کسری اکولوژیکی تهران ، خطرناک تر از کسری بودجه آن است!

یکی دیگر از سخنرانان در گفتگوی رو در رو با شهردار تهران، دکتر یوسف حجت، دانشیار دانشگاه تربیت مدرس و معاون پیشین سازمان حفاظت محیط زیست در حوزه انسانی بودند.
ایشان به شاخصی اشاره کردند که کمتر در حوزه‌ی مدیریت شهری به آن توجه می‌شود؛ شاخصی به نام کسری موازنه اکولوژیک. وی گفت: کسری موازنه اکولوژیک هم چیزی شبیه به کسری بودجه است، منتها با این تفاوت که کسری بودجه را شاید بتوان جبران کرد، امّا کسری موازنه اکولوژیک، وقتی در هر سرزمینی اتفاق بیافتد، قابل جبران نیست و به نظرم از این منظر، تهران بسیار بدهکار باشد و ضرورت دارد مطالعه جامعی برای آگاهی از میزان دقیق این کسری صورت پذیرد.
دکتر حجت این را هم اضافه کرد که در سال 2008، جهان در سپتامبر به تراز صفر یا آستانه‌ی اورشوتovershoot – رسید. یعنی ظرف 10 ماه، تمامی تولید یک‌ساله‌ی خود را مصرف کرد. این نسبت متأسفانه هر سال دارد معکوس‌تر شده و ماه به ماه عقب می‌رود. به نحوی که هم‌اکنون، 75 درصد جمعیت جهان در کشورهایی زندگی می‌کنند که کسری اکولوژیک دارند.

مفهوم سخن دکتر حجت این است که دست کم، 75 درصد مردم جهان دارند ناخواسته بر شتاب بیابان‌زایی در کشورشان می‌افزایند و ایران یکی از آن کشورهاست.
دکتر حجت به سامانه اتوبوسرانی پرسرعت تهران، موسوم به بی آر تی  – BRT – هم اشاره کرد و از شهردار پرسید: چرا باید موتور این اتوبوس‌ها دیزلی باشد؟ چرا برقی نباشد؟ به خصوص که می‌شود برق مورد نیاز اتوبوس‌ها را از زیر زمین عبور داد و زیبایی منظر شهر را هم در این مسیرهای مستقیم بر هم نزد.
همچنین ایشان پیشنهاد دادند: بهتر است به جای آن که هر ساله میلیون‌ها اصله نهال در اطراف تهران کشت شود، شهرداری همتی کرده و کچلی معابر عمومی و باغچه‌های داخل شهر را با کاشت گونه‌های جایگزین برطرف کند.
در انتها هم به ساخت مجتمع های صنعتی نازل چون خاوران و به بهانه‌ی سامان‌دهی صنایع مزاحم، انتقاد کرده و خواهان انتقال چنین صنعت‌های دست پایینی که پیچ و مهره و لولا می‌سازند، به خارج از استان تهران شدند. وی گفت: وقتی شیر را – که فاسد شدنی است – یا بستنی را می‌توان از کیلومترها آن سوتر تأمین کرد؛ چرا پیچ و مهره را نتوان؟
او باز هم تأکید کرد که تهران دیگر ظرفیت چنین بارگذاری‌هایی را در محیط سرزمینی خویش ندارد.

در همین باره:

–    مجید مخدوم: ستاد محیط زیست و توسعه پایدار ۱۸ ماه است که تشکیل جلسه نداده!

نبی بیدهندی: مدیریت زباله در ایران با کیست؟!

تا الگوهای فشار تغییر نکند، در تهران کاری نمی‌توان انجام داد!

دکتر جلال ‌الدین شایگان: آب تهران ناسالم است!

روایت مهندس مجابی از این نشست

81 فکر می‌کنند “کسری اکولوژیکی تهران ، خطرناک تر از کسری بودجه آن است!

