در خبرها از قول رييس ادارهي ميراث فرهنگي، گردشگري و صنايع دستي استان يزد آمده بود كه سرو مشهور و ديرينهي ابركوه با 4500 سال قدمت، كهنسالترين موجود زندهي كرهي زمين است!
بنابراين، اينك علاوه بر اينكه ايران صاحب بزرگترين درياچهي جهان (خزر)، گرمترين نقطه در كرهي زمين (گندم بريان در لوت)؛ پهناورترين نمكزار عالم در دشت كوير، بلندترين نبكاها و كلوتهاي دنيا (در شهداد)، تنها كشور ميزبان وزغ كويري، بيشترين و متنوّعترين سطح از رويشگاه طبيعي اُرس، شورترين رود دايمي جهان (در شمال شرق كرمان)، بزرگترين منابع گازي دنيا و بسياري از عناوين ممتاز منطقهاي و قارهاي ديگر، همچون: يگانه زيستگاه مانگرو، گاندو، گورخر و يوز ايراني، بزرگترين و زيباترين جزاير در خليج فارس (قشم و كيش)، بيشترين، متنوعترين و گستردهترين كهنزادبومهاي تاريخي و مذهبي و ملّي، بيشترين شمار گونههاي زندهي اندميك و … يك «ترين» ديگر هم به مجموعه القاب جذابش افزوده شده و ديرينهترين موجود زندهي گيتي را در خود جاي داده است.
ميماند يك آرزو!
كاش مديران فرهنگي، محيط زيستي و گردشگري كشور كه اينگونه از چيدمان اين القاب و صفتها در كنار هم لذت ميبرند، اعلام ميكردند: پس چرا ايران ما، سرزمين عزيز من و تو، به رغم برخورداري از سياههاي غرورآفرين از ترينهاي عالم، در حوزهي جذب گردشگر و درآمدزايي از اين صنعت پولساز، حتا در بين70 كشور نخست جهان نيز جاي ندارند؟! و چرا هنوز سرزمين مادري ما، در شمار يكي از ناپايدارترين سرزمينهاي جهان از منظر مؤلفههاي محيط زيستي قرار دارد؟ چرا در نرخ فرسايش خاك حايز رتبهي نخست در منطقه و دوّم در جهان هستيم و چرا …
كاش مديران و برنامهريزان ما، به جاي خوابيدن در باد اين افتخارات خدادادي، با غرور و افتخار از مزيتهاي به فعل درآمده و انسانساختهاي سخن ميراندند كه حاصل تمهيدات مديريتي ايشان بوده است؛ البته اگر نخواهيم بزرگترين كشور سدساز جهان، بيشترين حجم ترافيك شهري، متراكمترين غلظت آلودگي هوا، بيشترين نرخ مرگ و مير ناشي از حوادث طبيعي و انسانساخت و … را در شمار افتخارات خود بيانگاريم!
سلام همین الان داره از شبکه ی 2در مورد قتل جنگلبانها و مصاحبه با خانواده هاشون و همیچنین در مورد مشکلات منبع طبیعی از زبان مدیران و اساتید صحبت می کنند ……صحبت با خانواده های مقتولین واقعا دردناکه