نشانه‌هایی مثبت در مسیر احیای ساختار تشکیلاتی نگهبانان زمین در ایران

     دوشنبه گذشته نمایندگان هفت تشکل عمده‌ی علمی در حوزه‌ی محیط زیست و منابع طبیعی در دفتر دکتر حسین ارزانی، رییس هیأت مدیره انجمن مرتعداری ایران واقع در دانشکده منابع طبیعی کرج به دور هم جمع شده بودند تا در باره‌ی مهمترین مسایل حوزه‌ی متبوع به تبادل نظر و اعلام موضع بپردازند. آقایان دکتر مجید مخدوم، دکتر ابراهیمی، دکتر امیری، دکتر سبحانی، دکتر سلاجقه (رییس دانشکده)، مهندس نصرتی و نگارنده (به نمایندگی از انجمن اعضای هیأت علمی مؤسسه تحقیقات جنگل‌ها و مراتع) از دیگر شرکت‌کنندگان در این جلسه بودند.
    نکته‌ی حایز اهمیت آن بود که تقریباً همه‌ی حاضرین با ادغام تشکیلات منابع طبیعی و سازمان حفاظت محیط زیست کشور در یکدیگر همراه بودند. منتها ملاحظاتی هم وجود داشت که قرار شد پیش از انتشار رسمی، مراتب با رؤسای دو قوه‌ی مجریه و مقننه در میان نهاده شود. چرا که موضوع به زودی در نخستین نشست کابینه دولت مورد بررسی جدی قرار خواهد گرفت.
     همچنین اغلب حاضران حضور دکتر محمّدباقر صدوق در رأس معاونت محیط طبیعی سازمان را به فال نیک گرفته و ابراز امیدواری کردند که ایشان بتواند سزاوارانه‌تر از حقوق طبیعت دفاع کند.

4 فکر می‌کنند “نشانه‌هایی مثبت در مسیر احیای ساختار تشکیلاتی نگهبانان زمین در ایران

  1. مهدی

    اقا من خیلی کیف کردم بسیار مفید بود اگه امکان داره با هم تبا دل لینک کنیم لطفا

  2. انسان آزاد

    دوست عزیز – درود
    پس از آنکه سایت بلاگفا وبلاگ جنبش برابری حقوق انسانی را بدون هیچ دلیلی مسدود کرد این وبلاگ در سایتی جدید و با یک برنامه ثابت به انتشار مطلب اقدام می کند از همین رو برنامه انتشار این وبلاگ را به آگاهی شما می رسانم و امیدوارم شما هم مطالعه این مطالب را در برنامه خود قرار دهید .
    جمعه هر هفته : فرازهایی از آموزه های اخلاقی
    دوشنبه هر هفته : مقاله – شعر – تحلیل
    جنبش برابری حقوق انسانی

  3. خوارزمی

    درود بر استاد گرامی.
    بهتر نیست اول یه فکری به حال مستقل شدن سازمان جنگلها ،مراتع و آبخیزداری و خارج شدن اون از وزارت کشاورزی کنید و بعد به فکر ادغام باشید؟؟
    احتمالا باید به زودی شاهد کشت دیم در پارکهای ملی هم باشیم!!!!!!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تائید دیدگاه فعال است. دیدگاه شما ممکن است کمی طول بکشد تا ظاهر شود.