  1. نسیم

    گاهی فکر میکنم تهران و در مقیاس بزرگتر ایران نذر کرده اند که با اینهمه بی توجهی از سوی مردم و مسئولین در برار زلزله گرد وغبار سیل و بی توجهی به اب و خاک و اکولوژی و مشکلات شهری و روستایی و معماری و ترافیک و راه و جاده و…………هنوز سرپایند

  2. محمد درویش نویسنده

    معلوم نیست اینی که الان می بینم، نشان سرپا بودن باشد! درست مثل آدم هایی که به سرطان دچار شده اند، اما وقتی آنها را در خیابان می بینم، متوجه عمق فاجعه نمی شویم! می شویم؟
    این کسری اکولوژیکی شوخی بردار نیست و تبعات جبران ناپذیرش بر ما فرود می آید.
    اولین نشانه اش را دیروز وزیر بهداشت علنی کرد!
    تهرانی ها نمی توانند دیگر به آب شرب شان به عنوان سالم ترین آب جهان بنازند.
    درود …

  3. آخانی

    دوست عزیز
    می خواستم از شما گله کنم که چرا در میز گرد روزنامه اطلاعات در خصوص سد سازی ما را تنها گذاشتید؟ من و خانم مهندس ظفرنژاد مجبور بودیم به مقابله با لشکر عظیمی از نمایندگان وزارت نیرو بپردازیم. ما باید بتوانیم در مقابل آنانی که با ایده های نادرست تیشه به ریشه طبیعت ایران می زنند هماهنگ و متحد ظاهر شویم.

  4. محمد درویش نویسنده

    درود بر دکتر آخانی عزیز.
    قرار بود دوستان در روزنامه اطلاعات برای من یک فاکس بفرستند و اعلام کنند که جلسه حتمن برگزار خواهد شد. اما به جز یک تماس در حدود سه هفته پیش، دیگر هیچ تماسی گرفته نشد و یا دعوتنامه ای برای من ارسال نگردید.
    الان از شما می شنوم که جلسه برگزار شده است. متاسفم که نتوانستم شرکت کنم.
    خوشحال می شوم تا گزارش آن جلسه را انتشار دهم.
    سرفراز باشید.

  5. مجید دریکوند

    سلام و درود
    درویش عزیز
    در نمایشگاه محیط زیستی که 2 تا 5 مرداد ماه بزگزار میشود سمندر لرستان و ماهی کور لرستان به صورت زنده به نمایش در خواهند آمد و البته نمونه هایی از حیات وحش لرستان نیز به صورت تاکسیدرمی شده نیز به نمایش در خواهند آمد از شما درخواست انتقال این خبر را به دوستداران ایران و محیط زیستش دارم تا به نحوی علاقه مندان محیط زیست با توانمندی های لرستان آشنا شوند ضمنا تشکلهای زیست محیطی استان لرستان نیز حضور خواهند داشت
    و

  6. نيره

    ديروز خبر نيتراتي بودن آب تهران را خواندم و امروز دوباره باز هم از مرجانهاي خليج فارس گفته شد كه شايد يك سال ديگه بشتر نمونند و اين بخش گزارش شما هم … حسابي حالم گرفته شد… من منتظرم ببينم پايان اين جلسه مصوبات عملياتي چي داشت؟

  7. محمد درویش نویسنده

    به مجید دریکوند عزیز:
    برای شما و تلاش ارزنده تان احترام قایل هستم و امیدوارم حضور موفقی در نمایشگاه داشته باشید.
    درود …

  8. محمد درویش نویسنده

    جلسه قرار نبوده که مصوبه ای داشته باشد. دعوتی بوده از سوی شهردار تهران برای شنیدن دغدغه های نخبگان و فعالان محیط زیست در باره پایتخت.

  9. سیده نرجس خاتون مجتهد نجفی

    بسم الله الرحمن الرحیم
    سلام علیکم
    از کاربران محترم تقاضا دارم جوابیه جناب آقای خوشنویس را به اطلاع دوستان مخصوصا جناب آقای خوشنویس و جناب آقای “مجتبی” برسانند
    این آدرس:
    http://mohammaddarvish.com/desert/archives/5871

    توفیق و عزت و سربلندی و شادمانی و شادکامی همه عزیزان را از درگاه خداوند در این ایام عید و شادی از درگاه خداوند مسئلت دارم

  10. محمد

    لازم نیست آدم علم غیب داشته باشد که آینده سیاه مردم شهر تهران را پیشبینی کند.

    نگران کننده تر از مدیران نالایق ٫تخریب محیط زیست ٫نبود فضای سبز ٫ نبود امنیت ٫آلودی همه جانبه و کشنده و گسترش جمعیت در تهران چیست ؟ شاید بدتر و خطرناکتر از همه کمبودهای بالا این واقعیت باشد که ۹۹ درصد ساختمانها ی تهران غیر استاندارد و غیر مقاوم در مقابل زلزله میباشد. فاجعه ای بزرگ در انتظار این شهر و درنتیجه کشور است.

