ناسا آژیر را می‌کشد: سال 2010 می‌رود تا رکورد شکن شود!

همان گونه که سال 2009 رکورد گرم‌ترین سال جهان را شکست، اینک بررسی‌های انجام شده توسط ناسا در طول 4 ماهه‌ی نخست سال 2010 نشان می‌دهد که در طول 131 سال گذشته، هرگز چنین گرمایی را کره‌ی زمین درک نکرده بوده است!
گفتنی آن که مطالعات پایگاه مدیریت خشکسالی اصفهان هم، پیش‌تر چنین واقعیتی را در ایران مورد تأیید قرار داده بود؛ واقعیتی که مهم‌ترین شناسه‌اش فقدان محسوس بارش‌های جامد در سال آبی پیش رو است.
و حالا ظاهراً نه فقط ایرانی‌ها که مردم ساکن در کانادا، آلاسکا، شرق آمریکا، استرالیا، جنوب آسیا، شمال آفریقا و شمال روسیه نیز باید خود را برای گذران گرم‌ترین تابستان زمین آماده کنند. رخدادی که می‌تواند تبعاتی مرگ‌آفرین برای همه‌ی اهالی زمین به بار آورد.

برای ردیابی ماجرای جهان گرمایی در این تارنما از این نشانی بهره گیرید.

مؤخره:

پس از هشدار مطروحه در یادداشت پیشین، بسیار کوشیدم تا خبر بسیار تأسف بار و شرم آوری را که باید انتشار دهم، به تأخیر اندازم! اما فکر نکنم تا پست بعدی بتوانم جلوی خودم را بگیرم! شرمنده …

6 فکر می‌کنند “ناسا آژیر را می‌کشد: سال 2010 می‌رود تا رکورد شکن شود!

  1. شقایق

    این هر روز دریغ از دیروز ؛این جا مصداق پیدا می کند!

    آن عکس ِ آخری چقدر از گرما بی تابم می کند !

  2. هومان خاکپور

    در بام ایران به رغم اینکه در حال سپری نمودن سال آبی تری می باشیم اما بدلیل عدم بارش های جامد و خشکسالی های متوالی وضعیت آبهای زیر زمینی رضایت بخش نمی باشد و با گرمای میانه روز در این ایام به نظر می رسد بام ایران هم تابستان گرمتری را تجربه کند.

  3. سپهر

    چند روز پیش در چند سایت داشتم دنبال آمار تعداد کاریبوهای استانهای شمالی کانادا میگشتم که دیدم چند گونه از این کاریبوها در چند دهه اخیر بشدت تعداشون رو به کاهش گذاشه , علت هم این بود که در اواخر زمستان و اوایل بهار بجای بارش برف بر روی برف روی زمین باران میاید که در ساعات سردتر روز این باران مخلوط با برف تشکیل یک لایه زخیم یخ سفت میکند که باعث میشود کاریبوها نتوانند به غذای زیر برف دست پیدا کنند و از گرسنگی میمیرند, بطور مثال تعداد یک گونه از این کاریبوها که در شمال سرزمین شمال غربی و نانوات زندگی میکند از 128 هزار به 25 هزار کاهش پیدا کرده این پدیده بخاطر گرمتر شدن زمین است. البته تعداد موسها وخرسهای قهوه ایی و سیاه کانادا در حال افزایش است که علتش را پیدا نکردم .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تائید دیدگاه فعال است. دیدگاه شما ممکن است کمی طول بکشد تا ظاهر شود.