1⃣ برای وزارت آموزش و پرورشی که در کتاب انسان و محیط زیستش، سدسازی را یک ضرورت ملی معرفی کرده که نقش مهمی در پیشرفت کشور برعهده داشته، متاسفم!
2⃣ برای وزارت نیرویی که همچنان بر طبل غلبه تفکر سازه ای در مدیریت آب می کوبد و حاضر است با هر تمهیدی، یک ضد ارزش را در پیشگاه ذهن نوجوانان معصوم وطن به یک ارزش بدل سازد، متاسفم. کافی است از مردم #میناب، #جیرفت، #دره_گز، #گتوند، #نی_ریز، #استهبان، #شهریار، #اهالی_حوضه_آبخیز_دریاچه_ارومیه، #سردشت، #زابل و مردمان پایین دست رودخانه های #دجله و #فرات در کشورهای #سوریه و #عراق بپرسیم که آیا آنها هم پس از ساخت این جرثومه های پهن پیکر و سیمان اندود، مزه پیشرفت واقعی را چشیدند! یا اینکه اینک خون گریه کرده و سازندگان این سدهای اهریمنی را با سخت ترین دشنام ها و نفرین ها بدرقه می کنند.
3⃣ برای #وزارت_جهاد_کشاورزی که هرگز آنگونه که باید در برابر تاراج سرمایه های ملی و خاک به بهانه سدسازی و طرحهای انتقال آب ایستادگی و افشاگری نکرد، متاسفم.
4⃣ و دست آخر آنکه برای خودم که دو سال پیش – در زمان مسوولیتم در دفتر آموزش سازمان حفاظت محیط زیست – کوشیدم تا درس #انسان_و_محیط زیست وارد ادبیات دانش آموزان کلاس ۱۱ متوسطه شود، هم متاسفم! رخداد شرم آورِ پیش آمده، مرا یاد توبه نامه مشهور مجید مخدوم انداخت، وقتی که سرنوشت طرحهای ارزیابی محیط زیستی را که خود پیشنهاد داده بود، در بهبود کیفیت طرحهای عمرانی دید که فقط هزینه ها را افزایش داده و با شجاعت گفت: اشتباه کردم.
🔴 چقدر راه نرفته و کار نکرده داریم! چقدر …
سلام بر جناب آقای درویش عزیز
من یک روحانی ۴۷ ساله هستم و ساکن قم. از اساتید حوزه هستم . در دانشگاه هم دین و رسانه تدریس می کنم.از دهه ۷۰ علاقمند به مباحث محیط زیست بوده ام و در حد وسعم مطالعه و روشنگری داشته ام. جناب آقای دکتر آهنگ کوثر را از همان دهه می شناسم و از دیدگاه های ایشان بهره مند شده و لذت برده ام. از دلسوزی های شما و دوستانتان و زحماتی که می کشید تشکر می کنم. افتخار می کنم به عزیزانی مانند شما که تا این اندازه نسبت به سرنوشت میهن خود دغدغه مند هستند . دوست دارم بفرمایید که در این زمینه چه کمکی از امثال بنده بر می آید تا باری را بر دوش بکشیم. محمد علی حیدری. حوزه علمیه قم. [email protected]