کسری اکولوژیکی تهران ، خطرناک تر از کسری بودجه آن است!

یکی دیگر از سخنرانان در گفتگوی رو در رو با شهردار تهران، دکتر یوسف حجت، دانشیار دانشگاه تربیت مدرس و معاون پیشین سازمان حفاظت محیط زیست در حوزه انسانی بودند.
ایشان به شاخصی اشاره کردند که کمتر در حوزه‌ی مدیریت شهری به آن توجه می‌شود؛ شاخصی به نام کسری موازنه اکولوژیک. وی گفت: کسری موازنه اکولوژیک هم چیزی شبیه به کسری بودجه است، منتها با این تفاوت که کسری بودجه را شاید بتوان جبران کرد، امّا کسری موازنه اکولوژیک، وقتی در هر سرزمینی اتفاق بیافتد، قابل جبران نیست و به نظرم از این منظر، تهران بسیار بدهکار باشد و ضرورت دارد مطالعه جامعی برای آگاهی از میزان دقیق این کسری صورت پذیرد.
دکتر حجت این را هم اضافه کرد که در سال 2008، جهان در سپتامبر به تراز صفر یا آستانه‌ی اورشوتovershoot – رسید. یعنی ظرف 10 ماه، تمامی تولید یک‌ساله‌ی خود را مصرف کرد. این نسبت متأسفانه هر سال دارد معکوس‌تر شده و ماه به ماه عقب می‌رود. به نحوی که هم‌اکنون، 75 درصد جمعیت جهان در کشورهایی زندگی می‌کنند که کسری اکولوژیک دارند.

مفهوم سخن دکتر حجت این است که دست کم، 75 درصد مردم جهان دارند ناخواسته بر شتاب بیابان‌زایی در کشورشان می‌افزایند و ایران یکی از آن کشورهاست.
دکتر حجت به سامانه اتوبوسرانی پرسرعت تهران، موسوم به بی آر تی  – BRT – هم اشاره کرد و از شهردار پرسید: چرا باید موتور این اتوبوس‌ها دیزلی باشد؟ چرا برقی نباشد؟ به خصوص که می‌شود برق مورد نیاز اتوبوس‌ها را از زیر زمین عبور داد و زیبایی منظر شهر را هم در این مسیرهای مستقیم بر هم نزد.
همچنین ایشان پیشنهاد دادند: بهتر است به جای آن که هر ساله میلیون‌ها اصله نهال در اطراف تهران کشت شود، شهرداری همتی کرده و کچلی معابر عمومی و باغچه‌های داخل شهر را با کاشت گونه‌های جایگزین برطرف کند.
در انتها هم به ساخت مجتمع های صنعتی نازل چون خاوران و به بهانه‌ی سامان‌دهی صنایع مزاحم، انتقاد کرده و خواهان انتقال چنین صنعت‌های دست پایینی که پیچ و مهره و لولا می‌سازند، به خارج از استان تهران شدند. وی گفت: وقتی شیر را – که فاسد شدنی است – یا بستنی را می‌توان از کیلومترها آن سوتر تأمین کرد؛ چرا پیچ و مهره را نتوان؟
او باز هم تأکید کرد که تهران دیگر ظرفیت چنین بارگذاری‌هایی را در محیط سرزمینی خویش ندارد.

در همین باره:

–    مجید مخدوم: ستاد محیط زیست و توسعه پایدار ۱۸ ماه است که تشکیل جلسه نداده!

نبی بیدهندی: مدیریت زباله در ایران با کیست؟!

تا الگوهای فشار تغییر نکند، در تهران کاری نمی‌توان انجام داد!

دکتر جلال ‌الدین شایگان: آب تهران ناسالم است!

روایت مهندس مجابی از این نشست

81 فکر می‌کنند “کسری اکولوژیکی تهران ، خطرناک تر از کسری بودجه آن است!

  1. سیده نرجس خاتون مجتهد نجفی

    بسم الله الرحمن الرحیم
    ششمین مطلب آقای دانش خودداری از گفتگو با خانم دروغگوی مردم فریب

    6. دانش گفته است :
    سه شنبه ۲۲م تیر ۱۳۸۹ در ۰۶:۰۴
    به خواهر خوبم فلورای عزیز…
    تموم واقعیت های جامعه رو همونطور که در ایران وجود داره و از گوشه و کنار هم شنیده ام, گفتین.
    من هیچ جوابی ندارم تا به اون کامنت بسیار زیبا و پر از محتوای شما بدم. من در مقابل معلومات اجتماعی شما سر تعظیم فرو میارم و به همین جهت, نصیحت شما خواهر گرامی ام رو میپذیرم و از ادامه بحث با این خانم دروغگوی مردم فریب صرفنظر میکنم.

  2. سیده نرجس خاتون مجتهد نجفی

    بسم الله الرحمن الرحیم
    هفتمین مطلب آقای دانش در باره ونکوور و دروغگویی اینجانب انکار مصوبه و درخواست ارائه مصوبه دولت استانی بریتیش در غیر این صورت دو هفته فرصت برای عذر خواهی

    دانش گفته است :
    پنجشنبه ۳۱م تیر ۱۳۸۹ در ۱۴:۵۸
    جناب آقای مهندس درویش عزیز,
    با احترام, با توجه به اینکه من خانم نجفی را شخصی بدون معلومات علمی میدانم و مطمئن هستم که مطالب منتشره در سایتهای اینترنتی را مطلقا” درک نمی نمایند, کامنتم را خطاب به شما انتشار میدهم تا هم جواب دروغهای ایشان را داده باشم و هم قولی را که به خواهر خوبم فلورا مبنی بر احتراز از ادامه ی بحث با یک آدم متدین ولی دروغگو, داده بودم, جامه ی عمل بپوشانم. بنابراین من شما را مخاطب قرار داده و بعنوان یک واسطه ی تحصیلکرده و کارشناس مسائل محیط زیست, میخواهم که موارد زیر را بررسی نموده و صحت و سقم مطالب من را صراحتا” بیان فرمایید.
    با توجه به مواردی که در بالا ذکر کردم, من هیچ کامنتی خطاب به ایشان نخواهم نوشت, و امیدوارم اگر ایشان هم جوابیه ای بر کامنت من داشته باشند, شما را مخاطب قرار داده و شما پس از ملاحظه ی آن, نقطه نظرات خود را صریحا” نسبت به کامنت ایشان, اظهار دارید. هر کدام از دوستان هم که فکر میکنند ایشان دروغگو نیستند, نقطه نظرات خود را در این پست بیان نمایند, و منهم با کمال میل, آماده شنیدن نظرات آنها و پاسخگویی خواهم بود. موضوع بحث ما, دروغگو خواندن خانم نجفی توسط اینجانب نسبت به ادعای ایشان مبنی بر تصویب کاشت درختان میوه در خیابانهای ونکوور میباشد. در پست قبلی, من با دلیل و مدرک ثابت نمودم که هیچگونه درخت میوه ای در خیابانهای ونکوور کاشته نشده و تصویب شدن این موضوع که توسط خانم نجفی اعلام شده, دروغ محض میباشد. ایشان با اینکه در پست قبلی اعلام داشتند که من انگلیسی ام ضعیف است و اشتباه کرده ام, ولی در این پست, هنوز هم ادعا دارند که این موضوع به تصویب رسیده است و در اینجا مطالبی عنوان نموده اند که چون بمن مربوط میشد, در صدد پاسخگویی بر آمدم.
    آقای درویش عزیز, همانطور که قبلا” هم گفته ام, تمام دوایر دولتی کانادا و ارگانهای ذیربط, قوانین و مصوبات دولتهای استانی و فدرال را در سایتهای اینترنتی خود درج مینمایند که آن سایتها با آرم دولتی مشخص شده و تمام اسناد و مدارک مندرج در آنها جنبه ی رسمی و قانونی دارند. خانم نجفی چون در هیچکدام از سایتهای دولتی نتوانسته اند مصوبه ی ادعایی شان را که دروغ محض میباشد بیابند, در سایتهای به دنبال صحت ادعایشان میگردند که مطلقا” جنبه ی قانونی نداشته و اصلا” هیچگونه صحبتی هم از تصویب کاشت درختان میوه در خیابانهای ونکوور ننموده اند. در همینجا لازم میدانم توضیحی از سیستم دولتی کانادا, چه فدرال و چه استانی, بدهم که هم خانم نجفی و هم دوستانی که این بحث را پیگیری میکنند اطلاعاتی در این زمینه داشته باشند.
    هر طرح و یا لایحه ای که قرار است به تصویب برسد, ۱- در ابتدا توسظ هیئت هایی در سازمان ذیربط مورد تحقیق و بررسی قرار میگیرد. ۲- سپس نتیجه ی آن تحقیق ها در اختیار مدیران مربوط به آن موضوع گذاشته میشود تا مورد بررسی قرار گیرد. ۳- بعد از آن, نیایچ حاصله در اختیار مدیران ارشد آن سازمان قرار میگیرد. ۴- سپس در اختیار وزارتخانه ی مربوطه گذاشته میشود تا یک هیئت عالیرتبه, آن موضوع را بررسی کرده و ببینند آیا میتوانند آنرا برای تصویب به هیئت دولت بدهند یا نه؟ که اگر جواب مثبت بود, ۵- به هیئت دولت میرود. در آنجا پس از مطرح شدن در هیئت وزیران و تصویب اولیه, ۶- به مجلس ارائه میشود و در اختیار نمایندگان مردم قرار میگیرد. اگر موضوع پیشنهای, زیاد مهم نباشد, خود نمایندگان به آن رأی داده و آنرا به تصویب نهایی خواهند رساند و اگر مورد بسیار مهمی باشد, توسط نمایندگان, به بحث و تبادل نظر در روزنامه ها و رادیو تلویزیونها کشانده خواهد شد و با استعلام نهایی و کتبی از مردم به آن رأی خواهند داد و به تصویب نهایی خواهد رسید.
    سایت زیر که مورد استناد خانم نجفی واقع شده است:
    http://www.idrc.ca/uploads/user-S/11368184051Just_and_Sustainable_Food_System_for_Vancouver.pdf
    سایت نیست بلکه یک فایل پی دی اف است که در شانزده صفحه, در سال ۲۰۰۴ توسط یک خانم بنام “مندی وندس” که در قسمت برنامه ریزی اجتماعی شهر ونکوور کار میکرده تهیه شده و نتیجه تحقیقاتش را که به قسمت سیاست موقت غذایی ونکوور ارائه داده, در این فایل گنجانده است. ایشان در بالای صفحه معرفی این جزوه که مطلقا” هیچ نشانی هم از سایتهای دولتی در آن دیده نمیشود, قید کرده که این یک “ورک شاپ پیپر”(یعنی چیزی در حد پیش نویس مقدماتی خودمان), میباشد که با کمک تعدادی از همکارانش تهیه کرده و نام آنها را نیز درج نموده است. این خانم “مندی” آدرس ای-میل و همچنین تلفن خودش را هم نوشته تا هر کس مایل باشد بتواند با او تماس بگیرد.
    این فایل که نتیجه تحقیقات چند ماهه خانم مندی در مورد سیاست مواد غذایی موقت ونکوور میباشد, در همان مرحله ی مقدماتی تصویب طرحها بوده است که قبلا” توضیح دادم و بقدری طولانی و راجع به موضوعات مختلفی است که از حوصله ی این بحث خارج میباشد. قسمتی که خانم نجفی ادعا میکند توانسته بفهمد کاشت درختان میوه در خیابانهای ونکوور به تصویب رسیده است, در پاراگراف سوم از صفحه ۱۱ این فایل و تحت عنوان “درختان میوه در اراضی شهری” درج گردیده است.
    در این پاراگراف آمده است که در گردهمایی سازمان پارکهای ونکوور, که در تاریخ دوشنبه نهم فوریه سال ۲۰۰۴ تشکیل شد, یک پیشنهادی به تصویب رسید که در آن از پرسنل خواسته شده تا امکان کاشت درختان میوه در امتداد خیابانها, باغهای همگانی و پارکها را بررسی نمایند. در گردهمایی مربوط به پیگیری این موضوع که در تاریخ سیزدهم ماه مه برگزار شد, موضوع مفید بودن و مهم بودن کاشت درختان در پارکها, باغهای همگانی و خیابانها, مورد بحث قرار گرفت. این جلسه در حالی به پایان رسید که گروهی مسئول شناخت فرصتهایی از قبیل معرفی یک برنامه ی آزمایشی برای کاشت انواع درختان میوه ی انتخابی در خیابانها, ملاحظه ی امکان باغداری, بشرطی که یک گروه ناظر و ثبت شده بر آن نظارت کند, و همچنین راه اندازی یک برنامه ی آموزشی در خارج از مراکز همگانی, برای تمرکز بر تولید میوه.
    Fruit Trees on City land
    At the Vancouver Park Board meeting on Monday, February 9, 2004, a motion was passed requesting staff to explore the possibility of planting fruit trees along streets, community gardens and parks. At a follow up meeting held on May 13, staff discussed the benefits and concerns relating to planting fruit trees in parks, community gardens and on streets. The meeting finished off with the group identifying opportunities such as introducing a trial program of planting selected fruit tree varieties on streets; considering the possibility of a community orchard if an established group is willing to steward it; and running educational programs out of our community centres focusing on fruit production.
    آقای درویش گرامی, در کجای این پاراگراف نوشته شده که کاشت درختان میوه در خیابانهای ونکوور تصویب شده است. اگر خانم نجفی و یا هر کدام از دوستان که ترجمه ی مرا قبول ندارند, اعلام آمادگی کنند تا پول بفرستم و آنرا به هزینه ی خودم و زیر نظر شما در یکی از دارالترجمه های رسمی دادگستری ترجمه نمایند تا سیه روی شود هر که در او غش باشد. ولی اگر هیچ تصویبی از کاشت درختان میوه در خیابانهای ونکوور در این فایل یافت نشد, قبول کنند که پول مرا برگردانند.
    آقای درویش, اینگونه فایلهای پی دی اف, صورتجلسات میتینگ ها و یا نتایج تحقیقاتی است که در رده ی یکم سیستم تصویب لوایح دولت کانادا قرار دارند و حتی در رده ی دوم هم نیستند, چه برسد به تصویب آن در رده ی ششم, یعنی مجلس. خانم نجفی با استناد به این فایلها, دروغ پشت دروغ میگوید, ایشان ادعا میکنند که در انتهای فایل مورد اشاره, جدولی هست که راجع به تصویب کاشت درختان میوه در خیابانهای ونکوور نوشته است. این موضوع صد در صد دروغ میباشد و میتوانید این دروغگویی را نیز بررسی نمایید. همچنین ایشان در جایی دیگر اظهار میدارند که “…علاوه بر این ، در ۹ فوریه ، ۲۰۰۴ ، حرکت به درخواست هیات بررسی امکان کاشت درختان میوه در امتداد خیابان ها ، باغ ها و پارک های جامعه تصویب شد. یعنی بخاطر سیاست غذایی ونکوور کاشت درختان میوه کنار خیابانها و پارکها تصویب شده است”. ایشان دروغهای به این بزرگی میگویند و وقتی محکوم میشوند, میگویند که که من انگلیسی ام خوب نیست و یا ترجمه ی گوگل مرا به اشتیاه انداخت تا خود را از اتهام دروغگویی برهانند.
    آقای درویش, در خاتمه اعلام مینمایم, اگر خانم نجفی مصوبه ی رسمی کاشت درختان میوه در خیابانهای ونکوور را که به تأیید دولت استانی بریتیش کلمبیا رسیده باشد ارائه نمایند و مورد تأیید شما و یا هر دارالترجمه رسمی قرار گیرد, ضمن پوزش بابت اتهام دروغگویی به ایشان, میلغ ده هزار دلار نیز بابت اعاده ی حیثیت به ایشان پرداخت خواهم نمود. در غیر اینصورت, ایشان که معتقد هستند منابع مورد استفاده را پیدا نموده اند, باید ظرف دو هفته, و به صراحت اعلام نمایند که دروغ گفته اند و بابت این کارشان از من عذر خواهی نمایند. هیچگونه عذر و بهانه ای هم پذیرفته نخواهد شد.