    پاسخ:

    رخداد زلزله در تهران، یک فاجعه تمام عیار را در جهان به نام تهران ثبت خواهد کرد.

  11. مهدی م

    اشاره ای شده است به اتوبوس برقی.
    اولین خیابان تهران که اتوبوس برقی در آن راه اندازی شد همین خیابان دماوند ( تهران نو) است. نمی دانم اگر یک بررسی شود که اگر به جای اتوبوس برقی صرفا دو طرف این خیابان را درخت می کاشتند، طی این سالها چقدر دی اکسید کربن جذب می شد و حال که اتوبوس برقی است چقدر دی اکسید کربن تولید نشده است!
    تا جایی که خاطرم یاری می کند آن موقع که داشتند این خط را راه اندازی می کردند تعداد زیادی درخت را از بین بردند. و هنوز که هنوز است زشترین و غیر قابل تحمل ترین خیابان تهران، همین خیابان دماوند است که فضای سبز آن بسیار فقیر است. و شاید بهتر باشد بگوییم مرده است.

    پاسخ:

    آقا مهدی عزیز منظورت چه سالی است؟ قبل از طرح اتوبوس های برقی در خیابان دماوند، پیاده رو سیمانی وسط خیابان بود! فکر کنم جای دیگری را با دماونداشتباه گرفته ای! نگرفته ای؟

  12. نيره

    داشتم فكر مي كردم تاحالا چقدر از اين جلسات مهم و خوب تو اين مملكت برگزار شده و در برابرش چقد رنتيجه عملي تونستيم بگيريم؟ داشتم به اين فكر مي كردم كه چقد ربازتاب اين جلسه مسولين رو نسبت به فاجعه هاي زيست محيطي برمي انگيزهو چقد رشهراران ديگر شهرها حواس شونو جمع مي كنند؟ داشتم فكر مي كردم كه تو مشهد ما چقدر پروژه هاي ساخت و ساز رفته روي كوه هاي اطراف شهر … پشت كوهسنگي و … داشتم فكر مي كردم چقد رروستاي مادربزرگم با زماني كه بچه بودم و مي رفتم اونجا فرق كرده … داشتم فكر مي كردم … من فقط مي تونم به اين چيزا فكر كنم ولي كسي به فكر درختاني كه قطع مي شوند نيست و من هر چقد رتوي اداره باهر كاغذي كه مي اندازم و مي اندازند در سطل زباله صداي ناله درختي رو مي شنوم… من داشتم فكر مي كردم … همين طور كه فكر مي كردم … اومدم اين جا تا بنويسم … حيف كه فكر من جلوي هيچ آسيبي رو نمي تونه بگيره… داشتم فكر مي كردم اگه مي تونستم ….
    راستي نتيجه اين نشست مهم چه خواهد بود؟! داشتم فكر مي كردم…

  13. بهروز

    سلام آقای درویش عزیز. راستش هفته ی پیش به شدت درگیر همین کتاب محدودیت های رشد بودم. می خواستم مطلبی در موردش بنویسم و رسیدم به ترجمه ی همین واژه ی اورشوت. احیانا اگر جایی معادل فارسی خوبی براش پیدا کردید خبرم کنید چون ترجیح میدم چنین لغاتی رو خودم ترجمه نکنم.

    پاسخ:

    درود … راستش هنوز که چیزی پیدا نکردم که مفهوم را کامل برسونه؛ یه چیزی مثل “کسر حقوق کارمندان دولت” منتها از بعد اکولوژیک!

  14. مهلقا كاشفي

    با سلام
    دو سال پیش شخصی به نام اقای صفر خاکی از داد ستانی امور جنائی تهران تحقیقی بر رو یاثر الودگی های محیط زیست بر وقوع جرم وجنایت انجام داده بود .سازمان ما از ایشان رسما دعوت کرد تا در جلسه ای دو ساعته موضوع را بشکافد. ایشان با خوشحالی پذیرفت اما
    اقای مرتضوی دادستان وقت از حضور ایشان ممانعت به عمل اوردند.ایکاش در جلسات مهم از این افراد هم دعوت شود تا راه حلهای خودرا ارائه نمایندو از گسترش بیشتر این شهر بلا زده جلوگیری شود.

