تحلیل محیط زیست ایران، امشب و فردا در چراغ و اردیبهشت!

    از حدود ساعت 21 امشب – 5 خرداد 1391 – در ویژه برنامه چراغ به مناسبت قرار گرفتن بین دو آیین مشهور محیط زیستی جهان؛ یعنی روز جهانی تنوع زیستی (اول خرداد) و روز جهانی محیط زیست (15 خرداد)، به تحلیل وضعیت محیط زیست و تنوع زیستی ایران و جهان در سال 1392/2013 می‌پردازم.

    گفتنی آن که پخش برنامه چراغ، چند سالی است که در رادیو تهران دوام آورده و در روزهای یکشنبه هر هفته به سردبیری  اسماعیل باستانی و اجرای رامین نوری از میدان ارک تهران روی آنتن می‌رود؛ برنامه‌ای که تاکنون چندباری به آن اشاره داشته‌ام. امشب همچنین قرار است در باره‌ی کتاب جدید دکتر محمد متینی‌زاده هم گفتگو کنیم و یک مسابقه هم طرح شود!

    چراغ را می‌توانید یکشنبه‌های هر هفته از ساعت 21 الی 23:30 بر روی موج FM ردیف 94 و یا موج AM ردیف 1332 بشنوید.

    همچنین، مطابق معمول دوشنبه‌ها، فردا – 6 خرداد 1392 – بین ساعت 12 الی 13 در برنامه اردیبهشت از شبکه 4 سیما به تحلیل رابطه محیط زیست و انتخابات ریاست جمهوری یازدهم می‌پردازم. در این برنامه، دکتر احمد رحمانی و دکتر جواد رزمی هم حضور خواهند داشت.

11 فکر می‌کنند “تحلیل محیط زیست ایران، امشب و فردا در چراغ و اردیبهشت!

  1. ایل یاد

    ظریفی نکته دان می گفت هرگاه جامعه ای برای قشری یا موضوعی نخواست یا نتوانست کار مفیدی انجام دهد یک روز را به نامش مکند مثل روزکارگر روز معلم روز…

  2. محمد درویش نویسنده

    حرف درستی است ایل یاد عزیز … این سخن متعلق به جرج برنارد شاو است که نخستین بار در باره فلسفه ساخت مجسمه آزادی آمریکا گفته شده بود.
    موفق باشید.

  3. ایل یاد

    آقای درویش مجسمه آزادی را فرانسوی ها در فرانسه ساختند و به آمریکایی ها هدیه نمودند.

  4. محمد درویش نویسنده

    عین سخن برنارد شاو چنین است:
    جرج برنارد شاو هنگامي كه براي نخستين بار از مجسمه “آزادي” (در آمريكا )
    بازديد مي كرد گفت :
    اتفاقا هرگاه كه چيزي بميرد ، مجسمه اي به يادبودش مي سازند…

  5. ماندانا

    درود
    آقای درویش می دانستید که این مجسمه به اصطلاح آزادی مجسمه آررتمیس است همان کسی که مشعل به دست اسکندر داد تا تخت جمشید را آتش بزند؟

  6. محمد درویش نویسنده

    برای همین است که می گویند: به تاریخ نباید هرگز به صورت کامل اعتماد کرد؛ چرا که آن را اغلب برندگان در جنگها می نویسند! تصور کنید که برنده جنگ جهانی دوم، هیتلر بود …
    امروز چه تاریخی در اروپا تدریس می شد؟!

  7. آریافر

    اگر جنگ جهانی دوم با پیروزی آلمانیها به اتمام میرسید جهان بشریت وارد فاز نظم دقیق آلمانی میشد و از این هرج و مرج فعلی اثری نبود. تاریخی هم که در جهان تدریس میشد تاریخ اکتشافات بزرگ بشری بود.

  8. محمدی بیدهندی

    سلام جناب مهندس امیدوارم ایام بر وفق مرادتان باشد. بنده از پایان نامم دفاع کردم و خدا را شکر به پایان رسید . استاد عزیز یک بار دیگه نیاز به کمک شما دارم و آن اینکه در مورد سد گتوند نیاز به اطلاعاتی دقیق دارم که تا امروز پیدا نکرده ام ممنون می شم اگه منو راهنمایی بفرمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تائید دیدگاه فعال است. دیدگاه شما ممکن است کمی طول بکشد تا ظاهر شود.