  3. سیده نرجس خاتون مجتهد نجفی

    بسم الله الرحمن الرحیم
    هشتمین مطلب آقای دانش در باره دروغگویی اینجانب و گیر دادن به کلمه “فقط” با اینکه توضیح داده بودم این برداشت شخصی خودم است و نه نقل مطلب ایشان

    • دانش گفته است :
    جمعه ۱م مرداد ۱۳۸۹ در ۲۳:۲۲
    جناب آقای درویش عزیز…
    خانم نجفی اظهار میدارند که “…آیا انکار سرسختانه تصویب میوه در شهر ونکوور کانادا و بیش از ۵۰ بار نسبت دروغکویی به بنده دادن از سوی کسی که ساکن ونکوور هست در حالیکه کاملا صحت داشت واقعیت تلخ اما انکارناپذیری نیست؟”. با اظهار همین یک جمله, آیا شما و دوستان گرامی, ایشان را یک دروغگو نمیبینید؟ خوب دقت کنید, اگر به قول ایشان, من پنجاه بار نسبت دروغگویی به ایشان داده ام, مگر بخاطر اظهارات دروغ ایشان مبنی بر تصویب کاشت درختان میوه در خیابانهای ونکوور نبوده است؟ شما در کجای جمله ی ایشان صحبتی از خیابانهای ونکوور میبینید؟ ایشان هنوز هم با دغل بازی و دروغگویی قصد دارند قضیه را وارونه جلوه داده و خود را بیگناه جلوه دهند.
    آقای درویش, خانم نجفی در یک کامنت دیگر اظهار میدارند “…هنوز هم بی صبرانه منتظر اظهار نظر جناب آقای “دانش” در باره تصویب کاشت درختان میوه در ونکوور هستم شهری که ۱۳ سال در آن ساکن هستند”. آیا در این جمله, شما کوچکترین اشاره ای به “خیابانهای ونکوور” میبینید؟ آیا این دغل بازی نیست که بخواهند موضوعی را که به اعتراض من ربطی ندارد از من خواستار شوند تا بحث را به انحراف بکشانند؟ آیا اینگونه اظهارات, دغل بازی و دروغگویی نیست؟
    آقای درویش, خانم نجفی نوشته اند که ایشان (یعنی نگارنده) ادعا کرده اند “…فقط خانم ساندرا توماس پیشنهاد کاشت درخت میوه داده”. در صورتیکه اینهم یکی دیگر از دروغهای بسیار بزرگ ایشان میباشد. به اصل نوشتار من که در یکی از کامنتها بیان شده و راجع به یکی از اسناد ارائه شده خانم نجفی میباشد نگاه کنید “…این سایت, همانند سایت قبلی, یک سایت شخصی هست که توسط یک خانم علاقمند به درختان میوه (مشابه مجتهد خانوم), بنام ساندرا توماس, در بیش از پنج سال قبل نگاشته شده و نقطه نظرات خود و دوستانش را گفته است. این خانم پیشنهاد داده است که در پارکهای عمومی درختان میوه بکارند (و صد البته جرات نکرده صحبتی از کاشت درختان میوه در خیابانها بکند) ولی هیچکس به حرف او اعتنانی نکرد و کسی آنرا جدی نگرفت.
    آقای درویش, آیا شما در نوشتار مورد اشاره ی من, کلمه ی “فقط” را دیدید؟ مطمئنا” نه, زیرا نه تنها در این نوشتار, بلکه در هیچ جای دیگری, نگفته ام که “فقط” خانم ساندرا توماس پیشنهاد کاشت درخت میوه داده است. اینهم یکی دیگر از دروغهای بسیار بزرگ خانم نجفی است که ادعا میکنند دروغ نمیگویند. البته فکر نکنید اضافه کردن این کلمه ی “فقط”, چیز مهمی نبوده است, بلکه ایشان با شیطنتو دغل بازی آنرا اضافه کرده اند تا بتوانند با آن, نتیجه ی دلخواهشان را در پاراگراف بعدی بگیرند.
    ایشان اظهار میدارند “…اگر ثابت شود: غیر از خانم ساندرا توماس افراد دیگری هم پیشنهاد کاشت درخت میوه داده اند(حتی فقط در پارکها ثابت شود و در خیابانها هم ثابت نشود) پس: مشخص می شود کسی مانند ایشان که ۱۳ سال ساکن ونکوور هستند و قطعا به انگلیسی هم کاملا مسلط هستند امکان داشته مطلب نادرستی در باره ونکوور ابراز کند”. آفای درویش خوب توجه فرمایید… آن کلمه ی “فقط” به عمد اضافه شده بود تا با استفاده از آن, صحت گفتار مرا زیر سئوال برده و چنین وانمود کنند که مطالب من در باره ی ونکوور نادرست میباشد. امیدوارم آقا مجتبی هم که معتقد بودند ایشان دروغ نمیگویند, این کامنت ها را بخوانند تا قسمتی از دروغ های خانم نجفی را ملاحظه نمایند.
    آقای درویش, در رابطه با نظر خانم نجفی, که معتقد هستند “…بنده در کجا ادعا کرده ام در دولت استانی بریتیش کاشت درختان میوه در خیابانها تصویب شده است بلکه ادعای تصویب در شهر ونکوور را داشتم بدیهی است ممکن است چیزی در شهری تصویب شود که به تصویب استان نرسد یا به تصویب دولت مرکزی نرسد”, باید به عرض برسانم که سیستم دولتی در کانادا, سیستم فدرال است, یعنی علاوه بر دولت مرکزی که قسمتی از مسئولیتها از جمله دفاع و امنیت ملی, روابط خارجی و قوانین جنایی را بعهده دارد, هر استانی هم عین یک کشور کوچکتر, برای خودش نخست وزیر, هیئت دولت, مجلس قانونگذاری, دادگستری و غیره دارد که مسئولیت محیط زیست, کشاورزی, بهداشت, مهاجرت, حمل و نقل, و رفاه اجتماعی بر عهده ی این دولتهای استانی میباشد که قسمتی از این مسئولیتها از جمله محیط زیست و مهاجرت را نیز با دولت مرکزی, مشترکا” بعهده دارند, هر شهری هم برای خودش مسئولیتهایی دارد که با وظایف دولتهای مرکزی و استانی کاملا” تفاوت دارد مثل پلیس, آتش نشانی, آب و فاضلاب و مدارس, که با این روش یعنی تقسیم مسئولیتها, هیچگونه تداخلی انجام نمیگیرد و کارها هم بخوبی پیش میرود.
    با این اوصاف میبینید مسئولیت امور کشاورزی در هر جایی به دولتهای استانی واگذار شده و پس از تأیید و تصویب هر موضوعی به اجرا در می آید بنابراین هیچ شهری منجمله ونکوور نمیتواند بطور خودسر اقدام به تصویب لایحه ای نماید که از وظایف آن شهر نمیباشد. چون شهر ونکوور در استان بریتیش کلمبیا قرار دارد طبعا” موضوعات مربوط به کشاورزی, منجمله کاشت درختان میوه در خیابانهای ونکوور, پس از بحث و بررسی در سازمانهای شهری مربوطه و طی مراحل چند گانه ای که قبلا” اشاره کردم, در نهایت به هیئت دولت ارجاع میشود و در مجلس دولت استانی به تصویب نهایی میرسد.

  4. سیده نرجس خاتون مجتهد نجفی

    بسم الله الرحمن الرحیم

    تکرار 88 بار کلمه “دروغ” و “دروغگو” و “دروغگویی” و “دروغها” و “بدروغ” و… در هشت مطلب جناب آقای دانش هموطن ساکن ونکوور در باره مصوبه کاشت درختان میوه در خیابانهای شهر ونکوور

    1. این قسمت از کامنتهای شما در رابطه با کانادا و بخصوص شهر ونکوور را, دروغ محض میدانم

    2. خانوم سیده نرجس خاتون مجتهد نجفی…, شنیده ام که دروغ حناق نمی آورد,

    3. بنابراین خیالتان راحت باشد که با بیان این دروغ, حناق نخواهید گرفت.

    4. در جواب اینجانب در باره دروغ خواندن ادعای شما مبنی بر تصویب کاشت درختان میوه در خیابانهای ونکوور, مرقوم فرموده اید من هیچگاه به کانادا سفر نکرده ام و

    5. هر چه نوشته ام از شبکه جهانی اینترنت بوده و اگر آنها دروغ نوشته اند, به خودشان مربوط است

    6. سیده خانوم, شما که اینقدر دم از آیه های قرآن میزنید, در کجای این کتاب مقدس نوشته شده که شما اگر دروغی را شنیدید, میتوانید بعنوان مرجع از آن استفاده کنید؟

    7. در کجای آن کتاب نوشته شده اگر کسی نسبت به آن دروغ, شاکی شد, بگویید فلان شخص آنرا گفته و به من مربوط نیست؟

    8. خانوم نجفی, حتی اگر چنین دروغی که به آن استناد کرده اید, بر روی شبکه اینترنت وجود داشت, بدون تحقیق و تفحص, حق انشار آن را نداشته اید, چه برسد به اینکه مطلقا” چنین سندی وجود ندارد.

    9. این دروغی که خود را پشت آن پنهان نموده اید کجا درج شده یود که توانسته یک شبه خود را از روی اینترنت پاک نماید؟

    10. آیا فکر میکنید میتوانید با اظهار یک دروغ ثانوی,

    11. دروغ اولیه را لاپوشانی کنید؟

    12. آیا شما چنین تصویب نامه ای را در آن سایت ها دیده اید که نوشته اید آنها دروغ نوشته اند.

    13. خانوم سیده, این آدرسی که نوشته اید و دروغتان را به آن حواله داده اید

    14. اگر میخواهید دروغ بگویید,

    15. دروغی بگویید که حداقل یک نفر آنرا باور کند. مردم که همه بیسواد نیستند.

    16. خانوم نجفی, انتقاد من از شما بخاطر دروغ گفتن بود, و شما بجای اینکه از کار زشتی که انجام داده اید عذر بخواهید, تلاش نموده اید که افکار خوانندگان عزیز این وبلاگ را به انحراف بکشانید. کاری که زیبنده شما خانوم مجتهد نمیباشد

    17. خانوم سیده, دروغ

    18. پشت دروغ.

    19. یعنی شما واقعا” تا این حد علاقه به دروغ گفتن دارید

    20. که متن نوشته شده توسط خودم را صد و هشتاد درجه تغییر میدهید تا دروغتان را ثابت نمایید.

    21. حیف که آقای درویش گفته است به هم ناسزا نگویید, وگرنه میدانستم با کسی که اینقدر دروغ سر هم میکند چه رفتاری داشته باشم.

    22. آقای عبیری گلپایگانی, شما که معتقد هستید باید به هم بی احترامی نکنیم, مطالب این خانوم مجتهد را بخوانید و بگویید کسی که حرفهای خودم را صد در صد برعکس میکند و با آنها دروغ میسازد باید چه رفتاری داشته باشم.

    23. خانوم مجتهد, من لینک مورد اشاره ی شما را یکبار دیگر در اینجا قرار میدهم تا دوستان خود آنرا بخوانند و به دروغگویی شما پی ببرند.

    24. ولی واقعا” میخواهم بدانم در کدامیک از سایتهای مورد اشاره شما به صراحت قید شده است که مدیریت شهری تصمیم به کاشت درختان میوه گرفته است. دروغ

    25. پشت دروغ.

    26. نرجس خاتون, در کجای این سایت یا آن سایت قبلی, صحبت از تصویت کاشت میوه حتی در پارکهای عمومی شده است, دروغ

    27. پشت دروغ.

    28. و در آخر هم مینویسید “…اگر این پایگاه دروغ نوشته است باید آنها مورد مواخذه قرار گیرند نه بنده.”

    29. مجتهد خانوم,. چرا میخواهید دروغهایی را که گفته اید به دیگران نسبت دهید

    30. در حالی که آنها کوچکترین دروغی ننوشته اند.

    31. اگر حتی این سایتهای شخصی مورد ادعای شما, که مطلقا” مورد تأیید دولت مرگزی کانادا و دولتهای استانی نیستند, کوچکترین مطلبی راجع به تصویب کاشت درختان میوه در خیابانها داشتند, شاید با استناد به آیه های قرآن میتوانستید اتهام دروغگویی را ازخود بزدایید, ولی افسوس که هیچ چیزی به نفع شما نگاشته نشده است.

