که بتوانید حامیان بیشتری جلب کنید نه اینکه افرادی مثل من که از ته دل می خواهند در این کار به راستی ارزشمند مشارکت کنند را پشیمان کنید!!
به یک دوستدار محیط زیست:
تأکید بر استفاده از زبان فارسی در کشوری که اکثریت مردمش به این زبان سخن می گویند و در شمار یکی از 14 زبان زنده دنیا از سوی یونسکو معرفی شده است، چرا باید برای شما که یک هموطن هستید، اینگونه نگران کننده باشد؟! از منظر استدلال شما حکیم توس، فردوسی بزرگ هم یک نژادپرست بوده و یا اساتیدی چون دکتر فروزانفر، نیما یوشیج، محمدرضا شفیعی کدکنی، میر جلال الدین کزازی و حتا استاد شهریار که به هر دو زبان ترکی و فارسی اشعاری کم نظیر آفریده است؟
همه باید ضمن احترام به سلایق و حمایت از تنوع فرهنگی حاکم بر سرزمین ایران، بکوشیم تا بر مؤلفه های پیوندزننده و مشترک بیشتر تأکید کنیم که بی شک یکی از اشتراک های همه ی آدم هایی که در سرزمین بزرگ ایران زیست می کنند، توانایی فهم زبان فارسی است! نیست؟
درود بر شما …
واژه ی “گنجه”، گذشته از این که زیبایی ویژه ی خود را دارد، این خوبی را هم دارد، که بار حقوقی و سازمانی خاص ندارد. برای مثال، واژه های صندوق، بنیاد، و انجمن می توانند به ساختارهایی دلالت کنند که مسوولیت های قانونی تعریف شده ای بر آن ها مترتب است.
متشکرم عباس جان. به نکته ی جالب و دقیقی اشاره کرده ای.
با سلام….
با یاری خداوند متعال دومین نمایشگاه محیط زیست در دانشگاه صنعتی اصفهان برپا گردید…
زمان از 31 فروردین لغایت 4 اردیبهشت ماه.
مکان: دانشگاه صنعتی اصفهان ، تلار شهید آوینی
با حضور افتخاری آقایان: دکتر مخدوم و محمد علی اینانلو…
با همکاری انجمن علمی دانشکده منابع طبیعی یزد و دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات تهران…
منتظر حضور سبز شما هستیم….
با تشکر
با تاسیس این مجموعه موافقم امید که در ادامه خط خطی نشود هر سال که قوها مییاد کلی پیر میشم تا هزینه غذاشون جور بشه برسونم سرخرود سالهاست که برای حیوانهای توی کوهستان هم غذا میبرم از انجا که ماشین ندارم خیلی کار سنگینیه خیلی اوقات زیر فشار ان میمانم من به نوبه خودم همیار شما خواهم بود اقای محمدی میداند که برای جانوران هر نوع مایه که فکر کنید میگذارم و گذاشتم پیشنهاد میدهم که از دکتر الداوود هم هم فکری بگیرید اقای محمدی ایشان را میشناسند ایده های منحصر ی برای کمک به محیط زیست داردبهر حال من حاضر به همکاریتان هستم
خانم روحانی درود
می شه دقیقا بگوئید کجا هستید ومشغول چه کاری ؟
شاید من بتوانم در امر کمک به قوها یاریگرتان باشم
البته آقای درویش حتما می دانند اگر اشکالی نداشته باشه وبتوانم کمک کنم مرا هم در جریان قرار دهید
ممنون از محبتتان من از اعضای قدیمی انجمن قدیمی حمایت از حیوانات هستم وقتی هوا سرد میشود و قوها مهاجرت میکنند من به نمایندگی از انجمن میروم به سرخرود و کمک میکنم امثال 8000 قطعه امده بود برای کمک میتوانید به سایت انجمن مراجعه کنید هم از سایت دیدن کنید هم به حساب انجمن بریزید هم به دکتر ال داوود دکتر و استاد دامپزشک دانشگاه تهران که بسیار فرهیخته و بسیار مهربان و مدافع جانوران هستند تا انجا که الان 6ماه ایشان را از کا ر معلق کردندبدلیل اینکه اعتراض به سگ کشی و حقوق پایمال شده حیوانات در ایران کرده بودند ، تماس بگیرید به ایشان، بدین به ایشان، تا در دفتر انجمن محفوظ بماند تا پاییز دوباره برای قوها ذرت بخریم 09121759266.ادرس سایت spca.ir سپاس از لطف اقای درویش
درود
ممنون من با انجمن آشنا هستم لطف کردید ممنون وخسته نباشید کار زیبایی انجام می دهید
درود
به ” یک دوستدار محیط زیست ” :
دوست عزيز متوجه نميشم كدام مسئله نژاد پرستانه رو ميگي ؟ كجاي تاريخ ايران نژادپرستي و يا تصفيه خونين نژادي رو سراغ داريم ؟ وارون ديگر كشورها از جمله چند كشور همسايه كه در نژادكشي چيزي از ارتش نازي كم ندارند . ايران زمين همواره با ديگر اقوام و اديان برخوردي مهرورزانه داشته تا قهرگونه،و اگر امروزه مي بيني بر سر مسايلي حساسيتي بوجود آمده خود بهتر مي داني دليل ان چيست و از كجا ريشه مي گيرد ، تخم نفرت و كينه را ديگران مي خواهند در دل اين مردم بكارند .
ايران جاويد
جناب آقاي درويش: با سلام و احترام
اساسنامه طبق قانون بايد مشتمل بر مطالب زير باشد
1. نام شرکت
2. موضوع شرکت به طور صریح و منجز
3. مدت شرکت
4. مرکز اصلی شرکت و محل شعب آن ، اگر تأسیس شعبه مورد نظر باشد .
5. سرمايه اوليه صندوق كه توسط هيئت موسس پرداخت مي شود
6. مواقع و ترتیب دعوت مجامع عمومی .
7. مقررات راجع به حد نصاب لازم برای معتبر بودن تصمیمات مجامع عمومی.
8. تعداد مدیران و طرز انتخاب و مدت مأموریت آنها و نحوه تعیین جانشین برای مدیرانی که فوت یا استعفاء می کنند یا محجور یا معزول یا به جهات قانونی ممنوع می گردند.
9. طریقه شور و اخذ رأی و اکثریت لازم برای معتبر بودن تصمیمات مجامع عمومی.
10. تعیین وظایف و حدود اختیارات مدیران.
11. قید این که شرکت یک بازرس خواهد داشت یا بیشتر و نحوه انتخاب و مدت مأموریت بازرس.
12. تعیین آغاز و پایان سال مالی شرکت و موعد تنظیم ترازنامه و حساب سود و زیان و تسلیم آن به بازرسان و به مجمع عمومی سالانه.
13. نحوه انحلال اختیاری شرکت و ترتیب تصفیه امور آن.
14. نحوه تغییر اساسنامه.
اگرچه فعلا قصد ثبت صندوق را هم نداشته باشيد اين حداقل هائي است كه به لحاظ نظم كار براي خودتان و نه فقط براي ثبت كردن بايد رعايت شود . در اساسنامه شما فقط بندهاي يك و دو و مقداري هم از بند 8 را عنوان فرموده ايد.
با سلام خدمت شما روز معلم را به شما استاد عزیز و تمامی استادان عزیز ایرانم که سهمی بزرگ در رشد و بالندگی این خاک دارند تبریک می گویم. سبز بمانید