عیسی کلانتری و ما تودهایها
حسین آخانی
🔸 این روزها گفتههای مشعشع عیسی کلانتری رئیس سازمان حفاظت محیط زیست در مصاحبه مطبوعاتی نُقل محافل رسانهای و محیط زیستی داخل و خارج است. ایشان حرفهای زیادی زدند که پرداختن به تک تک آنها وقت ما را می گیرد و بهتر است ایشان را خیلی جدی نگیریم و بگذاریم با همان آمارهای ظریب پنجش خوش باشد.
🔸 اما یک بخش گفتههای ایشان در مورد نفوذ تودهایها در مدارس طبیعت را واقعیت گفتهاند. اصلا این مدارس بر اساس تفکر یک عده انسان تودهای بنا نهاده شده بود. یکی از این تودهایها اسمش “حسین آخانی سنجانی” است (از پسوند اسمش هم معلوم است تو دهای است!). ایشان در سال ۱۳۴۴ در روستای سنجان متولد شده است. طبیعی است که از همان ابتدا تحت تاثیر آموزههای حزبی پدر قرار میگیرد و در دوران کودکی با ابزار و ادوات تودهای مانند داس و وجین کن، شن کش، بیل، یواشن و موجوداتی چون گاو و گوسفند و خر، مرغ و خروس و سبزی و درخت آشنا میشود. او در همان کودکی دورههای حرفهای وجین کنی و بالا رفتن از درخت را میآموزد. با تعدادی از رفقایش متشکل از بردار مرحومش مصطفی و پسر عموهایش مجتبی و حمید یک گروهک تشکیل میدهند. کار آنها این بود که روزها در ده و زمینهای کشاورزی با هم بازیهای تودهای میکردند؛ آنها سخت به وجین کردن علفها علاقه داشتند، از درخت بلا می رفتند و البته خر سواری هم میکردند.
🔸 سالها گذشت که این تودهایهای سابق توشهری شدند. اما این تودهای سابق و توشهری امروز که خونش با آموزههای تودهایهای قدیم آمیخته است به عنوان گیاهشناسی که جز گیاهشناسی هیچ چیز نمیدادند تحت لوای فعال محیط زیست مشغول عملیات خرابکارانه شده است. او که خود روزی کارش علف کنی در ده بود رنگ عوض کرده و مدتها است در شهر با علف زنان مبارزه میکند و بر اساس یکی سری مقالات معلوم الحال خارجی میگوید که باید این علفها را حفظ کنید. او حتی با مخالفت با پروژه بیوجمی ۵۰ هزار میلیارد تومان خسارت به کشور وارد کرد. آیا شما شکی در نیت این خرابکار دارید؟ او میخواهد که با رشد علفها در شهر به تولید ملی چمن آسیب برساند، تعداد زیادی از کارگران چمن زن بیکار شده و بعد از آتش گرفتن علفها امنیت شهر را به خطر بیاندازد.
🔸 عدهای جوان بی خبر بر پایه نیات شوم این تودهایهای سابق، دست به تاسیس مدارسی به نام طبیعت زدهاند و میخواهند بچههای مملکت را مانند زمان گذشته خودشان با محیط روستا آشنا کنند. آنها نمیدانند که آشنایی این بچهها با آموزههای تودهای میتواند چقدر به اقتصاد و امنیت ما خسارت وارد کند. کودکانی که با محیط توی ده آشنا شوند، ممکن است در آینده علاقهای به خرید خودرو نداشته باشند و به اقتصاد ملی آسیب برسانند. آنها ممکن است با ساخت برج و اتوبان مخالفت کنند و میدانید با این کارشان آینده این کشور و اقتصاد کشور را با بحران مواجه ساخته و ۹۵ درصد مردم مجبور به مهاجرت میشوند. آیا می دانید آنها با آشنایی با مرغ و خروس ممکن است سلامت جامعه را به خط بیاندازند و برای نمونه با گسترش آنفلونزای مرغی میلیونها شهری را بکشند؟ آنها نه تنها امنیت کشور را به خطر میاندازند، حتی برای امنیت کره زمین هم خطرناکند و ۹۰ درصد مردم جهان را مجبور به مهاجرت به کرات دیگر خواهند شد.
🔻 با پیوستن به کانال «دغدغه های محیط زیستی و دانشگاهی (حسین آخانی)»، ما را در آگاهی رسانی مستند و علمی همراهی کنید. https://t.me/environ_concerns
عیسی کلانتری و ما تودهایها
پاسخ دهید