    32. از من که دو برابر شما, سن دارم, نصیحت, که بیشتر از این, خود را ضایع نفرمایید و به دروغگویی نپردازید شما میتوانید همانند همین ساندرا خانوم, یک سایت اینترنتی راه اندازی نمایید و نقطه نظرات خود, مبنی بر کاشت درختان میوه در پارکها (و نه خیابانها) را در اختیار مسئولان شهری و علاقمندان بگذارید, شاید توجه کسی را جلب کند و پارکهای ایران را پر از درختان میوه ببینیم.

    33. من خیلی دوستانه و برادرانه به شما نصیحت کردم که این موضوع یعنی اظهار یک مصوبه ی دروغ که بدون مدرک اظهار داشته اید را ادامه ندهید و خود را بیشتر از این ضایع نفرمایید ولی متأسفانه گوش نکردید و همان گفته های پیشین را تکرار نمودید. چنین به نظر میرسد که به هیچ عنوان قصد کوتاه آمدن هم ندارید و این بجز خراب کردن وجهه ی اجتماعی تان هیچ حاصلی در بر نخواهد داشت.

    34. خانوم نجفی, من از اول هم اعتراضم به دروغگویی شما مبنی بر تصویب کاشت درختان میوه در خیابانهای ونکوور بود و الآن هم بر سر موضعم هستم و معتقدم چنین تصویبی هیچگاه صورت نگرفته و با دلایل متعدد قصد داشتم این موضوع را برایتان بشکافم

    35. ولی شما قصد دارید با توسل به دروغهای متعدد, این موضوع را به خورد افکار عمومی بدهید و چنین وانمود کنید که در جوامع پیشرفته نیز این کار صورت پذیرفته است.

    36. خانوم سیده نرجس, یکبار دیگر هم عرض میکنم اعتراض من به دروغگویی شما مبنی بر تصویب کاشت درختان میوه در خیابانهای ونکوور بوده

    37. ولی شما با دروغگویی و دغل بازی قصد دارید افکارخوانندگان این وبلاگ را منحرف نمایید.

    38. با این حال جوابتان را میدهم و اعلام میدارم در سایتی که معرفی کرده اید و منهم قبلا” نوشتم که پیشنهاد های یک خانم میباشد, به هیچ عنوان مطلبی راجع به کاشت ششصد درخت میوه در ونکوور وجود ندارد و دروغ محض است.

    39. مجتهد خانوم, برای بار چندم عرض میکنم که اعتراض من به دروغگویی شما مبنی بر تصویب کاشت درختان میوه در خیابانهای ونکوور بوده,

    40. ولی باز هم با دغل بازی و دروغگویی, قصد دارید موضوع را به انحراف بکشانید و صحبت پارکها را به میان بکشید.

    41. سیده خانوم, من باز هم تأکید میکنم که اعتراض من به دروغگویی شما مبنی بر تصویب کاشت درختان میوه در خیابانهای ونکوور بوده,

    42. ولی شما با دغل بازی و دروغگویی قصد دارید موضوعاتی را مطرح نمایید که منظور اصلی به پرتگاه فرستاده شود.

    43. سیده خانوم, من از شما خواسته ام, از تهمتی که به شما زده و شما را دروغگو خطاب کرده ام دفاع کنید, نه آنکه با طرح مجدد افکار خود, قضیه را لوث نموده و افکار خوانندگان این وبلاگ را به بیراهه بکشانید. تصویب کاشت درختان میوه در خیابانهای ونکوور چه ربطی به وجدانهای بیدار و آگاه دارد تا قضاوت نمایند که شما حق دارید پیشنهاد کاشت درختان میوه در اماکن عمومی را بدهید

    44. خانوم جان, در خاتمه, یکبار دیگر عرض میکنم که دروغ راجع به شهری که در آن زندگی میکنم را نمیتوانم تحمل کنم.

    45. بنابراین, یا نسبت به دروغهایی که گفته اید, عذر خواهی نمایید و یا با مدرک صحیح و معتبر صحت گفتارتان در مورد مصوبه ای که فرموده اید را ارائه فرمایید.

    46. در غیر اینصورت مطمئنا” باز هم راجع به دروغگویی تان بیشتر خواهم نوشت

    47. تا با هر سرچ نامتان, دروغها بالا بیایند و مردم, شما را بیشتر بشناسند.

    48. به آقا مجتبی: اگر ایشان موضوع دروغگویی را فقط یک اشتباه میدانستند, احتیاجی به کامنتهای بیشتر نبود. ولی خانم نجفی بدون اینکه به اعتراض اینجانب پاسخ دهند و خطای خود را ناشی از اشتباه بدانند, به موضوعاتی پرداخته اند که اصلا” ربطی به اشتباه ندارد.

    49. خانم نجفی در جواب اعتراض بنده که منجر به اتهام دروغگویی به ایشان شد,

    50. دو سایت را بعنوان مرجع اظهارات خود معرفی کرده و آنها را دروغگوی اصلی نامیده اند در حالی که آن دو سایت, هیچکدام راجع به اعتراض اینجانب یعنی تصویب کاشت درختان میوه در “خیابانهای ونکوور” هیچگونه مطلبی نداشته اند.

    51. آقا مجتبی, اطلاق کلمه ی دروغگو

    52. به کسی که روز روشن دروغ میگوید, گرچه به قول شما “بی ترحم” است ولی به نظر من, باید بکار برده شود (حتی در مناظره های تلویزیونی!)

    53. تا بلکه فرد دروغگو با این قسمت از هویت خویش آشنا شده و نسبت به کار ناشایست خود تجدید نظر نماید. در خاتمه, اگر ایشان بپذیرند که هیچگونه مصوبه ای مبنی بر کاشت درختان میوه در “خیابانهای ونکوور” وجود نداشته و ایشان به اشتباه, آن مطالب را بیان نموده اند, منهم از اعتراض خود دست بر خواهم داشت.

    54. به “آقا مجتبی”ی عزیز…شما فرمودید که “بی رحم” نباشم و از اطلاق دروغگو به خانم نجفی خودداری کنم زیرا ایشان “اشتباه” کرده اند.

    55. خانم نجفی, در کامنتی که بعد از کامنت شما نگاشته اند, هنوز هم به دروغگویی ادامه داده و بر کار زشت خود اصرار میورزند.

    56. آقا مجتبی, این موضوع یک دروغ بسیار کثیف میباشد

    57. که با قصد اتهام دروغگویی به اینجانب نگاشته شده

    58. و نمیشود تمام این دروغ گویی های ایشان را اشتباه و یا ناشی از ندانستن زبان انگلیسی نامید.

    59. با اینکه موضوع کاشت درختان میوه در پارکها, ربطی به اعتراض بنده و آن مصوبه ی دروغ ندارد

    60. ولی چون در اینجا راجع به من صحبت کرده اند, میخواهم خودتان با این نمونه از جدید ترین دغل بازی و دروغگویی ایشان آشنا شوید.

    61. چنانچه ملاحظه میفرمایید در متن مذکور نوشته شده است که آقای جنوا اولین درخت را خواهند کاشت, یعنی تا موقع نوشتن آن مطلب در سال ۲۰۰۸, حتی یک درخت میوه هم در پارک نیو برایتون کاشته نشده بود و بعد از آنهم, در هیچ جا صحبتی از اینکه بالاخره آن ۵۰ درخت کاشته شده باشد, بمیان نیامده است. در حالی که خانم نجفی با صراحت و بدروغ نوشته اند که جوانان فرقه اسماعیلیه ۵۰ درخت میوه در پارک نیو برایتون در شهر ونکوور کاشته اند.

    62. آیا به نظر شما این دروغ نیست؟

    63. خطاب به خانم فلورا… . من در مقابل معلومات اجتماعی شما سر تعظیم فرو میارم و به همین جهت, نصیحت شما خواهر گرامی ام رو میپذیرم و از ادامه بحث با این خانم دروغگوی مردم فریب صرفنظر میکنم.

    64. جناب آقای مهندس درویش عزیز, با احترام, با توجه به اینکه من خانم نجفی را شخصی بدون معلومات علمی میدانم و مطمئن هستم که مطالب منتشره در سایتهای اینترنتی را مطلقا” درک نمی نمایند, کامنتم را خطاب به شما انتشار میدهم تا هم جواب دروغهای ایشان را داده باشم

    65. و هم قولی را که به خواهر خوبم فلورا مبنی بر احتراز از ادامه ی بحث با یک آدم متدین ولی دروغگو, داده بودم, جامه ی عمل بپوشانم

    66. هر کدام از دوستان هم که فکر میکنند ایشان دروغگو نیستند, نقطه نظرات خود را در این پست بیان نمایند, و منهم با کمال میل, آماده شنیدن نظرات آنها و پاسخگویی خواهم بود.

    67. موضوع بحث ما, دروغگو خواندن خانم نجفی توسط اینجانب نسبت به ادعای ایشان مبنی بر تصویب کاشت درختان میوه در خیابانهای ونکوور میباشد.

    68. در پست قبلی, من با دلیل و مدرک ثابت نمودم که هیچگونه درخت میوه ای در خیابانهای ونکوور کاشته نشده و تصویب شدن این موضوع که توسط خانم نجفی اعلام شده, دروغ محض میباشد.

    69. خانم نجفی چون در هیچکدام از سایتهای دولتی نتوانسته اند مصوبه ی ادعایی شان را که دروغ محض میباشد بیابند, در سایتهای به دنبال صحت ادعایشان میگردند که مطلقا” جنبه ی قانونی نداشته و اصلا” هیچگونه صحبتی هم از تصویب کاشت درختان میوه در خیابانهای ونکوور ننموده اند

    70. آقای درویش, اینگونه فایلهای پی دی اف, صورتجلسات میتینگ ها و یا نتایج تحقیقاتی است که در رده ی یکم سیستم تصویب لوایح دولت کانادا قرار دارند و حتی در رده ی دوم هم نیستند, چه برسد به تصویب آن در رده ی ششم, یعنی مجلس. خانم نجفی با استناد به این فایلها, دروغ

    71. پشت دروغ میگوید,

    72. ایشان ادعا میکنند که در انتهای فایل مورد اشاره, جدولی هست که راجع به تصویب کاشت درختان میوه در خیابانهای ونکوور نوشته است. این موضوع صد در صد دروغ میباشد

    73. و میتوانید این دروغگویی را نیز بررسی نمایید.

    74. همچنین ایشان در جایی دیگر اظهار میدارند که “…علاوه بر این ، در ۹ فوریه ، ۲۰۰۴ ، حرکت به درخواست هیات بررسی امکان کاشت درختان میوه در امتداد خیابان ها ، باغ ها و پارک های جامعه تصویب شد. یعنی بخاطر سیاست غذایی ونکوور کاشت درختان میوه کنار خیابانها و پارکها تصویب شده است”. ایشان دروغهای به این بزرگی میگویند

    75. و وقتی محکوم میشوند, میگویند که که من انگلیسی ام خوب نیست و یا ترجمه ی گوگل مرا به اشتیاه انداخت تا خود را از اتهام دروغگویی برهانند.

    76. آقای درویش, در خاتمه اعلام مینمایم, اگر خانم نجفی مصوبه ی رسمی کاشت درختان میوه در خیابانهای ونکوور را که به تأیید دولت استانی بریتیش کلمبیا رسیده باشد ارائه نمایند و مورد تأیید شما و یا هر دارالترجمه رسمی قرار گیرد, ضمن پوزش بابت اتهام دروغگویی به ایشان, میلغ ده هزار دلار نیز بابت اعاده ی حیثیت به ایشان پرداخت خواهم نمود.

    77. در غیر اینصورت, ایشان که معتقد هستند منابع مورد استفاده را پیدا نموده اند, باید ظرف دو هفته, و به صراحت اعلام نمایند که دروغ گفته اند و بابت این کارشان از من عذر خواهی نمایند. هیچگونه عذر و بهانه ای هم پذیرفته نخواهد شد.

    78. خانم نجفی اظهار میدارند که “…آیا انکار سرسختانه تصویب میوه در شهر ونکوور کانادا و بیش از ۵۰ بار نسبت دروغکویی به بنده دادن از سوی کسی که ساکن ونکوور هست در حالیکه کاملا صحت داشت واقعیت تلخ اما انکارناپذیری نیست؟”

    79. با اظهار همین یک جمله, آیا شما و دوستان گرامی, ایشان را یک دروغگو نمیبینید؟

    80. خوب دقت کنید, اگر به قول ایشان, من پنجاه بار نسبت دروغگویی به ایشان داده ام,

    81. مگر بخاطر اظهارات دروغ ایشان مبنی بر تصویب کاشت درختان میوه در خیابانهای ونکوور نبوده است؟

    82. شما در کجای جمله ی ایشان صحبتی از خیابانهای ونکوور میبینید؟ ایشان هنوز هم با دغل بازی و دروغگویی قصد دارند قضیه را وارونه جلوه داده و خود را بیگناه جلوه دهند.

    83. آقای درویش, خانم نجفی در یک کامنت دیگر اظهار میدارند “…هنوز هم بی صبرانه منتظر اظهار نظر جناب آقای “دانش” در باره تصویب کاشت درختان میوه در ونکوور هستم شهری که ۱۳ سال در آن ساکن هستند”. آیا در این جمله, شما کوچکترین اشاره ای به “خیابانهای ونکوور” میبینید؟ آیا این دغل بازی نیست که بخواهند موضوعی را که به اعتراض من ربطی ندارد از من خواستار شوند تا بحث را به انحراف بکشانند؟ آیا اینگونه اظهارات, دغل بازی و دروغگویی نیست؟

    84. آقای درویش, خانم نجفی نوشته اند که ایشان (یعنی نگارنده) ادعا کرده اند “…فقط خانم ساندرا توماس پیشنهاد کاشت درخت میوه داده”. در صورتیکه اینهم یکی دیگر از دروغهای بسیار بزرگ ایشان میباشد. به اصل نوشتار من که در یکی از کامنتها بیان شده و راجع به یکی از اسناد ارائه شده خانم نجفی میباشد نگاه کنید “…این سایت, همانند سایت قبلی, یک سایت شخصی هست که توسط یک خانم علاقمند به درختان میوه (مشابه مجتهد خانوم), بنام ساندرا توماس, در بیش از پنج سال قبل نگاشته شده و نقطه نظرات خود و دوستانش را گفته است. این خانم پیشنهاد داده است که در پارکهای عمومی درختان میوه بکارند (و صد البته جرات نکرده صحبتی از کاشت درختان میوه در خیابانها بکند) ولی هیچکس به حرف او اعتنانی نکرد و کسی آنرا جدی نگرفت.

