اگر قرار است که به مفهوم واقعی کلمه ایرانیان معنی یک «شهر سالم» را درک کرده و برای برپاییاش از مدیران خویش مطالبهمحور و مبتنی بر اصولی بخردانه و علمی به پیش روند، باید نخست از دانش لازم و اطلاعات بایسته در این حوزه برخوردار باشند. شهر سالم، آن اتوپیا یا مدینهی فاضلهی دستنایافتنی و رؤیایی نیست که نتوان هرگز به آن در عالم واقعیت دست یافت. در شهر سالم با توجه به کمینهی استانداردهایی که در حوزهها و موضوعات گوناگون از جمله محیط زیست، سلامت فردی و اجتماعی، امنیت، شادابی و … تعیین و معرفی میشود، میتوان مجموعهای از معیارها و شاخصهای قابل دسترس را تعریف کرده و مدیریت شهری را واداشت که خود را به رعایت و تأمین این کمینهها ملزم کند.
و امروز خوشحالم که میبینم عضوی در بین جامعهی عزیز گرینبلاگ حضور دارد که خود متخصص این حوزه بوده و با عشق و علاقهای مبتنی بر دانش میکوشد تا یافتهها و تجربیات پژوهشی، اجرایی و آموزشی خویش را با دیگر علاقهمندان به پایداری سرزمین مادری به اشتراک نهد.
پس اگر میخواهید به عنوان شهروندی سالم و مسئولیتپذیر در شهر سالم زندگی کنیم، باید پیمان بندیم که از این پس بیشتر به سرای مجازی «شهر سالم» سر زده و به صاحب دانشمند و فروتنش – سرکار خانم دکتر کتایون ربیعی، مسئول واحد بازتواني مركز تحقيقات قلب و عروق دانشگاه علوم پزشکی اصفهان – دست مریزاد گوییم تا به سوی تحقق زمین سالم گامی به پیش رفته باشیم.
ابتکار جالب ایشان در طراحی و راهاندازی اعترافهای سبز، به همراه تحلیل دقیق و موشکافانهی وی از نتایج این بازی سبز وبلاگستان، نشان میدهد که با ذهنی خردمند، مسئولیتپذیر و با تجربه روبرو هستیم که بیش از هر کس دیگری، به خودش و رسالتش احترام مینهد.
امید که این رویهی تحلیلی ادامه یافته و هر روز بر بالندگی و تکامل وبلاگستان سبز افزوده شود.
با درود بر جناب درویش عزیز….
بلاگی که معرفی کردید از بلاگ هایی است که این چند هفته بهش مرتب سر میزنم…کار اعتراف سبزشونم جالب بود…
از پاسختان نیز ممنونم…
راستی از خاک نوشته ام…
:))
پیروز باشید
پاسخ:
پس دوباره رفته ای سر ریشه گاه!
سلام آفای درویش عزیز
از لطف و مهربانی شما بسیار سپاسگزارم و خود را شایسته این همه محبت نمی دانم. کاش بتوانم آنگونه که نوشته اید در جهان مجازی قدم بردارم و اثری کوچک در اعتلای دانش زیست محیطی این جامعه .
امید که همیشه شاد و سربلند باشید
پاسخ:
به امید خدا و به همت بالای خودتان حتما می توانید. ایمان دارم.
با سپاس از حضورتان…
متاسفانه در این مورد منبعی ندارم…ولی گمانم به دوره ی 84 – 86 مربوط می شود…
متاسفانه اکثر مخازن سطح استان گیلان پر رسوب است و هر دفعه که من به گیلان می روم پیشروی رسوبات را مشاهده می کنم…در جای جای گیلان کمتر رودخانه ای را جریان می بینید و اکثرا پر رسوبند…
در مورد اعداد هم ببخشید…اصلاح کردم…
پیروز باشید
پاسخ:
ممنون از سرعت عمل!
معرفی سایت شهر سالم ساوه جهت بهره برداری
ممنون از اطلاع رساني شما.
ngosaveh.comساماندهی سازمان مردم نهاد شهرسان ساوه میتوان گفت پشتیبانی شهر سالم یکی از شاخص هاست شهر سالم 1-مشارکت مردم 2-همکاری بین بخشی تنها با همت مضاعف وکار بیشتر وحمایت مفام معظم رهبری تحقق می یابد انشااله
انشاالله
تعامل اموزشی فرهنگی سازمان محیط زیست -شهرداری تهران – دوستداران محیط زیست http://www.ngo22.irاستارت خورد