چرا بايد در همايش وبلاگ‌نويسان سبز شركت كنيم؟

آلبر كامو (۱۹۶۰-۱۹۱۳)، نويسنده‌ي مشهور فرانسوي، نمايشنامه‌اي دارد به نام «سؤ تفاهم»، بن‌انديشه‌ي او در اين نمايش، يادآوري يك حقيقت ساده است؛ حقيقتي كه معمولاً فراموش‌شده يا جدي گرفته نمي‌شود؛ حقيقتي كه مي‌گويد: «اگر خود را معرفي نكنيد، انتظار نداشته باشيد، كسي هم شما را بشناسد، بدانيد هم كه اغلب اين غريبه‌ها هستند كه كشته مي‌شوند، نه آشناها
ضمن احترام به آن گروه از دوستان سبزانديشي كه ملاحظات و ترديدهايي را در باره‌ي شركت يا عدم شركت خود در هم‌انديشي وبلاگ‌نويسان محيط زيست در روز زمين پاك، بروز داده‌اند؛ بايد اعتراف كنم كه دغدغه‌هاي اين عزيزان و آنچه كه اجتماع مجازي محيط زيست از عدم شركت خود در چنين محيط‌هاي عيني و حقيقي از دست مي‌دهد، در برابر آنچه كه بدست مي‌آورد، بسيار ناچيز و قابل صرف‌نظر كردن است. به ويژه اگر بدانيم و آگاه باشيم، آخرين و تنها باري كه تاكنون وبلاگ‌نويسان سبز به دور هم جمع شده بودند، بر‌مي‌گردد به آبان ماه سال 1385.
بنابراين، نه‌تنها نبايد در انديشه‌ي تحريم يا برخورد انفعالي با چنين همايش‌هايي بود، بلكه بايد با قوت و اشتياق كامل در اين نشست‌ها شركت كرد و بدين‌ترتيب، ضمن اعلام حضور خود در جامعه‌ي ناآشنا با محيط زيست، به تعامل و هم‌افزايي بيشتر گرايه‌هاي سبز خويش كمك كنيم.

 

آلبر كامو - ويكي پديا

بار ديگر، زنهار آلبركامو را در پيشاني همين يادداشت با هم مرور كنيم و به ياد داشته باشيم كه طرفداران محيط زيست در ايران، كه متأسفانه هنوز شمار اندكي از جمعيت 70 ميليوني ايران را به خود اختصاص داده‌اند، بايد از هر فرصتي براي معرفي خود و ديدگاه‌هاي طبيعت‌مدارانه‌ي خويش در سطح جامعه بهره برند. به قول كامو: «همیشه به دوردست‌ها فکر کن. آنجاست که حقیقت را خواهی یافت
پس ضمن قدرداني از سيد محمّد مجابي و همكاران‌شان كه اين امكان و فضا را در يكي از خجسته‌ترين مناسبت‌هاي سبز جهاني – روز زمين پاك – فراهم آوردند، وعده‌ي ما، فردا، ساعت 3 بعدازظهر در تالار ستاد كارآفريني شهر تهران.

14 فکر می‌کنند “چرا بايد در همايش وبلاگ‌نويسان سبز شركت كنيم؟

  1. محمد استانی

    سلام دوستان عزیز ، بچه های دریا
    مطالب وبلاگ شما را در حد مقدور مطالعه کردم.مبارزه با بیابان زایی بدون شک یکی از مسایل مهم کشور ماست ، با توجه به اینکه ایران مقام اول فرسایش خاک را در کشور دارد.بگذریم،
    گروه مطالعاتی “سرزمین کویر ودریا” ، یک گروه تحقیقاتی خودجوش و نوپا ومجازی دررابطه با استان سیستان و بلوچستان می باشد.ما سعی خواهیم کرد تا با شناختن وشناساندن استان راههای جدیدی را برای پیشرفت استان در تمام زمینه های ممکن فراهم کنیم.
    در این راستا تنها وجود انسانهایی متعهد و روشنفکر می تواند به رشد وشکوفایی استان ما کمک کند.
    لذا از شما برای همکاری افتخاری دعوت می شود تا در ساخت اولین و بزرگترین بانک اطلاعاتی مجازی استان سیستان و بلوچستان با ما همکاری کنید.
    هدف ما ایجادپایگاهی بزرگ برای استان درتمام زمینه های فرهنگی واجتماعی وآموزش مهارتهای نو و …می باشد.برای آشنایی بیشتر با اهداف ما می توانید به سایت ما با آدرس http://www.iranstb.com سری بزنیدوعقاید خود را با مدیر سایت در میان بگذارید.
    به کمک هم سعی خواهیم کرد تا مناطق مختلف استان سیستان و بلوچستان را به عنوان سرمایه های بزرگ جاذبه های گردشگری ، طبیعی و تاریخی، کشاورزی ، صنعت و معدن ، دام و طیور ، صادرات و واردات ، صنایع دستی ، حمل و نقل ریلی، مناطق ویژه اقتصادی ، بازارچه های مرزی و… معرفی کنیم.