    85. آقای درویش, آیا شما در نوشتار مورد اشاره ی من, کلمه ی “فقط” را دیدید؟ مطمئنا” نه, زیرا نه تنها در این نوشتار, بلکه در هیچ جای دیگری, نگفته ام که “فقط” خانم ساندرا توماس پیشنهاد کاشت درخت میوه داده است. اینهم یکی دیگر از دروغهای بسیار بزرگ خانم نجفی است

    86. که ادعا میکنند دروغ نمیگویند. البته فکر نکنید اضافه کردن این کلمه ی “فقط”, چیز مهمی نبوده است, بلکه ایشان با شیطنتو دغل بازی آنرا اضافه کرده اند تا بتوانند با آن, نتیجه ی دلخواهشان را در پاراگراف بعدی بگیرند.

    87. آفای درویش خوب توجه فرمایید… آن کلمه ی “فقط” به عمد اضافه شده بود تا با استفاده از آن, صحت گفتار مرا زیر سئوال برده و چنین وانمود کنند که مطالب من در باره ی ونکوور نادرست میباشد. امیدوارم آقا مجتبی هم که معتقد بودند ایشان دروغ نمیگویند

    88. این کامنت ها را بخوانند تا قسمتی از دروغ های خانم نجفی را ملاحظه نمایند.

  5. دانش

    آقای مهندس خاکپور عزیز…

    با تشکر از اینکه به فکر من و نگران احوالم هستید.

    راجع به خانم نجفی, من اصلا” راجع به کاشت درختان میوه در پارکهای ایران هیچ نظری ندارم و اگر به ایشان مجوز بدهند به شرطی که درختان بی ثمر را قطع نکنند, شاید کار خوبی هم باشد. ولی اینکه بخواهند گرفتن این مجوز را با استناد به مدارک قلابی و با اظهارات دروغ راجع به ونکوور بدست بیاورند, آنجا دیگر نمیگذارم تحت هیچ شرایطی این کار را بکنند.

    هومان جان, من حتی به ایشان پیشنهاد دادم که میتوانند یک سایت اینترنتی راه بیندازند و نظراتشان را در آنجا انتشار دهند, شاید کسی به ایشان توجه کند, ولی خانم نجفی مصر هستند که حتما” با دروغ گفتن راجع به ونکوور, کارشان را پیش ببرند که مطمئنا” راه به جایی نخواهند برد. من راجع به دیگر شهرها و کشورهای جهان نظری ندارم, ولی به هیچ عنوان نخواهم گذاشت راجع به ونکوور دروغ بگویند, و تا پای جان در این راه خواهم ایستاد.

  6. سیده نرجس خاتون مجتهد نجفی

    بسم الله الرحمن الرحیم
    1- لطفا بگویید چه دروغی در باره ونکوور گفتم؟
    گفتم که کاشت میوه در پارکها و خیابانهای ونکوور (در هیئت پارکهای ونکوور) تصویب شده است

    2- در کجا گفته ام درختان “بی ثمر” قطع شوند؟
    جالب توجه آقایانی که به کاربرد کلمه “بی ثمر” ایراد می گرفتند

    3- بنده فقط پیشنهاد دادم در پارکها و خیابانها و فضاهای عمومی درختان میوه و گیاهان با ثمر کشت شود
    و در هیچ جا نه سخن از قطع درختان “بی ثمر” بوده و نه “حذف” درختان “بی ثمر” بوده این تهمتی از که مدام از نوشته های بنده آقایان به زعم خودشان برداشت کرده اند و چماق کرده اند به سرم کوبیده اند

    4- ولی شما به بنده نصیحت کرده اید فقط پیشنهاد کاشت درختان میوه در پارکها و نه خیابانها را در سایت شخصی خودم بدهم به چه علت جایز ندانسته اید در سایت شخصی خودم پیشنهاد کاشت درختان میوه در خیابانها را بدهم

  7. سیده نرجس خاتون مجتهد نجفی

    بسم االه الرحمن الرحیم
    جناب آقای دانش شما که قاطعانه90 بار مرا دروغگو خواندید و خواستار مدرک برای ادعایم مبنی بر تصویب کاشت درختان میوه در ونکوور شدید لطفا هرچه زودتر مدارک و مستندات خود را در رابطه با مطالب زیر خودتان که ذکر کرده اید ارائه فرمایید

    1. نوشته اید:
    خانم سیده نرجس خاتون مجتهد نجفی…
    به نظر من کل عقیده و پرپوزال شما, بسیار سطحی و بدون هیچگونه پشتوانه ی علمی و کارشناسی نگاشته شده, که بسیاری از دوستان عزیز, بخصوص آقای عبادی عزیز با دلایل منطقی, پوچی این نظریه را یادآور شده اند. ولی افسوس که شما اصرار بر دفاع از نظریه ای دارید که اصلا” قابل بحث نیست و بجز اتلاف وقت نتیجه ی دیگری نخواهد داشت. به همین دلیل من وارد این بحث, یعنی پرپوزال شما نخواهم شد.

    لطفا دلایل و مستندات خود را در موارد زیر ارائه فرمایید
    لطفا دلایل و مستندات علمی خود را برای اینکه کل عقیده بدون هیچگونه پشتوانه ی علمی و کارشناسی است ارائه نمایید
    چند دلیل ایشان ذکر می شود
    1. بادنجان مطلقا در صدر اسلام نبوده است و در اواخر دوره عباسیان یعنی حدود قرن 7 هجری و قرن 13 میلادی وارد عربستان شده است در حالیکه به اقرار خود اروپائیان اعراب (مسلمانان ) اوایل قرون وسطی بادنجان را وارد اروپا کرده اند
    چون اسم عربی فعلی بادنجان “الباذنجان” ریشه ایرانی دارد پس بادنجان فقط از ایران وارد شده
    ایشان هیچ اطلاعی نداشتند که بادنجان نزد اعراب قدیم حدود 14 اسم داشته
    2. فقط بعد از فتح ایران آنهم وقتی که به مرکز ایران رسیده اند می توانسته وارد ایران بشود
    ایشان هیچ اطلاعی از اینکه پادشاهان ایرانی حکام جزیره العرب را تعیین می کردند نداشتند
    3. اعرابی که در اوایل قرون وسطی بادنجان را وارد اروپا کردند اعراب مسلمان نبودند و اعراب دیگری بودند
    ایشان هیچ اطلاعی از فتح اندلس و ورود اعراب به اروپا آندلس در سال 92 هجری نداشتند
    ایشان هیچ اطلاعی از وارد شدن بسیاری از میوه ها و گیاهان توسط اعراب به اروپا نداشتند
    4. وجود زیاد شدن “آب کمر” که در روایات آمده را مستهجن و….. قلمداد کردند که خانمها نباید در این مورد حرفی بزنند
    ایشان هیچ اطلاعی از گزارش خانمهای پزشک مانند خانم دکتور آمال رخا نداشتند که در باره خاصیت ضد پیری بادنجان نوشته اند
    و ایشان هیچ اطلاعی از آخرین کشفیات دانشگاه میشیگان آمریکا نداشتند در رابطه با خاصیت ضد پیری بادنجان یا همان تقویت ترشحات غدد جنسی که برای سلامت مردان و زنان موثر است و حتی کمبود ان در زنان باعث پوکی استخوان و شکستگی ان می شود

  8. سیده نرجس خاتون مجتهد نجفی

    بسم الله الرحمن الرحیم
    2 نوشته اید:
    “سیده خانوم, شما در جایی از کامنتهایتان فرموده اید “…تا جاییکه در شهرهای کانادا مانند ونکوور تصویب شده است در خیابانها درختان میوه کاشته شود”. من این قسمت از کامنتهای شما در رابطه با کانادا و بخصوص شهر ونکوور را, دروغ محض میدانم ”

    لطفا دلایل و مستندات خود را بر دروغ محض بودن تصویب کاشت درختان میوه در شهر ونکوور بیان کنید

  9. سیده نرجس خاتون مجتهد نجفی

    بسم الله الرحمن الرحیم
    2 نوشته اید:
    “سیده خانوم, شما در جایی از کامنتهایتان فرموده اید “…تا جاییکه در شهرهای کانادا مانند ونکوور تصویب شده است در خیابانها درختان میوه کاشته شود”. من این قسمت از کامنتهای شما در رابطه با کانادا و بخصوص شهر ونکوور را, دروغ محض میدانم ”

    لطفا دلایل و مستندات خود را بر دروغ محض بودن تصویب کاشت درختان میوه در فضاهای عمومی شهر ونکوور از جمله خیابانها بیان کنید

  10. سیده نرجس خاتون مجتهد نجفی

    بسم الله الرحمن الرحیم
    آقای دانش نوشته اند:
    و به دلایل زیر اینگونه صحبتهای شما را که بدون کوچکترین اطلاعی در این زمینه نگاشته اید باور ندارم.
    پاسخ:
    ظاهرا انگار ایشان با اینکه 13 سال ساکن شهر ونکوور هستند کوچکترین اطلاعی در این زمینه نداشته اند که اینگونه ناچار به تناقض گویی افتاده اند

    آقای دانش نوشته اند:
    خانوم مجتهد, من شانزده سال است در کانادا زندگی میکنم. اکثر شهرهای بزرگ آن مانند مونترال و تورنتو را بارها دیده ام
    پاسخ:

    آقای دانش نوشته اند:
    و بیش از سیزده سال است که در ونکوور, بهترین شهر جهان, زندگی میکنم.
    پاسخ:
    قابل توجه آقایان درویش و کنشلو و خوشنویس وقتی در بهترین شهرهای دنیا پیشنهاد کاشت درخت میوه صورت می گیرد پس در سایر شهرها به طریق اولی باید پیشنهاد شود

  11. سیده نرجس خاتون مجتهد نجفی

    بسم الله الرحمن الرحیم
    آقای دانش نوشته اند:
    شهر های دیگر کانادا به غیر از ونکوور به دلیل آب و هوای بسیار سردی که دارند همانند بسیاری از شهر های سردسیر دنیا, اکثرا” تا اوایل تابستان, از نعمت سرسبزی برخوردار نیستند ولی آب و هوای بسیار عالی و معتدل ونکوور, این شهر را نه تنها در تابستان, بلکه در تمام فصول سال, سرسبز نگه داشته است.
    پاسخ:
    مانند بسیاری از شهرهای ایران (شمال، شیراز، برخی شهرهای خوزستان و ….)

    آقای دانش نوشته اند:
    خانوم نجفی, به دلیل همین آب و هوای ویژه, شهرداری ونکوور از سالها قبل از ورود من, تصمیم گرفته است تا در فصل بهار, سطح شهر را با انواع و اقسام شکوفه های رنگارنگ تزیین نماید, به همین جهت, درختان بی ثمر را به گونه ای بی نظیر و با استفاده از تکنیکهای خاص, به درختان میوه پیوند میدهد, بطوری که آن درختان, از نعمت میوه بی بهره باشند
    پاسخ:
    ولی یکی از هموطنان ساکن ژاپن از بوی نا مطبوع همین درختان بی میوه ای که شما از ان یاد کردید دارند در این آدرس
    http://asahi.persianblog.ir/1385/2/

    گیلاس زینتی
    ساعت ٧:٢۸ ‎ق.ظ روز یکشنبه ٢٤ اردیبهشت ،۱۳۸٥

    هانامی ماتسوری )جشن دیدن گل ( یکی از قشنگترین جشنهای ژاپن محسوب میشه. ژاپنیها در فصل بهار از نشستن و گپ زدن و نوشیدن ساکه به زیر درختان پر از شکوفه گیلاس خیلی لذت میبرن . نزدیک بهار که میشه رادیو تلویزیون بعد از پیش بینی وضعیت آب وهوا به بررسی اوضاع به شکوفه نشستن درختان گیلاس در سراسر ژاپن میپردازه و زمان تقریبی به شکوفه نشستن این درختان رو پیش بینی میکنه. از جنوب ژاپن که مناطق گرمسیر ژاپن محسوب میشه شکوفه زدن ها شروع میشه و تقریبا در بازه زمانی ۲ ماه تا ۲ماه و نیم تا شمالی ترین نقاط ژاپن همه درختان گیلاس به شکوفه مینشینند. درختان شکوفه در ژاپن از خانواده درختان گیلاس محسوب میشه که بعلت تغییرات ژنتیکی به میوه نمیرسند . تخم این درختان بعد از به شکوفه نشستن شروع میکنن به افتادن و تو فاضلاب ها جمع میشن و شروع میکنن به فاسد شدن و بوی نا مطلوبی رو تو تابستون بوجود میاره که البته شهرداریها سریع به داد میرسن و این بو دیری نخواهد پایید. اسم این درختان به ژاپنی ساکورا هستش که تو تاریخ و زبان و ادب ژاپن این کلمه خیلی به چشم میخوره. به زیبا ییها لقب ساکورا میدهند ولی خوب در برخی موارد تلفیقی از کلمه ساکورا میتونه معانی نچندان دلپذیری رو بوجود بیاره . مثل اوبا زاکورا 乳母桜  بدلایل امنیتی از گفتن معنی این کلمه دراینجا پرهیزمیشه.  به هر حال منظور از گفتن این مساله این بود که ساکورا اوج زیبای و بلعکس در ژاپن محسوب میشه. متاسفانه جدیدا یه آفت به جون این درختان افتاده که نسل اونو تهدید میکنه، امید برانست که به زودی راه مبارزه باآین آفت کشف بشه.
    فصل شکوفه های گیلاس (ساکورا)

  12. سیده نرجس خاتون مجتهد نجفی

    بسم الله الرحمن الرحیم
    آقای دانش نوشته اند:
    ولی در عوض, چشم ساکنین و بازدید کنندگان شهر ما را بگونه ای بنوازند که احساس کنیم ونکوور همان بهشت موعود است که وعده ی دیدن آنرا در آن دنیا به ما داده بودند.
    پاسخ:
    اما در آن دنیا وعده بهشتی به ما داده اند که انواع میوه ها در آن باشد و به راحتی میوه ها قابل چیدن باشد و نیز مرغهای خوش خوراک هم برای بهشتیان در نظر گرفته شده است اما در فضای سبز کنونی هیچ نشانه ای از بهشت جز پوسته و قالب نمی بینیم
    شاید به همین دلیل است که صاحبان این بهشت دنیایی (مردم و مقامات شهر ونکوور ) تازه متوجه ویژگی بهشت شده اند و تصمیم به کاشت درختان میوه در بهترین شهرهای جهان گرفته اند

