محمّدكاظم عراقي، حسين حسينخاني، هاشم كنشلو، عباس فخريان، مسعودرضا حبيبي، حبيبالله عربتبار، امير نوربخش، محمود معلمي، حسين مجد طاهري، روحانگيز عباس عظيمي و فرزانه قاسمي؛ گروهي از پژوهشگران مؤسسه تحقيقات جنگلها و مراتع كشور هستند كه اينك پس از بيش از يك دهه تحقيق و بررسي مستمر به رهبري عادل جليلي توانستهاند «راهبرد تأمين پايدار مواد لينگو سلولزي ايران» را در كتابي با همين نام ارايه دهند.
اين كتاب كه اخيراً از سوي انتشارات مؤسسه متبوع با شماره كتابشناسي ملّي 1103934 در 1500 نسخه و قيمت 25 هزار ريال منتشر شده، از سه بخش اصلي تشكيل يافته است:
بخش 1: مواد سلولزي و وضعيت جهاني، محدوديتها، پتانسيلها و راهبردها
بخش 2: مواد سلولزي و وضعيت ايران؛ محدوديتها، پتانسيلها و راهبردها
بخش 3: فناوري در راستاي افزايش بهرهوري در توليد و مصرف مواد سلولزي
مطالعهي اين كتاب وزين را به تمامي علاقهمندان به سرنوشت جنگلهاي ارزشمند ايران، به ويژه هيركاني و زاگرس توصيه ميكنم، كتابي كه عادل جليلي و همكارانش در آن با دليل و منطق و به روشني اثبات ميكنند: راهكار پايدار تأمين مواد سلولزي كشور، «توسعه جنگلهاي دستكاشت و زراعت چوب» است و نه بهرهبرداريهاي كنوني از جنگلهاي باستاني شمال و غرب كشور.
اميد كه اين رهيافت منطقي، علمي و عملي مورد عنايت بايستهي كارگزارن حكومتي و برنامهريزان كشوري قرار گرفته و شاهد تحقق پيشنهادها و راهكارهاي قابل حصولش باشيم.
با سلام و ادب
جناب درویش مطلبی نوشته بودید http://mohammaddarvish.com/desert/archives/345#respondخواندم پاراگراف آخرش خیلی جالب بود
ولی اگر تشکلی ادعا کند میتوان پذیرفت و حمایت کرد ؟ و شاید بهترین راه ، یک همزبان درد آگاه از میان همان قشر است که بزخیزد و کاری انجام دهد.
شاید فقط باید بگوییم :
داد از این بی دردی ها خدایا
پاینده باشید
این مورد خوبه برای کمک چکار کنیم