این پارادوکس را چگونه باید تعبیر کرد؟!

     شنیده‌ایم و خوانده‌ایم که متناسب با ارتقای توان مالی و بهره‌مندی از مزایای زندگی باکیفیت‌تر، عموماً علاقه و حساسیت مردمان نسبت به گرایه‌های محیط زیستی افزایش می‌یابد؛ امّا اینک چند روزی است که هومان خاکپور عزیز در تارنمای بختیاری‌محورش می‌کوشد تا نشان‌مان دهد که عشق به طبیعت در دل و جان محروم‌ترین مردمان استان سرسبز و پرآبش تا چه اندازه بیشتر از جانبداری سزاوارانه‌ی من شهرنشین در پایتخت ایران است و بدین سان پرده از پارادوکس یا ناسازه ای ای حیرت انگیز برمی دارد!
     او در ادامه‌ی خبرهای تأمل‌برانگیزش، اینک از تومار جدیدی سخن می‌گوید و از این که روستاییان افزون‌تری به حمایت از مردمان محروم دهکده‌ی چین برخواسته و آنها هم یکصدا خواهان پایان روند تخریب درختان زاگرس به بهانه‌ی جاده‌کشی هستند؛ رخدادی که اگر نگویم بی‌نظیر، دست‌کم بسیار کم‌نظیر است! نیست؟
     درود بر هموطنان عزیز کوهرنگی خود در چین و تلو و … که اینگونه مردانه به دفاع از طبیعت برخواسته‌اند و حاضر نشده‌اند تا منافع درازمدت خویش را اینبار در پای مصلحت‌های مقطعی و کوتاه‌مدت ذبح کنند.
    جا دارد تا میکروفن‌ها و دوربین‌های صدا و سیما این بار به دامنه‌های کوهرنگ رفته تا این پایداری سبز را به تصویر کشند و برای همیشه در حافظه‌ی تاریخی این استان و کشور به عنوان یک الگوی افتخارآفرین ثبت سازند.

10 فکر می‌کنند “این پارادوکس را چگونه باید تعبیر کرد؟!

  1. اشکار

    عجیبه؟چون با کشیدن جاده خود مردم چین و ماچین راحتر می توانند کرفس و ذغال بفروشند؟!

    پاسخ:

    و برای همین ارزشمنده! نه؟

  2. هومان خاکپور

    سپاس از این همه لطف رفیق قدیمی …

    پاسخ:

    من باید از تو تشکر کنم که بر خلاف بقیه که خودشان را به خواب می زنند یا خودکشی می کنند! همچنان چون شیر در حال پایش طبیعت ناب سرزمین عزیزت هستی. زنده باشی رفیق.

  3. اشکار

    راستی درویش خان روزنامه اطلاعات 4 شنبه هفته پیش را بخوانید نوشته شرکتهای پیمانکار مخرب اصلی جنگل بوده و جنگل نشینان در رتبه چهارم مخربین جنگل هستند
    آنقدر شور بود که خان هم فهمید

    پاسخ:

    خان که خیلی وقته فهمیده! نفهمیده؟

  4. منصور

    سلام آقای درویش
    امروز گردو غبار در زابل به 33 برابر استاندارد جهانی رسید آب از آب تکون نخورد جالبه!!
    تهران چند روز هواش گردو غبار شد هیات بلند پایه از ایران رفت عراق !!!
    خوب اگه ملاک پایتخت رو گرد و غبار و هوای آلوده بزاریم میتونیم ادعا کنیم در این استان اولین پارامترشو بدست آوردیم حتی 33 برابر استاندارد جهانی!!
    کاش به ایمیل من یه ایمیل بزنید براتون اطلاعات پایش هوای امروز را ارسال کنم تا یه مطلب حداقل تو وب سایت شما نوشته بشه اگرم بتونید تو چند تا روزنامه کشوری به بهانه نزدیک شدن به روز هوای پاک در مورد این معضل شهرستان زابل بنویسی که من به جایه مردم زابل ازتون متشکرم

    پاسخ:
    درود بر منصور حیدری عزیز … برایت ایمیل زدم. حتماً موضوع را پیگیری خواهم کرد.

  5. شریفی

    من نمیدونم این افرادی که توی دفتر مناطق محروم وزارت کشور کار میکنند چه نوع موجوداتی هستن که فکر میکنند صلاح افراد یه منطقه رو, که ممکنه تا حالا اصلا ندیده باشنشون بهتر از خود اون افراد میدونند.متاسفانه انگار عقل و تجربه از اونا گرفته شده و باید حتما طبق ازمون و خطا توی هر مرحله, پیش برن تا بد و ناکارآمد بودن یه طرح بهشون ثابت بشه.
    امیدوارم این مردم حقیقتا شریف نا امید نشن و به تلاششون ادامه بدن وبتونن هر چه زودتر مانع ساختن این جاده ی درخت کش بشن

  6. محمد درویش نویسنده

    درود بر شریفی شریف … من هم امیدوارم که مردمان روستای چین نه تنها ناامید نشوند؛ بلکه این سلوک طبیعت دوستانه خویش را به دیگر روستاهای اطراف هم گسترش دهند. زنده باشی رفیق نادیده من.

  7. فرزان اسدي(ابوحنانه)

    سلام
    چه حركت خردمندانه و حاكي از شعوري داشته اند اهالي.
    بسيار جالب بود اما چه فايده كه غولهاي مخرب ريز قامتان بلند انديش را هرگز نمي بينند مگر اينكه اتحاد باعث بلند قامتيشان شود .
    راستي تصوير مدرسه در وبلاگ هومان – دلم را به درد آورد . چه بايد كرد؟
    بدرود.

    پاسخ:
    آه … آن مدرسه و آن كودكان معصوم! واي بر ما …

  8. کالیراد

    قلمم را سر کن
    شايد اين بار تو را بنويسم
    کاغذي دستم ده
    شايد اين بار تو را رسم کنم
    پاک کن را بردار
    شايد اين قصه دروغي باشد
    آب رنگي تو بيار
    بايد اين نقش ملون باشد
    قلمي را بردار
    روي رسمم بنويس
    آشتي رسم همين آيين است
    آشتی رسم همین آئین است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تائید دیدگاه فعال است. دیدگاه شما ممکن است کمی طول بکشد تا ظاهر شود.