  13. سیده نرجس خاتون مجتهد نجفی

    بسم الله الرحمن الرحیم
    آقای دانش نوشته اند:
    خانوم نرجس, تقریبا” بیشتر درختانی که در کنار پیاده رو ها, گذرگاهها, فضای بین بلوارهای شهری, پارکها و معابر عمومی کاشته اند تا نام ونکوور را به “شهر شکوفه های بهاری” تغییر دهند, همین ویژگی را دارند ولی بجز برگهای بسیار زیبایی که بعد از ریختن شکوفه ها, به رنگهای فوق العاده قشنگ مانند نارنجی, قرمز و سبز خوش رنگ, بر درختها میماند, برای نمونه, حتی یکدد میوه بر صدها هزار درختی که بدینصورت پیوند زده شده است دیده نمیشود.
    نرجس خاتون, شهری که به زیبایی و تمیزی, شهره ی عام و خاص است و کوچکترین اثری از زباله در خیابانهای شهر بچشم نمیخورد, چگونه شهردارش به خود و مردم این شهر اجازه ی میدهد در خیابانهای شهر درختان میوه ای بکارد که بعد از رسیده شدن, بر زمین و پیاده رو ها افتاده و زباله ی حاصل از آن, همراه با بوی تعفن میوه ها, شهر را به گند بکشد؟ محض اطلاع شما باید عرض کنم, جریمه ی انداختن کوچکترین زباله ای در شهر ما, دو هزار دلار است. یعنی با حساب شما, خود شهرداری باید میلیاردها دلار جریمه بایت این زباله ها بپردازد.
    پاسخ:
    بطوریکه قبلا گفتم شما که ساکن ونکوور هستید بهتر است از شهردارش بپرسید چگونه به هیئت پارکهای ونکوور اجازه می دهد میدهد کاشت درختان میوه را تصویب کند که بعد از رسیده شدن, بر زمین و پیاده رو ها افتاده و زباله ی حاصل از آن, همراه با بوی تعفن میوه ها, شهر را به گند بکشد؟ و مجبور شود میلیاردها دلار جریمه بایت این زباله ها بپردازد.
    آقای دانش میوه ها شهر را به گند نمی کشند شاید آلوده کننده ترین درختان میوه توت باشد که از لحاظ آلوده کنندگی در ردیف بعد از چنار قرار دارد و همین توت در بسیاری از خیابانهای تهران وجود دارد حتی در کنار خیابان و روی اسفالت
    در گذارشات ونکوور از کاشت درختان گردو و فندق و شاه بلوط شیرین سخن به میان آمده که بدیهی است هیچ الودگی ندارند متاسفانه انگار ایشان با درختان میوه هیچ آشنایی ندارند
    لطفا دلایل و مستندات علمی خود را مبنی بر به تعفن کشیده شدن خیابانها توسط درختان میوه بیان کنید که در کدام جنگل و یا باغ و یا مزرعه ای که درختان میوه وجود دارند بوی تعفن میوه ها, آن محل را به گند کشیده است؟
    مخصوصا به گند کشیده شدن زمین به خاطر بوی تعفن درختان میوه ای مانند فندق و گردو که در مستندات بنده از شهر ونکوور ذکر شده ارائه فرمایید؟

    برعکس همان ساکورا هایی (درختان گیلاس عقیم شکوفه دار) که در ژاپن هم فراوان هستند بخاطر بی میوه بودن گلبرگها همراه با دم گلهایشان از درختان سقوط می کند و جویها را به گند و تعفن می کشد بطوریکه مامورین شهرداری بطور مداوم مشغول تمیز کردن جویها و خیابانها هستند امسال فصل شکوفه های ساکورا گذشته سال دیگر در پارکها و خیابانهای ونکوور دقت کنید و اگر دوست داشتید از کارگران شهرداری ونکوور بپرسید که چقدر مشغول تمیز کردن خیابانها بخاطر ریزش شکوفه های ساکورا هستند در حالیکه اگر این درختان گیلاس میوه دار بودند دم گل هایشان نمی افتاد و تبدیل به گیلاس می شدند و به محض رسیده شدن گیلاسها مردم و یا شهرداری می توانستند آن ها را بچینند و اجازه ندهند بر زمین سقوط کنند
    و نیز شاید در بین درختان میوه درخت توت بیشترین آلودگی را داشته باشد که در حال حاضر در تهران ئو بسیاری از خیابانهای شهر ها موجود است و نیز از لحاظ الوده کننده گی در ردیف بعد از درختی مانند چنار است چون چنار بخاطر پوست ریزی و برگهای پهنش باعث آبگرفتگی جویها می شود و نیز هوارا با گرده هایش الوده می کند و ریزش صمغ های سوزنی برگان نیز باعث خسارت به اتومبیلها و…. می شود

  14. سیده نرجس خاتون مجتهد نجفی

    بسم الله الرحمن الرحیم
    آقای دانش نوشته اند:
    خانوم نجفی, در اینجا مردم حتی میوه ی درختانی که در باغهای خودشان وجود دارد را نمیخورند, چه برسد به میوه ی درختانی که در خیابان کاشته شده باشد.
    پاسخ:
    بازهم نگویند به دروغ به من چیزی را نسبت دادید اما برداشت من از سخن شما این است که چون مردم ونکوور حتی میوه باغهای خودشان را نمی خورند تا چه رسد به میوه خیابان پس بحث و پیشنهاد و خلاصه هر نکته ای در باره کاشت درختان میوه در خیابانهای ونکوور منتفی است در حالیکه می بینیم این بحث هست و حتی تصویب هم شده است

    آقای دانش نوشته اند:
    من خودم به شخصه از باغ یکی دوستانم که درخت سیب اش, سیب های بسیار خوشمزه ای داشت و آنرا به حال خود رها کرده بود و میگفت اینها سهمیه ی پرندگان هستند, چه سیب های خوردم, و از آلو زرد های باغ یکی از همکارانم که معتقد بود اینها خوردنی نیستند, چه آلوهایی آوردم و چه لواشک خوشمزه ای از آنها درست کردم.
    پاسخ:
    ای کاش همه شهرهای ما اینگونه بودند
    اما جناب آقای دانش همین که شما از باغ همکارتان آلو آوردید و لواشک خوشمزه درست کردید و سیب خوشمزه خوردید دلالت بر نیازتان داشت اگر خودتان در مملو در اختیارتان سیب و آلو بود از باغ ایشان می آوردید؟ پس اگر در خیابان و بلوار و پارک و اماکن عمومی و زمنیهای عمومی درختان میوه باشد و کشاورزی صورت گیرد قطعا افرادی مانند شما از آن استفاده خواهید کرد بنابر این مقامات ونکوور بی جهت تصمیم نگرفته اند و برای مردم خود تصمیم گرفته اند درختان میوه بکارند و کشاورزی شهری راه بیندازند

  15. سیده نرجس خاتون مجتهد نجفی

    بسم الله الرحمن الرحیم
    آقای دانش نوشته اند:
    مجتهد خانوم, در اینجا, کوچکترین موضوعی که قرار است تصویب شود, توسط نمایندگان مردم, به اطلاع آنها میرسد و ماهها نسبت به آن, در جراید و رادیو و تلویزیون بحث و تبادل نظر صورت میگیرد و حتی در بعضی موارد نمایندگان ما شخصا” نامه هایی برای ما میفرستند و نظر ما را نسبت به موضوعی که میخواهند رای دهند, جویا میشوند, حالا چگونه است که کاشتن درختان میوه در خیابانهای ونکوور به تصویب رسیده است بدون آنکه احدی از ساکنین این شهر از این موضوع خبر داشته باشند؟

    پاسخ:
    a) لطفا دلایل و مدارک خود را مبنی بر اینکه در ونکوور کوچکترین موضوعی که به تصویب می رسد نیاز دارد توسط نمایندگان مردم به اطلاع برسد و ماه ها تبادل نظر شود ارائه نمایید
    b) لطفا مدارک و مستندات خود را مبنی بر اینکه کاشتن درختان میوه در خیبانهای ونکوور جزو همان مواردی است که باید به اطلاع همه برسد و ماه ها تبادل نظر بشود ارائه نمایید
    c) لطفا مدارک و مستندات خود را مبنی بر اینکه تصویب کاشت درختان میوه در فضاهای عمومی از جمله خیابانها به اطلاع عموم نرسیده است و ماه ها تبادل نظر نشده است را ارائه نمایید
    d) لطفا مستندات و دلایل علمی خود را مانند نظر سنجی یا دلیلی دیگر مبنی بر اینکه خبر تصویب کاشتن درختان میوه در فضاهای عمومی از جمله خیابانهای ونکوور به اطلاع احدی نرسیده است ارائه نمایید

    از کجا فهمیده اید احدی از ساکنین شهر ونکوور از این موضوع خبر ندارند مگر از تک تک مردم ونکوور نظر سنجی شده است؟ اگر نظر سنجی از کل ساکنین ونکوور وجود دارد که در آن نظر سنجی قید شده است هیچ احدی ازتصویب کاشتن درختان میوه خبر دار نشده است لطفا این نظر سنجی را در اختیار بنده بگذارید
    بعد هم چندین سال است مطالب مربوط به بررسی و تصویب کاشت درختان میوه در پایگاه ها قرار دارد بطوریکه اینجانب از ایران از آن مطلع شده ام چگونه می فرمایید احدی از ساکنان شهر ونکوور از آن مطلع نشده است
    مگر اینهمه پایگاه ها مخصوصا پایگاه http://vancouver.ca
    و
    http://vancouver.ca/parks/
    که در جستجوی درختان میوه در سایت پارکها فقط
    http://vancouver.ca:8765/parks/query.html?qt=fruit%20trees&rf=0&qp=url%3A/parks/%20-url%3A/parks/images/%20-url%3A/parks/stylesheets/%20-url%3A/parks/js/%20-url%3A/mptemplates/
    و در جستجوی درختان میوه در سایت اصلی
    http://vancouver.ca:8765/query.html?qt=fruit+trees&col=all&qt=-url%3A%2Fctyclerk%2Fcclerk%2F&submit=Search

    14 هزار نتیجه دارد که این این مقدار فراوان مطلب در باره کاشت درختان میوه در فضاهای عمومی ونکوور از جمله خیابان و پارک و بلوار هست

  16. سیده نرجس خاتون مجتهد نجفی

    بسم الله الرحمن الرحیم
    آقای دانش نوشته اند:
    خانوم سیده نرجس خاتون مجتهد نجفی…, شنیده ام که دروغ حناق نمی آورد, بنابراین خیالتان راحت باشد که با بیان این دروغ, حناق نخواهید گرفت.
    پاسخ:
    از چه کسی شنیده اید دروغ حناق نمی آورد و خیال مرا راحت کرده اید با بیان دروغ حناق نخواهم گرفت
    هرگز اینگونه نیست قرآن کریم می فرماید:
    قُلْ سِيرُواْ فِي الأَرْضِ ثُمَّ انظُرُواْ كَيْفَ كَانَ عَاقِبَةُ الْمُكَذِّبِينَ
    بگو: در (روى) زمين بگرديد، سپس بنگريد كه عاقبت تكذيب‏كنندگان چگونه بوده است سوره مبارکه انعام آیه 11
    اگر هم بظاهر دروغگویان عقاب نمی شوند بدانند در آن جهان در پیشگاه خداوند حناق خواهند گرفت
    حضرت علی (ع ) :
    نشانه ایمان آن است که : راستگویی را در آن جا که به زیان توست بر دروغگویی که به سود توست برگزینی بیش از آنچه عمل می کنی نگویی و درنقل سخن از دیگران تقوای الهی را منظور داری .
    از دوستی با دروغ پرداز دوری کن که او چون سراب است دور را در نظر تونزدیک و نزدیک را دور نشان می دهد.
    هر چه راشنیدی برای مردم حکایت مکن که همین برای آلودگی به دروغگویی کافی است .
    آگاه باشید بدترین گفتار دروغگویی است .
    از دروغگویی برکنار باشید که ازایمان فاصله دارد راستگو در ساحل نجات و بزرگواری است و دروغگو لب پرتگاه هلاکت وپستی است .
    دروغ مایه ذلت و خواری است .
    سرانجام دروغ سرزنش است .
    برای دروغ پرداز مردانگی و جوانمردی نیست .
    خداوند با فراموشی دادن به دروغگویان به ضرر آنها کمک کرده است .
    با دروغگو دوستی برقرار مکن چون زندگی با اوتو را سودی ندارد خبر تو را برای دیگری نقل می کند و خبر دیگری را برای تو می گوید حتی اگر راست هم بگوید کسی او را تصدیق نمی کند.
    عاقب دروغگویی بدترین عاقبت است .
    نخستین کیفر دروغگو آن است که سخن راست او به او برمی گردد(کسی آن را نمی پذیرد)
    بزرگترین خطاها نزد پروردگار زبان دروغگوست .
    دو عمل از دروغ جدا نمی شود : بسیار وعده دادن و به شدت پوزش خواهی کردن
    هیچ بنده ای طعم ایمان را نمی چشد تا دروغ چه شوخی آن و چه جدی را ترک گوید.
    دروغگویی نه در کار جدی و نه در شوخی روا نیست و هیچ کدام از شما نباید به فرزندش وعده دهد و بعد وفا نکند. همانا دروغگو انسان را به گناه بد راهنمایی می کند و گناه بد به دوزخ .
    دروغ در دنیا ننگ و عاراست و در آخرت عذاب جهنم است .
    دروغ به زمینت می زند گرچه از آن ایمن باشی .
    سرزنش تو بر دروغگویی همین بس که خود بدانی دروغگویی .
    دروغگو امانتدار نیست و فاجر و بدکار نگهدارنده اسرار نیست .
    هیچ خیری در دانش دروغگویان نیست .
    دروغگویی و مردانگی با هم جمع نمی شوند.
    برای دروغگو حیا و شرم نیست .
    هر که به دروغگویی شناخته شود اعتماد به وی کم شود.
    هر که به دروغگویی شناخته شود صداقت و راستگویی اش هم قبول نشود.
    آیا می توان در باره یک گناه کبیره گفت حناق نخواهید گرفت
    باید همه و در درجه اول خودم سعی کنیم از دروغ این گناه کبیره دوری کنیم

