روزنامه اطلاعات از روز گذشته، انتشار يك مجموعه گزارش و گفتگو را شروع كرده با عنوان: «ايران؛ زيستگاه بي مانند گياهان و جانوران» كه تا فردا ادامه دارد. در اين سلسله گزارشها، ضمن گفتگو با برخي فعالان محيط زيستي، مانند استاد هوشنگ ضيايي، سپيده فيروزپور و نگارنده، كوشيده است تا مخاطبين خويش را با جلوههاي ناب و كمتر توجه شدهاي از طبيعت وطن آشنا و آگاه سازد.
به نظر ميرسد، روزنامه اطلاعات به عنوان ديرينهترين روزنامهي ايران با فعاليت خبرنگار محيط زيستياش – آقاي علي درويشي – اخيراً ميكوشد تا كمتوجهيها و عقبماندگيهاي تاريخياش را نسبت به مسايل محيط زيستي جبران كرده و در اين حوزه نيز به توليد اطلاعات و روشنگري بپردازد.
اميد كه از اين روش و سلوك پسنديده، همهي رسانههاي نوشتاري كشور الگو گرفته و با جذب و آموزش خبرنگاراني متخصص و علاقهمند، دستكم يك صفحه از روزنامه خود را به پيگيري و تحليل اخبار محيط زيستي ايران و جهان – مانند روزنامه همشهري – اختصاص دهند، همان گونه كه براي ورزش و سينما چنين ميكنند.
امیدوارم چنین رسانه هایی که دیری است وظیفه رسانه ای خود را گم کرده اند,در زمینه محیط زیست بتوانند به وظایف نکرده شان عمل کنند.
بايد به فال نيك گرفت .
درود بر درویش خان همیشه هنگام ورق زدن اطلاعات باستانی ترین روزنامه ایران در چند ماه گذشته توجه آن چکامه گرامی به محیط زیست برایم جالب بود چگونه می توانم با آقای درویشی تماس بر قرار کنم؟
…..راستی درویش خان آخرین میل مرا خواندید؟
درود بر جناب درویش عزیز…
خبر قطع بلوط های بین نظیر دنا را شنیده اید؟
http://alborznews.net/pages/?cid=10940
در این اوضاع خراب افتادن به جان طبیعت کم جان زاگرس مرا سخت نگران آینده ی خشک و تاریک میهنم می کند:(
سلام
تسلیت می گم غم آخرتون باشه.
من دانشجو ترم اول کارشناسی ارشد مدیریت مناطق بیابانی و مدیر عامل موسسه زیست محیطی کیمیای سبز در اراک هستم که ngo برتر استان است.می خواستم در مورد عناوین پایان نامه های این رشته و کویر میقان کمک من کنید اگر می توانید چون درصدد برگزاری همایش تحقیقاتی و پِژوهشی در روز بیابان هستم.این هم شماره تلفن من09353371427