متأسفانه از لرستان همچنان خبرهای ناگوار میرسد … آخرین خبر آن که به رغم مخالفت اغلب مدیران شهری و استانی و نمایندگانی از تشکلهای مردمنهاد محیط زیستی، از جمله سعید اسداللهی، مدیرعامل فضای سبز شهرداری خرمآباد، علی رحیم کاکاوند، مدیرکل حفاظت محیط زیست استان لرستان، خورشیدوند، مدیرکل دفتر فنی استانداری لرستان، درویشی رییس دفتر استاندار لرستان و میرزا سرهنگی، دبیر تشکل یاران سبز لرستان، 45 درخت کهنسال در قلب خرمآباد به وسیلهی اره برقی و جرثقیل از میان رفته است!
فاجعه چنان باورنکردنی است که مدیرعامل فضای سبز خرمآباد از آن با عنوان «فاجعهی زیستمحیطی» یاد میکند.
خوشبختانه گویا با بالا گرفتن اعتراضهای مردمی و وساطت شخصیتهای استانی، فعلاً از قطع 22 اصله درخت کهنسال دیگر ممانعت به عمل آمده است.
خوب است محسن تیزهوش عزیز، آوای سبزش را به کار اندازد و در بارهی چرایی این ماجرای تلخ گزارشی را تهیه و منتشر کند.
ظاهراً آن گونه که برخی از جراید محلی استان گزارش کردهاند، نیروهایی از لشکر 84 خرمآباد این اقدام پرسشبرانگیز را انجام دادهاند. به هر حال، منتظر میمانیم تا ببینیم، محسن چه دارد تا برایمان بگوید؟
درود بر این مدیران شهری و استانی در خرم آباد …
کار مدیران شهری و استانی لرستان خوب بوده؛ ولی سرعت عملشان خوب نبوده! بوده؟
درود …
این قضیه مانند زلزله ی بم است که ساعت 5,30اتفاق افتاد و تازه ساعت دوازده،استاندار کرمان به تهران میدهندکه زلزله ای امده،وتقریبا 5هزار نفر کشته شده اند،جالب اینجاست که همانروز ساعت 11هواپیمای امداد روسی در تهران مینشیند و ساعت 4 بعد از ظهر فردای انروز کشتی آمریکایی حامل دارو و تجهیزات در خلیج فارس لنگر می اندازد.به قول بنده ی خداییی کشتی امریکایی کی حرکت کرده،احتمالا انموقع استاندار کرمان هنوز خواب تشریف داشتن.
از ابکش شدن یک پلنگ در شهر من توسط مامورین حقیقتا وظیفه شناس!نیروی انتظامی(انهم با مسلسل)چه کسی خبر دارد ؟
با این تفاسیر چه انتظارات عجیبی از استاندار لرستان دارید؟!
جناب درویش ما سعی میکنیم به اب دادن درخت فقط در منطقه ی عملیاتی دروس باشد و نه در هیچ زمینه ی دیگری،و در دیگر زمینه ها ،مخصوصا انهایی که علاقه داریم،چرا اینده ی درخشان نباشد؟!
شما دعا بکنید،ما نیز امیدواریم
پدرام باشید.
پاسخ:
می گویم بیا نقش هامان را عوض کنیم! یعنی تو دعا کن و من ابراز امیدواری …
می دانی چرا؟!
خدای من!
اینجا باغ باشگاه افسران خرم آباد بود که در اوایل دوره اسمشو نبر اول پس از تثبیت قدرت دولت و ارتش در لرستان درست شد.
کانلا مشخص است برای ساختمان سازی سازمان زیربط درختان را قطع کرده من شنیده ام که تنوع گیاهی خوبی داشته و حتی نخل هم دارد تا دیر نشده هومان خان باید یک گذارش آماده کند
پاسخ:
حالا چرا هومان خان؟ اینجا حوزه استحفاظی محسن تیزهوش است.
باید بگم یه وقتایی ترجیح می دم گوش هایم را بگیرم و به چشمانم چشم بند ببندم که این بی مهری ها را نبینم !احساس عجز می کنم وقتی می بینم به جز آه کشیدن کار دیگری از دستم بر نمی آید…
پاسخ:
برای همین است که می گویند: اینترنت بر غلظت افسردگی ها می افزاید! زیرا دانایی را فزونی می بخشد و میوه درخت دانایی هم اغلب تلخ است! نیست؟
شايد اين چيزي كه مي نويسم در نظر دوستان واقعا بي ربط باشد ولي با اين موضوع ياد غار كلماكره در پلدختر افتادم كه كلي از عتيقه هاي درون آن را به غارت برده و الان در موزه هاي كشورهاي خارجي آنهم از نوع استعمارگرش، سالم و سلامت نگهداري مي شوند (عتيقه ها را مي گويم). من كه فكر مي كنم مي بينم ما ذاتا بلد نيستيم از چيزي نگهداري كنيم. درويش جان امكانش هست طبيعتمان را عده اي به غارت به كشورهاي ديگر ببرند شايد آنجا سالم بماند؟!
پاسخ:
درود بر امیر عزیز … گاه مانند تو چنین افکار شیطانی به من هم رسوخ می کند! و می گویم … (البته در دل می گویم!) اگر استرالیا توسط انگلیسی ها اشغال نمی شد و یا هندی ها مستعمره انگلیس نمی شدند؛ آیا امروز در همین جایگاه قدرتمند کنونی جای داشتند؟
درود …
درويش عزيز كار كه به اينجا رسيد يك چيزي مي گويم بين خودمان باشد! يك سري فيلمهاي آموزشي در يوتيوب هست در مورد يك منطقه بسيار استراتژيك در سريلانكا كه الان آدرس آن را به خاطر ندارم ولي حتما برايت ارسال خواهم كرد. اين فيلمها در مورد مشكلات مردم منطقه است كه وضعيت آنها را بعد از تحويل آنجا از سوي انگليسيها به هنديها و بعد استقلال كشورشان نشان مي دهد. بلااستثنا تمام مردم از استقلال ناراضي بودند و معتقد بودند در زمان انگليسها وضعيتشان بهتر بود. باور كن! البته مي دانم كه باور مي كني. نمي كني؟
نه نمی کنم! منظورم باور نکردنش است رفیق!
به یاری خدا تا امروز بی پاسخ نماده است و از این به بعد نیز بی پاسخ نخواهد ماند.
زنده باشي محسن جان … به اميد روزهايي سبزتر براي ديار لرستان عزيز.