    آیا در حناق گرفتن دروغگو همین کافی نیست که حتی حرف راستش هم مورد قبول قرار نخواهد گرفت

  17. سیده نرجس خاتون مجتهد نجفی

    بسم الله الرحمن الرحیم
    پاسخ (از آقای درویش):
    بسیار سپاسگزارم از شما هموطن گرامی که واقعیت ونکوور را برایمان شرح دادید. کاش هموطنان مقیم در دیگر شهرهای جهان که خانم نجفی گرامی از آنها یاد کردند هم می توانستند این خانه مجازی را ببینند و توضیحات تکمیلی ارایه فرمایند.
    درود …
    پاسخ به پاسخ آقای درویش:
    نمی دانم واقعیت ونکوور را آقای دانش با وجود 13 سال سکونت در آن بخوبی برایتان شرح دادند یا اینجانب که هرگز ونکوور را ندیده ام
    درست است چند نکته خوب از واقعیت ونکوور گفتند مانند زیباترین شهرهای دنیا بودن و فراوان میوه داشتن و رها کردن میوه ها برای پرندگان

  18. سیده نرجس خاتون مجتهد نجفی

    بسم الله الرحمن الرحیم
    4. دانش گفته است :
    دوشنبه ۲۱م تیر ۱۳۸۹ در ۰۶:۲۹
    خانم سیده نرجس خاتون مجتهد نجفی…
    در جواب اینجانب در باره دروغ خواندن ادعای شما مبنی بر تصویب کاشت درختان میوه در خیابانهای ونکوور, مرقوم فرموده اید که من هیچگاه به کانادا سفر نکرده ام و هر چه نوشته ام از شبکه جهانی اینترنت بوده و اگر آنها دروغ نوشته اند, به خودشان مربوط است (نقل به مضمون). در این باره توجه شما را به مطالب زیر جلب مینمایم.
    سیده خانوم, شما که اینقدر دم از آیه های قرآن میزنید, در کجای این کتاب مقدس نوشته شده که شما اگر دروغی را شنیدید, میتوانید بعنوان مرجع از آن استفاده کنید؟ در کجای آن کتاب نوشته شده اگر کسی نسبت به آن دروغ, شاکی شد, بگویید فلان شخص آنرا گفته و به من مربوط نیست؟ آیا فکر نمیکنید این موضوع, میتواند باعث تشویش اذهان عمومی شود؟؟
    پاسخ:
    در هیچ جای قرآن کریم نوشته نیست که اگر کسی مطلبی را مستند نقل کرد دروغ باشد
    بعد هم من از کجا بتوانم درستی همه اخبار را بررسی کنم آیا دیدن مطلبی در سایت هایی که به نظر مورد اعتبار هستند چه اشکالی دارد
    شما خودتان کلی مطلب از ونکوور نقل کردید دوستانتان هم تشویقتان کردند در حالیکه هیچ سندی بر درستی آنها اقامه نکردید
    شما یک نفر هستید اما آن سایتها و آدمها زیادند شما ظاهرا سمتی در دولت ندارید اما آن آدمها مقامات شهر ونکوور هستند لذا هر عاقلی نمی تواند حرف اینهمه افراد و سایتها را رد کند و به حرف یک نفر همه این هارار دروغ بداند مخصوصا پایگاه http://vancouver.ca
    و
    http://vancouver.ca/parks/
    که در جستجوی درختان میوه در سایت پارکها فقط
    http://vancouver.ca:8765/parks/query.html?qt=fruit%20trees&rf=0&qp=url%3A/parks/%20-url%3A/parks/images/%20-url%3A/parks/stylesheets/%20-url%3A/parks/js/%20-url%3A/mptemplates/
    و در جستجوی درختان میوه در سایت اصلی
    http://vancouver.ca:8765/query.html?qt=fruit+trees&col=all&qt=-url%3A%2Fctyclerk%2Fcclerk%2F&submit=Search
    14 هزار نتیجه دارد که این این مقدار فراوان مطلب در باره کاشت درختان میوه در فضاهای عمومی ونکوور از جمله خیابان و پارک و بلوار هست

  19. سیده نرجس خاتون مجتهد نجفی

    بسم الله الرحمن الرحیم
    آقای دانش نوشته اند:
    در کانادا, تمام دوایر دولتی, سایت های اختصاصی دارند و کوچکترین تغییرات و یا تصویب هر گونه لایحه ای را در سایتهای خود درج مینمایند.
    آیا شما چنین تصویب نامه ای را در آن سایت ها دیده اید که نوشته اید آنها دروغ نوشته اند.
    پاسخ:
    به چه دلیل این سایت http://vancouver.ca:8765/query.html?qt=fruit+trees&col=all&qt=-url%3A%2Fctyclerk%2Fcclerk%2F&submit=Search
    نمی تواند از جمله همان سایتهای اختصاصی دوایر دولتی ونکوور باشد که کوچکترین تغییرات را قید کرده
    http://vancouver.ca/
    و این
    http://vancouver.ca/parks/

  20. سیده نرجس خاتون مجتهد نجفی

    بسم الله الرحمن الرحیم
    آقای دانش نوشته اند:
    خانوم سیده, این آدرسی که نوشته اید و دروغتان را به آن حواله داده اید http://74.52.150.18/~vanfruit , “پروژه درخت میوه ونکوور”, یک سایت خصوصی است که توسط سه نفرراه اندازی شده و مطلقا” قصد کشت درخت میوه, نه تنها در خیابانهای ونکوور, بلکه در هیچ کجای دیگر ندارند, آنها قصدشان اینست که تعدادی داوطلب, منجمله کسانیکه در حیاطشان درخت میوه دارند ولی نمیخواهند از میوه ی آن استفاده کنند (مانند همان مثالی که در کامنت قبلی زدم), کسانیکه حاضرند بطور داوطلب, میوه های آن درخت ها را بچینند, و کسانیکه اتومبیل دارند و حاضرند بطور داوطلب, میوه های چیده شده را به محل مورد نظر حمل نمایند, پیدا کنند و بقول خودشان و خودمان یک کار ثواب انجام دهند و آنها را در اختیار نیازمندان قرار دهند. شما در کجای این سایت خوانده اید که تصویب شده در خیابانهای ونکوور درخت میوه بکارند.
    پاسخ:
    چقدر خوب
    چقدر کار ثواب می کنند ای کاش از این انجمن ها و گروه ها در ایران هم فراوان ایجاد شوند
    کجاست چنین گروهایی در ایران کسی اسم درختان میوه را جرات ندارد به زبان بیاورد
    به چند آدرس از این پروژهای میوه و نیز گروهی از حامیان آنها در سراسر دنیا توجه فرمایید تا نگویند فقط چند نفر هستند
    • Vancouver Fruit Tree Project (Vancouver, BC)
    • ونکوور میوه درخت پروژه (ونکوور ، (پیش از میلاد)

    • Fallen Fruit (Los Angeles)
    • میوه دات کام (لس آنجلس)

    • Gleaners Coalition (Olympia, WA)
    • ائتلاف Gleaners (المپیا ، WA)

    • Urban Gleaners (Portland, OR)
    • Gleaners شهری (پورتلند ، یا)

    • Lettuce Link (Seattle)
    • لینک کاهو (سیاتل)

    • Victoria Fruit Tree Project (Victoria, BC)
    • ویکتوریا میوه درخت پروژه (ویکتوریا ، (پیش از میلاد)

    • Earth Matters Fruit Tree Project (Nelson, BC)
    • زمین اهمیت میوه درخت پروژه (نلسون ، (پیش از میلاد)

    • Richmond Fruit Tree Sharing Project (Richmond, BC)
    • ریچموند درخت میوه به اشتراک گذاری پروژه (ریچموند ، (پیش از میلاد)

    • Philly Orchard Project (Philadelphia, PA)
    • فیلادلفیا پروژه باغ میوه (فیلادلفیا ، خودگردان)
    Our Supporters حامیان ما
    • Meyer Memorial Trust
    • مایر اعتماد یادبود

    • NE Coalition of Neighborhoods
    • ائتلاف شمال شرق محلات

    • East Portland Neighbors
    • اهل محل و همسایگان شرق پورتلند

    • Moss Adams (blue jeans friday participants)
    • ماس آدامز (شلوار جین آبی جمعه شرکت کنندگان)

    • raSANTIAGO + Associates LLC
    • raSANTIAGO + همکاران LLC

    • Barret Ecological
    • Barret بوم شناسی

    • The Garden Coop LLC
    • تعاونی باغ LLC

    • Portland Nursery
    • پورتلند پرستاری

    • Foster & Dobbs
    • فاستر و Dobbs

    • New Seasons Market
    • جدید بازار فصل به فصل

    • Alberta Cooperative Grocery
    • تعاونی خواروبار آلبرتا

    • People’s Food Co-op
    • خلق مواد غذایی همکاری عملیات

    • Mio Gelato
    • Mio Gelato

    • Portland Classical Chinese Garden
    • پورتلند باغ کلاسیک چینی

    • Yoga Shala of Portland
    • Shala یوگا از پورتلند

    • Common Ground Wellness Center
    • مشترک زمین مرکز سلامتی

    • Grand Central Bakery
    • مرکزی نانوایی بزرگ

    • Meriwethers Restaurant
    • Meriwethers رستوران

    • Bipartisan Cafe
    • دو حزب کافه

    • Soil Builders Inc
    • خاک وارز سازندگان

    • Division Do-It-Best Hardware
    • این بخش انجام دهند ، بهترین سخت افزار

    • Looking Glass Bookstore
    • به دنبال شیشه کتابفروشی

    • United Fire and Safety
    • آتش متحده و ایمنی

    • Free Geek
    • رایگان یکی از بازیکنان بالماسکه و کارناوال که غالبا دارای ماسک منقاردار است

    • Rebuilding Center
    • بازسازی مرکز

    • Concentrates Inc
    • کنسانتره وارز

    • Blue Giraffe Day Spa Salon
    • آبی زرافه روز سالن اسپا

    • Clever Cycles
    • باهوش سیکلهای

    • The People’s Yoga
    • خلق یوگا

    • Oregon Ki Society
    • کی جامعه اورگان

    • New Old Lompoc / 5th Quadrant Brewery
    • جدید قدیمی Lompoc / 5 آبجوسازی ربع

    • Mirador Community Store
    • Mirador فروشگاه انجمن

    • Livingscape Nursery
    • Livingscape پرستاری

  21. سیده نرجس خاتون مجتهد نجفی

    بسم الله الرحمن الرحیم
    آقای دانش نوشته اند:
    سیده خانوم مجتهد, شما که اینقدر آیه های قرآن را حفظ هستید بهتر است مقداری هم انگلیسی بخوانید تا محتوای سایتها را بهتر درک کنید.
    پاسخ:
    درست است متاسفانه من انگلیسی زیاد نمی دانم اما به لطف خداوند با این حال فکر می کنم از شما 13 سال ساکن ونکوور هستید بیشتر معنای مطالب را توانستم درک کنم
    بعد هم تخصص بنده آیات و روایات و زبان عربی است اگر انگلیسی خوب ندانم عیب نیست هرچند در صدد هستم بیشتر یاد بگیرم

    آقای دانش نوشته اند:
    اگر میخواهید دروغ بگویید, دروغی بگویید که حداقل یک نفر آنرا باور کند. مردم که همه بیسواد نیستند.
    پاسخ:
    همه ما باید سعی کنیم اصلا دروغ نگوییم چه مردم بفهمند یا نفهمند خداوند تبارک و تعالی که عالم به سر و خفیات است که می فهمد اگرچه مردم نفهمند

