🔻راه گفتگو، از انگ زدن نمیگذرد آقای استاندار!🔻
🇮🇷 @darvishnameh
۱️⃣ اخیرا علی احمدزاده استاندار کهگیلویه و بویراحمد مخالفان آبگیری سد چمشیر را در سه گروه خلاصه کرد: یا بیمار هستند یا معاند و یا حقوقبگیر برای تخریب نظام. با توجه به اینکه ایشان دکترای حقوق هم دارند، علیالقاعده باید سخنان وی را جدی گرفت، چرا که متوجه اتهامهایی چنین سنگین به شخصیتهای حقیقی یا حقوقی که نتواند اثباتش کند هست! نیست؟
۲️⃣ پرسش جدیتر اما شاید این باشد که چرا صاحبان قدرت باید خود را مجاز بدانند تا با هر شخص و تفکری که مخالف آنها میاندیشد با چماق ترور شخصیت و تهدیدهای امنیتی مقابله کنند؟ چرا نباید اجازه دهند حتی میزگردی علمی درباره بایدها و نبایدهای آبگیری سد چمشیر در دانشگاه یاسوج برگزار شود؟
۳️⃣ چندی پیش استاندار مازندران هم در مواجهه با مخالفان احداث پتروشیمی میانکاله از ادبیاتی مشابه استفاده کرد و قبلتر عیسی کلانتری در دولت دوم حسن روحانی منتقدان خود را گروهی فعال محیطزیستی خواند که یا احساسی هستند یا سیاسی و یا نفهم!
۴️⃣ روی سخنم با آن گروه از رهبران کشور است که مدام مردم را در تریبونهای رسمی دعوت به گفتگوی آرام، پرهیز از خشونت و استفاده از ظرفیتهای نظام برای شنیدن از جمله برگزاری میزگردها و همایشهای علمی یا کرسیهای آزاداندیشی در دانشگاهها و رسانهها و … میکنند! وقتی انتقاد فنی به آبگیری یک سد مخزنی میتواند با اتهام معاندت با نظام تعبیر شود، دیگر چه جایی برای گفتگو میماند؟
۵️⃣ درعین حال توجه استاندار محترم استان کهگیلویه و بویراحمد را به نامه علی سلاجقه، معاون رییسجمهور و رییس سازمان حفاظت محیطزیست و نیز نظر رسمی کمیسیون اصل نود مجلس و همچنین کارزاری جلب میکنم که بیش از بیست و سه هزار نفر از شهروندان ایرانی بر پای نظر بیست متخصص شناخته شده کشور مهر تایید زده و خواهان توقف آبگیری سد چمشیر شدهاند. آیا همه آنها بیمار یا معاند و یا مزدور اجنبی هستند؟ چگونه وزیر کشور تحمل میکند تا یکی از کارگزارانش چنین ادبیات سخیفی را برای مرعوب منتقدانش به کار برد؟! قانون کجاست و چگونه باید از آن حراست کرد؟
#نه_به_آبگیری_سد_چمشیر
#محمد_درویش