    چنانچه مایل باشید علاوه بر اداره وبلاگتان، می توانید مطالب مربوط به مهاربیابان زایی را با عنوان “مهاربیابان زایی “در انجمن سایت ما اداره کنید.همچنین می توانید مقالاتتان رااز طریق بخش “ارتباط با مدیر سایت” برایمان ارسال کنید.به نام خودتان در این پایگاه و در بخش مقالات قرار خواهد گرفت وبیشتر علاقه مند به حضور شما در بخش تالار گفتگو هستیم .

    برای همکاری با ما می توانید ابتدا وارد قسمت “تالار گفتگو” شویدو بعداز عضوبت از طریق بخش”ارتباط با مدیر سایت” تمایل و زمینه همکاری خود را اطلاع دهید.
    شما پس از مدت کوتاهی می توانید مدیریت انجمنتان را به دست بگیرید.

    درضمن خوشحال خواهیم شد در صورت تمایل تبادل لینک هم صورت بگیرد.(در صورت تمایل از بخش ارتباط با ما درسایت برای اعلام آمادگی اقدام نمایید).

    مدیر سایت http://www.iranstb.com
    محمود استانی

    پاسخ:
    كار بسيار ارزنده اي است. تبريك مي گويم و آماده هر گونه كمكي هستم. موفق باشيد.

  2. بشيره بهره مند

    سلام و خسته نباشيد.
    مطالب وبلاگتون خيلي مفيد و جالبه.
    از وبلاگ منم ديدن كنيد و نظرتون را براي بهترشدن آن بنويسيد.ممنونم.با اجازه وبلاگتون رو لينك كردم.

  3. محسن ادیب

    با سلام خدمت جناب استاد درویش عزیز
    در ابتدا میخواستم عذرخواهی کنم از اینکه سعادت نبود که خدمت برسم و از نزدیک با شما صحبتی داشته باشیم
    واقعیت امر این بود که برای عرض ادب خدمت رسیدم ولی مشغول صحبت بودید
    جا دارد اینجا به نوبه خود از زحماتی که برای محیط زیست این مرز و بوم کشیده و میکشید قدردانی کنم
    امیدوارم همچون گذشته من را از نظرات خود بی بهره نگذارید
    امیدوارم پوزش من را بپذیرید
    به امید دیداری دیگر

  4. پيام شهابي

    با سلام و عرض تبریک به شما بابت انتخاب وبلاگتان…امیدوارم در تمامی مراحل زندگی پیروز باشید…ولی به نظر من مهار بیابان زایی رتبه اش خیلی بیش از چیزیست که در نظرسنجی آمده است در هر حال تبریک…جناب درویش عزیز متاسفانه اتفاقی ناگهانی باعث شد نتونم در جمع وبلاگ نویسان شرکت و شما بزرگواران رو از نزدیک زیارت کنم…پاینده باشید

  5. خسروشاهی

    درویش جان سلام و خسته نباشی
    امیدوارم سفرت خوش بگذرد و متاسفم که گزارش جلسه هم اندیشي را نمی توانی بروز روی وبلاگت بگذاری.

  6. شبکه صفر

    آقای درویش از سخنرانی فوق العاده تون در این مراسم تشکر می کنم.

    پاسخ:
    جناب شهريار صيامي گرامي
    همراهي و همدلي ات را قدر مي دانم.

  7. عبدالرضا باقری

    جناب درویش
    ضمن ابراز خوشحالی از دیدار با جنابعالی در نشست وبلاگ نویسان- یک مطلب در مورد همایش همچنین فاجعه ای که در پارک ملی سرخه حصار در حال وقوع است نوشته ام.
    از ارائه نظر شما مسرور خواهم شد.
    بااحترام

    پاسخ:
    با سپاس از شما. گمان برم كه نشاني وبلاگتان را اشتباه درج كرده باشيد.

  8. میرزا رضا

    سلام و شب به خیر . بسیار مایه مباهات است .افسوس که به فکر بیابان زدایی در لبنان و سوریه و فلسطین نیستیم!!باید مسئولین به فکر آنجا نیز باشند.من ا… توفیق.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تائید دیدگاه فعال است. دیدگاه شما ممکن است کمی طول بکشد تا ظاهر شود.