  22. سیده نرجس خاتون مجتهد نجفی

    بسم الله الرحمن الرحیم
    آقای دانش نوشته اند:
    مجتهد خانوم, مرقوم فرموده اید “…آیا کارگران زحمتکش شهرداری بطور مداوم در ایران و سایر کشورها زحمت تمیزی شهر و معابر را به عهده ندارند آیا سخت است در مواقع رسیده شدن میوه کارگران شهرداری تمیز نمایند؟”. مجتهد خانوم, شما که حتما” به درجه ی اجتهاد هم رسیده اید, در کجای دنیا دیده و یا خوانده اید که به دلیل اینکه کارگران زحمت کش شهرداری, زحمت تمیزی شهر و معابر را به عهده دارند, میشود زباله ها و میوه های گندیده را به خیابان و پیاده رو ها ریخت و بگوئیم خب, آن کارگران که زحمت تمیزی شهر را بعهده دارند, اینها را هم تمیز کنند. پس عبور و مرور مردم و اتومبیل ها بر روی میوه های له شده چه میشود؟ مگر کارگران شهرداری, تمام بیست و چهار ساعت در حال نظافت هستند؟
    پاسخ:
    کدام میوه له شده؟ آیا پرتقال و نارنج و لیمو و نارنگی و گریپ فروت و… سایر درختان مرکبات که میوه های سال گذشته شان همراه با میوه های سال بعدشان همزمان بر درخت می ماند در خیابانها میوه های له شده می ریزند؟
    آیا گردو و بادام و فندق و پسته و … میوه های گندیده بر خیابانها می ریزند؟
    آیا درختان خرمالو که از پاییز تا آخر زمستان زیر برفها میوه هایشان حفظ می شود خیابان را پر از میوه له شده می کنند؟
    آیا در همان باغ دوستتان بوی تعفن و میوه های له شده دیدید و باغ از میوه های گندیده به تعفن کشیده شده بودند؟
    ولی یکی از هموطنان ساکن ژاپن از بوی نا مطبوع همین درختان بی میوه ای که شما از ان یاد کردید دارند در این آدرس
    http://asahi.persianblog.ir/1385/2/
    گیلاس زینتی
    ساعت ٧:٢۸ ‎ق.ظ روز یکشنبه ٢۴ اردیبهشت ،۱۳۸۵
    هانامی ماتسوری )جشن دیدن گل ( یکی از قشنگترین جشنهای ژاپن محسوب میشه. ژاپنیها در فصل بهار از نشستن و گپ زدن و نوشیدن ساکه به زیر درختان پر از شکوفه گیلاس خیلی لذت میبرن . نزدیک بهار که میشه رادیو تلویزیون بعد از پیش بینی وضعیت آب وهوا به بررسی اوضاع به شکوفه نشستن درختان گیلاس در سراسر ژاپن میپردازه و زمان تقریبی به شکوفه نشستن این درختان رو پیش بینی میکنه. از جنوب ژاپن که مناطق گرمسیر ژاپن محسوب میشه شکوفه زدن ها شروع میشه و تقریبا در بازه زمانی ۲ ماه تا ۲ماه و نیم تا شمالی ترین نقاط ژاپن همه درختان گیلاس به شکوفه مینشینند. درختان شکوفه در ژاپن از خانواده درختان گیلاس محسوب میشه که بعلت تغییرات ژنتیکی به میوه نمیرسند . تخم این درختان بعد از به شکوفه نشستن شروع میکنن به افتادن و تو فاضلاب ها جمع میشن و شروع میکنن به فاسد شدن و بوی نا مطلوبی رو تو تابستون بوجود میاره که البته شهرداریها سریع به داد میرسن و این بو دیری نخواهد پایید. اسم این درختان به ژاپنی ساکورا هستش که تو تاریخ و زبان و ادب ژاپن این کلمه خیلی به چشم میخوره. به زیبا ییها لقب ساکورا میدهند ولی خوب در برخی موارد تلفیقی از کلمه ساکورا میتونه معانی نچندان دلپذیری رو بوجود بیاره . مثل اوبا زاکورا 乳母桜  بدلایل امنیتی از گفتن معنی این کلمه دراینجا پرهیزمیشه.  به  هر حال منظور از گفتن این مساله این بود که ساکورا اوج زیبای و بلعکس در  ژاپن محسوب میشه. متاسفانه جدیدا یه آفت به جون این درختان افتاده که نسل  اونو تهدید میکنه، امید برانست که به زودی راه مبارزه باآین آفت کشف بشه.
    فصل شکوفه های گیلاس (ساکورا)
    برعکس همان ساکورا هایی (درختان گیلاس عقیم شکوفه دار) که در ژاپن هم فراوان هستند بخاطر بی میوه بودن گلبرگها همراه با دم گلهایشان از درختان سقوط می کند و جویها را به گند و تعفن می کشد بطوریکه مامورین شهرداری بطور مداوم مشغول تمیز کردن جویها و خیابانها هستند امسال فصل شکوفه های ساکورا گذشته سال دیگر در پارکها و خیابانهای ونکوور دقت کنید و اگر دوست داشتید از کارگران شهرداری ونکوور بپرسید که چقدر مشغول تمیز کردن خیابانها بخاطر ریزش شکوفه های ساکورا هستند در حالیکه اگر این درختان گیلاس میوه دار بودند دم گل هایشان نمی افتاد و تبدیل به گیلاس می شدند و به محض رسیده شدن گیلاسها مردم و یا شهرداری می توانستند آن ها را بچینند و اجازه ندهند بر زمین سقوط کنند
    و نیز شاید در بین درختان میوه درخت توت بیشترین آلودگی را داشته باشد که در حال حاضر در تهران ئو بسیاری از خیابانهای شهر ها موجود است و نیز از لحاظ الوده کننده گی در ردیف بعد از درختی مانند چنار است چون چنار بخاطر پوست ریزی و برگهای پهنش باعث آبگرفتگی جویها می شود و نیز هوارا با گرده هایش الوده می کند و ریزش صمغ های سوزنی برگان نیز باعث خسارت به اتومبیلها و…. می شود

  23. سیده نرجس خاتون مجتهد نجفی

    بسم الله الرحمن الرحیم
    آقای دانش نوشته اند:
    خانوم نرجس, در کجای کامنت من صحبتی از باغهای میوه شده که شما از کاربران عزیز درخواست کرده اید تا برایتان گزارشی تهیه نمایند مبنی بر اینکه در باغهای میوه بوی تعفن میوه ها به مشام نمیرسد.
    پاسخ:
    کجا گفته ام شما از باغ میوه حرف زده اید
    شما از باغ حرفی نزدید اما فرمودید تعفن درختان میوه خیابانهای ونکوور را به گند خواهد مشید
    این حرف شما مستلزم این است که در باغهای میوه چنین مشکلی باشد تا در خیابانها هم این مشکل باشد

    آقای دانش نوشته اند:
    با این درخواست, حتما” خیالتان راحت است که گزارش مثبت نیز دریافت خواهید نمود, زیرا مطمئنا” شنیده اید که در مناطق جنوبی تهران خانواده هایی هستند که به دلیل گرانی و کمبود میوه, میوه های له شده ای که آخر شب توسط میوه فروشان به جوی آب انداخته شده را جمع آوری نموده و با ولع میخورند. لازم به یادآوریست که میوه های باغها در ایران, شبانه از روی درختان دزدیده میشود و آن میوه ها حتی فرصت نمیکنند که خود را به زمین برسانند, چه برسد به استشمام بوی تعفن از آنها.
    پاسخ:
    کمبود میوه در ایران به حدی است که مردم میوه های گندیده را از جویها جمع می کنند و می خورند و در شهرها حتی میوه های باغات شبانه دزدیده می شود
    “…در مناطق جنوبی تهران خانواده هایی هستند که به دلیل گرانی و کمبود میوه, میوه های له شده ای که آخر شب توسط میوه فروشان به جوی آب انداخته شده را جمع آوری نموده و با ولع میخورند. لازم به یادآوریست که میوه های باغها در ایران, شبانه از روی درختان دزدیده میشود و آن میوه ها حتی فرصت نمیکنند که خود را به زمین برسانند, چه برسد به استشمام بوی تعفن از آنها….”
    اما در ونکوور کثرت درختان میوه به حدی است که مردم حتی میوه های باغشان را نمی خورند و درختان سیب خوشمزه شان را برای پرندگان می گذارند
    “…در اینجا مردم حتی میوه ی درختانی که در باغهای خودشان وجود دارد را نمیخورند, چه برسد به میوه ی درختانی که در خیابان کاشته شده باشد. من خودم به شخصه از باغ یکی دوستانم که درخت سیب اش, سیب های بسیار خوشمزه ای داشت و آنرا به حال خود رها کرده بود و میگفت اینها سهمیه ی پرندگان هستند, چه سیب های خوردم….”
    و خود این هموطن عزیز ساکن ونکوور اعتراف کردند که یک انجمن غیر دولتی مرکب از سه نفر برای درختان میوه برای عموم تلاش می کند و نیز یک خانم بنام ” خانم ساندرا” همانند بنده پیشنهاد کاشت درختان میوه بقول این هموطن فقط در پارکها را دارد
    حال از وجدانهای بیدار و آگاه می خواهم قضاوت فرمایند وقتی در شهری که میوه آنقدر فراوان است که میوه ها را برای پرندگان رها می کنند بازهم افرادی پیشنهاد کاشت درختان میوه در پارکها را بدهند اما در شهرهایی که مردم از جویهای آلوده میوه های گندیده را جمع می کنند می خورند این حق را به بنده نمی دهید که پیشنهاد کاشت درختان میوه در اماکن عمومی را بدهم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    ۶- اگر این هموطن عزیز فکر می کنند عبارتشان را عوض کرده ام (که فکر نمی کنم چنین بوده ) عذر می خواهم

  24. سیده نرجس خاتون مجتهد نجفی

    بسم الله الرحمن الرحیم
    آقای دانش نوشته اند:
    خانوم نجفی, انتقاد من از شما بخاطر دروغ گفتن بود, و شما بجای اینکه از کار زشتی که انجام داده اید عذر بخواهید,
    تلاش نموده اید که افکار خوانندگان عزیز این وبلاگ را به انحراف بکشانید. کاری که زیبنده شما خانوم مجتهد نمیباشد.
    پاسخ:
    آیا نقل واقعیت های دنیا انحراف خوانندگان است؟
    آیا دلسوزی نبود غذای مردم که خودتان گفتید مردم داخل جوی های آلوده میوه های گندیده را با ولع می خوردند انحراف خوانندگان است

    آقای دانش نوشته اند:
    در زیر کامنت من و جوابیه ی شما را عینا” نقل میکنم تا دوستان, خود قضاوت را بعهده بگیرند.
    کامنت من: “…نرجس خاتون, شهری که به زیبایی و تمیزی, شهره ی عام و خاص است و کوچکترین اثری از زباله در خیابانهای شهر بچشم نمیخورد, چگونه شهردارش به خود و مردم این شهر اجازه ی میدهد در خیابانهای شهر درختان میوه ای بکارد که بعد از رسیده شدن, بر زمین و پیاده رو ها افتاده و زباله ی حاصل از آن, همراه با بوی تعفن میوه ها, شهر را به گند بکشد؟ محض اطلاع شما باید عرض کنم, جریمه ی انداختن کوچکترین زباله ای در شهر ما, دو هزار دلار است. یعنی با حساب شما, خود شهرداری باید میلیاردها دلار جریمه بایت این زباله ها بپردازد.”
    و جوابیه شما: “…در ثانی اینکه شهرداری ونکوور تصمیم گرفته بعد از این با وجود تمیزی شهرش با تعفن میوه ها شهر ونکوور را به گند بکشد این دیگر به خودشان مربوط است و اینکه چگونه می خواهد بخاطر به گند کشیدن شهر ونکوور میلیاردها دلار جریمه بپردازد این چیزی است باید شما که در ونکوور ساکن هستید از شهردارش بپرسید و اگر تمایل داشتید بنده را هم در جریان جوابش قرار دهید که ممنون خواهم شد.”
    پاسخ:
    بنده با توجه به اینکه کاشت درختان میوه را در خیابانها بعید دانسته اید گفتم اینکه شهرداری ونکوور چنین تصمیمی گرفته باید از خودشان پرسید من کجا از قول شما چنین حرفی را گفته ام؟

    آقای دانش نوشته اند:
    خانوم سیده, دروغ پشت دروغ.
    پاسخ:
    کدام دروغ؟

    آقای دانش نوشته اند:
    یعنی شما واقعا” تا این حد علاقه به دروغ گفتن دارید که متن نوشته شده توسط خودم را صد و هشتاد درجه تغییر میدهید تا دروغتان را ثابت نمایید.
    در کجای کامنت من نوشته شده شهرداری ونکوور تصمیم گرفته بعد از این با وجود تمیزی شهرش با تعفن میوه ها شهر ونکوور را به گند بکشد؟
    پاسخ:
    شما فرمودید شهرداری ونکوور چگونه به مردم و خودش اجازه کاشت درختان میوه را می دهد و من با توجه به اینکه می بینم مسئولین پارکها چنین چیزی را تصویب کرده اند و مقامات شهر نیز آن را در پایگاهشان قرار داده اند پس گفتم اگر چنین کاری کرده از خودشان بپرسید این کجا نسبت دروغ دادن به شما است؟

    آقای دانش نوشته اند:
    خواندن انگلیسی که پیشکش, یعنی شما حتی فارسی را هم نمیتوانید بخوانید؟
    پاسخ:
    مطمئن هستید شما تمام متون فارسی و انگلیسی را می توانید بخوبی بفهمید چون خواندن کافی نیست فهمیدن مهم تر است

  25. سیده نرجس خاتون مجتهد نجفی

    بسم الله الرحمن الرحیم
    آقای دانش نوشته اند:
    حیف که آقای درویش گفته است به هم ناسزا نگویید, وگرنه میدانستم با کسی که اینقدر دروغ سر هم میکند چه رفتاری داشته باشم.
    پاسخ:
    شما که 90 بار نسبت دروغگویی به بنده دادید ای کاش ناسزاهایتان را هم می دادید
    نزدیک دو سال است انواع ناسزاها بقول شما از علاقمندان به محیط زیست شنیده ام دیگر برایم عادی شده است

    آقای دانش نوشته اند:
    آقای عبیری گلپایگانی, شما که معتقد هستید باید به هم بی احترامی نکنیم, مطالب این خانوم مجتهد را بخوانید و بگویید کسی که حرفهای خودم را صد در صد برعکس میکند و با آنها دروغ میسازد باید چه رفتاری داشته باشم.
    پاسخ:
    کدام برعکس کردن حرفتان
    شما خودتان در باره خانم ساندرا نوشتید صد البته جرات نکرده از کاشت درختان میوه در خیابانها صحبتی به میان آورد و……

  26. سیده نرجس خاتون مجتهد نجفی

    بسم الله الرحمن الرحیم
    آقای دانش نوشته اند:
    مجتهد خانوم, مرقوم فرموده اید “…بنده دیگر ضامن خبر دادن و ندادن به مردم نیستم در این پایگاه ها صراحتا قید شده است که مدیریت شهری تصمیم به کاشت درختان میوه گرفته است و سه تا پنج سال بعد هم تشکلهای مردم نهاد میوه ها را خواهند چید و در اختیار نیازمندان قرار خواهند داد.” . خانوم مجتهد, من لینک مورد اشاره ی شما را یکبار دیگر در اینجا قرار میدهم تا دوستان خود آنرا بخوانند و به دروغگویی شما پی ببرند.
    http://urbanwildnes.blogspot.com/2005/02/vancouver-fruit-trees-in-public-spaces.html
    این سایت, همانند سایت قبلی, یک سایت شخصی هست که توسط یک خانم علاقمند به درختان میوه (مشابه مجتهد خانوم), بنام ساندرا توماس, در بیش از پنج سال قبل نگاشته شده و نقطه نظرات خود و دوستانش را گفته است. این خانم پیشنهاد داده است که در پارکهای عمومی درختان میوه بکارند (و صد البته جرات نکرده صحبتی از کاشت درختان میوه در خیابانها بکند) ولی هیچکس به حرف او اعتنانی نکرد و کسی آنرا جدی نگرفت,
    پاسخ:
    لطفا مستندات خود را در موارد زیر ارائه فرمایید:
    a) لطفا بیان فرمایید به چه دلیل مطالب خانم ساندارا توماس پیشنهاد خودش و دوستانش است و خبر از تصویب کاشت درختان میوه توسط هیئت پارکها نیست
    b) از کجا فهمیدید که صد البته خانم ساندرا توماس جرات نکرده صحبتی از کاشت درختان میوه در خیابانها به میان آورد
    c) به چه دلیل و به کدام مستندات متوجه شده اید کسی در شهر ونکوور به پیشنهاد کاشت درختان میوه حتی در پارکها اعتنا نکرده است و جدی نگرفته است؟

  27. سیده نرجس خاتون مجتهد نجفی

    بسم الله الرحمن الرحیم
    آقای دانش نوشته اند:
    به دلیل اینکه حتی برای نمونه یک درخت میوه در پارکهای ونکوور وجود ندارد.
    پاسخ:
    دلایل و مستندات خود را مبنی بر اینکه در خیابانهای ونکوور حتی یک درخت میوه وجود ندارد را ارائه فرمایید

    آقای دانش نوشته اند:
    به نظر شما اگر پنج سال قبل آن درختان را کاشته بودند تا حالا نبایستی میوه میدادند؟
    پاسخ:
    شما در انجا ساکنید

    آقای دانش نوشته اند:
    مجتهد خانوم, با توجه به اینکه اعتراض من به درغگویی شما نسبت به تصویب کاشت درخت میوه در خیابانهای ونکوور بوده و هست, ولی واقعا” میخواهم بدانم در کدامیک از سایتهای مورد اشاره شما به صراحت قید شده است که مدیریت شهری تصمیم به کاشت درختان میوه گرفته است. دروغ پشت دروغ.
    نرجس خاتون, در کجای این سایت یا آن سایت قبلی, صحبت از تصویت کاشت میوه حتی در پارکهای عمومی شده است, دروغ پشت دروغ.
    پاسخ:
    این را باید کسانی که به انگلیسی وارد هستند جواب بدهند
    اگر در این دو سایت نباشد در سایتهای زیادی هست
    در این سایتهاهم شاید صریح نباشد اما اشاره به تصویب کاشت درختان میوه شده است

    آقای دانش نوشته اند:
    و در آخر هم مینویسید “…و این متن را همراه با آدرس با دقت بخوانید تا ببینیم آیا کاشت میوه در ونکوور تصویب شده است یا نه اگر این پایگاه دروغ نوشته است باید آنها مورد مواخذه قرار گیرند نه بنده.”, مجتهد خانوم,. چرا میخواهید دروغهایی را که گفته اید به دیگران نسبت دهید در حالی که آنها کوچکترین دروغی ننوشته اند.
    پاسخ:
    بنده نگفتم آنها دروغ نوشتند بلکه چون شما قاطعانه می گویید تصویب کاشت درختان میوه در ونکوور کاملا دروغ است و از طرف دیگر می بینم این سایتها نوشته اند کاشت درختان میوه در فضاهای عمومی از جمله پارکها و خیابانها و بلوارها تصویب شده است لذا می گویم پس انها دروغ نوشته اند

  28. سیده نرجس خاتون مجتهد نجفی

    بسم الله الرحمن الرحیم
    آقای دانش نوشته اند:
    اگر حتی این سایتهای شخصی مورد ادعای شما, که مطلقا” مورد تأیید دولت مرگزی کانادا و دولتهای استانی نیستند, کوچکترین مطلبی راجع به تصویب کاشت درختان میوه در خیابانها داشتند, شاید با استناد به آیه های قرآن میتوانستید اتهام دروغگویی را ازخود بزدایید,
    ولی افسوس که هیچ چیزی به نفع شما نگاشته نشده است.
    پاسخ:
    لطفا دلایل و مستندات خود را در موارد زیر ارائه فرمایید
    لطفا بفرمایید دلایل خود را مبنی بر اینکه سایتی مانند http://vancouver.ca که بیشترین مطلب در باره کاشت درختان میوه در فضاهای عمومی در ونکوور را قرار داده مطلقا مورد تایید دولت مرکزی کانادا و دولت های استانی نیستند را ارائه بفرمایید؟
    تصویب کاشت درختان میوه در فضاهای عمومی از جمله خیابانها
    http://vancouver.ca/parks/board/2004/040223/mom_feb09_04.pdf
    و سوابق کاشت درختان میوه
    http://vancouver.ca/parks/board/2005/050131/fruit_trees.pdf
    و این
    http://vancouver.ca/parks/board/2005/050131/fruit_trees.pdf
    و بروز رسانی درختان میوه کاشت در فضاهای عمومی
    http://vancouver.ca/parks/board/2005/pe050614/mom_pe_june14_05.pdf
    و همین مطلب در
    http://vancouver.ca/commsvcs/socialplanning/initiatives/foodpolicy/tools/pdf/foodbylaws.pdf
    اگر سایت http://vancouver.ca را شخصی می دانید لطفا گردانندگان این سایت را معرفی فرمایید
    بنده تصور می کنم این سایت مورد تایید دولت کانادا هست.

    a) لطفا توضیح دهید کوچکترین مطلب از نظر شما چه مقدار است؟ که نوشته اید در سایتها کوچکترین مطلبی در باره کاشت درختان میوه در خیابانها وجود ندارد؟
    b) لطفا توضیح دهید آیا اینهمه مطلب هنوز به نظر شما به حد کوچکترین مطلب نرسیده اند

  29. سیده نرجس خاتون مجتهد نجفی

    بسم الله الرحمن الرحیم
    آقای دانش نوشته اند:
    خانم سیده نرجس خاتون مجتهد نجفی, درجایی خواندم که اصرار بر ادامه ی اشتباه, حماقت است.
    از من که دو برابر شما, سن دارم, نصیحت, که بیشتر از این, خود را ضایع نفرمایید و به دروغگویی نپردازید.
    شما میتوانید همانند همین ساندرا خانوم, یک سایت اینترنتی راه اندازی نمایید و نقطه نظرات خود, مبنی بر کاشت درختان میوه در پارکها (و نه خیابانها) را در اختیار مسئولان شهری و علاقمندان بگذارید, شاید توجه کسی را جلب کند و پارکهای ایران را پر از درختان میوه ببینیم.

    پاسخ:
    کسانی در شهر ونکوور جرات کرده اند صحبت از کاشت درختان میوه در خیابانها بکنند و کسانیکه حتی جرات کرده اند صحبت از جایگزینی درختان توت با گونه های مهاجم بزنند و کسانیکه جرات کرده اند صحبت از کشاورزی در زمینهای شهری بکنند
    بنده از طرف جناب آقای دانش به همشهریان ونکووری شان نصیحت می کنم:
    ” (ساکنین محترم ونکوور) اصرار بر ادامه ی اشتباه, حماقت است. از (جناب آقای دانش) که دو برابر (برخی از شما سن دارند ) نصیحت, که بیشتر از این, خود را ضایع نفرمایید و به دروغگویی نپردازید. شما میتوانید همانند همین ساندرا خانوم, یک سایت اینترنتی راه اندازی نمایید و نقطه نظرات خود, مبنی بر کاشت درختان میوه در پارکها (و نه خیابانها) را در اختیار مسئولان شهری و علاقمندان بگذارید, شاید توجه کسی را جلب کند و پارکهای (ونکوور) را پر از درختان میوه ببینیم.”
    توضیح عبارات داخل پرانتز از خودم است و فقط خواستم همشهریان جناب آقای دانش از نصیحت ایشان محروم نشوند
    حالا تا زمانیکه فراوان همشهریان ونکووری آقای دانش به نصیحت ایشان عمل نکرده اند بنده نیز مانند آنان صحبت از درختان میوه در خیابانها را می کنم و منتظر اجازه ایشان نمی مانم تا پذیرش نصیحت از جانب همشهریانشان
    ببینید چقدر در ونکوور جرات کرده اند از کاشت درختان میوه در خیابانها صحبت کنند

    Planting fruit trees on city streets
    کاشت درختان میوه در خیابان های شهرستان
    http://translate.google.com/translate?hl=fa&langpair=en|fa&u=http://thetyee.ca/News/2007/12/20/FruitTrees/
    اصلی
    http://thetyee.ca/News/2007/12/20/FruitTrees/

    آدرس : Planting fruit trees on city streets
    http://www.google.com/search?hl=fa&rlz=1W1RNWN_en&tbs=clir%3A1%2Cclirtl%3Aen%3Bar%3Bfa&q=%22Planting+fruit+trees+on+city+streets%22&btnG=%D8%A8%D9%8A%D8%A7%D8%A8&lr=

    و
    “Planting fruit trees on city streets” Vancouver
    http://www.google.com/#hl=fa&q=%22Planting+fruit+trees+on+city+streets%22++Vancouver&lr=&fp=a442fce20d9b63af

    جستجوی: fruit trees vancouver “along streets” با ترجمه فارسی
    http://www.google.com/search?hl=fa&rlz=1W1RNWN_en&tbs=clir%3A1%2Cclirtl%3Aen%3Bar%3Bfa&q=planting+fruit+trees+along+streets&btnG=%D8%A8%D9%8A%D8%A7%D8%A8&lr=

    جستجوی: fruit trees vancouver “along streets” اصلی بدون ترجمه

    http://www.google.com/#hl=fa&q=fruit+trees+vancouver+%22along+streets%22&lr=&fp=a442fce20d9b63af

    Date last amended : September 1, 1992 تاریخ آخرین اصلاح : 1992 سپتامبر 1
    Note: At the Vancouver Park Board meeting on Monday, February 9, 2004, a motion توجه : در ونکوور کانادا پارک تشکیل جلسه هیات در تاریخ دوشنبه ، فوریه 9 ، 2004 ، حرکت
    was passed requesting staff to explore the possibility of planting fruit trees along درخواست تصویب هیات برای بررسی امکان کاشت درختان میوه در امتداد
    streets, community gardens and parks. خیابان ها ، باغ ها و پارک های جامعه. Options for implementation of this motion are گزینه ها برای اجرای این حرکت هستند
    being explored. در حال بررسی.

    planting fruit trees along streets

    Planting fruit trees in public spaces
    Fruit Trees in Parks and Public Areas
    http://vancouver.ca/parks/board/2005/050131/highlights.htm#top

    The group acknowledged the opportunity to show leadership by implementing urban
    agriculture on City land, and the importance of educational programming, which could be led
    by Social Planning with assistance by the Park Board.
    گروه اذعان فرصت برای نشان دادن رهبری با اجرای شهری
    کشاورزی در زمین های شهر ، و اهمیت برنامه ریزی آموزشی ، که می تواند منجر
    توسط اجتماعی با کمک برنامه ریزی که توسط هیئت امنا پارک.
    public spaces”” و “community gardens” و wide” community” و rights-of-ways”” و ” boulevards”
    planting fruit trees along streets
    Planting fruit trees on city streets
    of
    planting fruit trees on City lands
    به عبارات فراوان ” Fruit Trees in Parks and Public Areas “

  30. سیده نرجس خاتون مجتهد نجفی

    بسم الله الرحمن الرحیم
    5. دانش گفته است :
    دوشنبه ۲۱م تیر ۱۳۸۹ در ۱۳:۲۷
    نرجس خاتون…
    من خیلی دوستانه و برادرانه به شما نصیحت کردم که این موضوع یعنی اظهار یک مصوبه ی دروغ که بدون مدرک اظهار داشته اید را ادامه ندهید و خود را بیشتر از این ضایع نفرمایید
    پاسخ:
    اظهار مصوبه دروغ نبوده است خودتان در آخر اقرار کردید که در وحله اول تصویب شده است

    آقای دانش نوشته اند:
    ولی متأسفانه گوش نکردید و همان گفته های پیشین را تکرار نمودید.
    چنین به نظر میرسد که به هیچ عنوان قصد کوتاه آمدن هم ندارید و این بجز خراب کردن وجهه ی اجتماعی تان هیچ حاصلی در بر نخواهد داشت.
    پاسخ:
    دوسال است بخاطر یک پیشنهاد ساده وجهه اجتماعی بنده خراب شده است می گویند بالای سیاهی رنگی نیست دیگر چه می خواهد بشود با اینهمه دشنام ها و…

    آقای دانش نوشته اند:
    از لحاظ سطح معلومات, تا همینجای کار, همه ی دوستان فهمیده اند که سطح زبان انگلیسی شما بسیار پایین میباشد, و به همین علت نمیتوانید مطالب مندرج در سایتهای انگلیسی زبان را خوب درک نمایید.
    کما اینکه مرقوم فرموده اید “….به نظرم و یا برداشتم (شاید اشتباه) این بوده که کاشت درختان میوه در ونکوور شروع شده است و صرفا” پیشنهاد نبوده است”. و این برای کسی که به سایتهای انگلیسی زبان استناد میکند, بسیار مضحک است, زیرا “تصوبب کشت درختان میوه در خیابانهای ونکوور” با “کاشت درختان میوه در ونکوور” بقول معروف آسمان تا زمین فاصله دارد.
    پاسخ:
    ادعا نکرده ام انگلیسی ام خوب است تا اینکه مردم بفهمند شما که انگلیسی تان خوب است اشتباه ندارید؟؟

    آقای دانش نوشته اند:
    خانوم نجفی, من از اول هم اعتراضم به دروغگویی شما مبنی بر تصویب کاشت درختان میوه در خیابانهای ونکوور بود و الآن هم بر سر موضعم هستم و معتقدم چنین تصویبی هیچگاه صورت نگرفته و با دلایل متعدد قصد داشتم این موضوع را برایتان بشکافم ولی شما قصد دارید با توسل به دروغهای متعدد, این موضوع را به خورد افکار عمومی بدهید و چنین وانمود کنید که در جوامع پیشرفته نیز این کار صورت پذیرفته است.

    پاسخ:
    a) لطفا توضیح دهید به چه دلیل معتقدید کاشت درختان میوه در فضاهای عمومی و از جمله خیابانهای شهر ونکوور به تصویب نرسیده است
    b) لطفا یک بار دیگر دلایل متعدد خود را مبنی بر اینکه “هیچگاه کاشت درختان میوه در خیابانهای ونکوور تصویب نشده است” را ارائه فرمایید
    http://vancouver.ca/parks/
    به موارد جستجو در این جا توجه کنید
    http://vancouver.ca:8765/parks/query.html?qt=fruit%20trees&rf=0&qp=url%3A/parks/%20-url%3A/parks/images/%20-url%3A/parks/stylesheets/%20-url%3A/parks/js/%20-url%3A/mptemplates/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تائید دیدگاه فعال است. دیدگاه شما ممکن است کمی طول بکشد تا ظاهر شود.