    پاسخ:

    باید تحقیق جالبی بوده باشه. حالا که مرتضوی نیست! دوباره دعوتش کنید.

  15. محمد

    قبل از انتشار نتایج تحقیقات علمی خیلی ها این حرفها را سخنان شاعران میدانستند. اما امروز تحقیقات متعددی در خارج از مرزهای ایران رابطه مستقیم کمبود فضای سبز
    و آلودگی محیط زیست شهری را با درصد رشد جرم وجنایت ثابت کرده. در کلانشهرها هرچه درخت و فضای سبز کمتر و آلودگی بیشتر در نتیجه رشد خلاف و بی قانوی هم بیشتر!

    پاسخ:

    البته یک ملاحظاتی را باید در نظر بگیریم محمد جان. همان طور که می دانی، یکی از کم جرم ترین و سالم ترین شهرهای ما، یزد است که از قضا کمترین سرانه فضای سبز را هم دارد!
    اصولاً صفا و صمیمیت و هوش بیابان نشین های ما زبانزد است.
    فکر کنم بیشتر آن موضوع با آلودگی هوا و محیط مرتبط باشد.
    درود …

  16. اسکندری

    سلام…خسته نباشید من دانشجوی سال2 مهندسی محیط زیست شیراز هستم اگه لطف کنید من رو به لینک هاتون اضافه کنید خوشحال میشم…تشکر

  17. کریم زادگان

    درویش جان
    صرف اعلام هشدار و نگرانی دردی از درد ها دوا نمی کند.آقایان که خودشان 8 سال در همهترین نهاد زیست محیطی کشور مسئول بودند چه گلی سر محیط زیست زدند.امروز خانم ابتکا هشدار داد و دیروز که مسئول بود چه کرد.من فکر می کنم این طرف میز با آن طرف میز حال و هوایش خیلی فرق می کنه . . و نمونه اش آقایان و خانم ها. من به اظهارات و رسانه ها کار ی ندارم اگر این ها عملکرد خوبی داشتند وضع محیط زیست ما الان این گونه نبود.

  18. محمد درویش نویسنده

    درود بر دکتر کریم زادگان عزیز …
    به واقعیت های تلخ اما اغلب انکارناپذیری اشاره می کنید.
    اغلب پروژه های سدسازی ما در زمان به اصطلاح اصلاحات کلید خورده است و آن روز کسی مخالفش نبود! چرا؟
    بسیاری از معادن ویران گر ما سالهاست که دارند به شتابناک ترین شکل ممکن، طبیعت را به تاراج می برند و بر نرخ فرساش خام می افزایند؛ ما چه کردیم؟
    .
    .
    اما نکته مهم این است که اغلب دولتنردان امروزی هم در دفاع از ندانم کاری ها و سکوت خود می گویند: چون قبلی ها کاری نکردند؛ ما هم نمی کنیم؟ و یا چرا شما به آنها معترض نشدید و حالا به ما می شوید؟!
    این به نظرم دردناک تر است.
    زیرا چیزی که این وسط فراموش شده؛ محیط زیست وطن است و اینکه به هر حال الان دچار کسری اکولوژیک شده است! نشده است؟
    درود …

  19. سیده نرجس خاتون مجتهد نجفی

    بسم الله الرحمن الرحیم

    سلام خداوند بر همه کاربران محترم

    واقعیت های تلخ
    واقعیت های تلخ زیاد هستند مگر نابودی باغها و مزارع تلخ نیستند که هیچ کسی هم کوچکترین دلسوزی برای آنها ندارد؟
    آیا انکار سرسختانه تصویب میوه در شهر ونکوور کانادا و بیش از 50 بار نسبت دروغکویی به بنده دادن از سوی کسی که ساکن ونکوور هست در حالیکه کاملا صحت داشت واقعیت تلخ اما انکارناپذیری نیست؟
    امروز داشتم مباحث بادنجان و مباحث ونکوور را مرور می کردم واقعا قلبا از اینهمه بی انصافی و نسبت های ناروا به درد آمد
    آیا کسانیکه به یک انسان همنوع خودشان رحم نمی کنند چگونه می توانند به طبیعت رحم کنند؟ چگونه می توانند نام خودشان را علاقمند به محیط زیست بدانند؟ چگونه دلشان به درخت و گیاه و حیوان می تواند بسوزد؟
    http://mohammaddarvish.com/desert/archives/5871#comments

  20. سیده نرجس خاتون مجتهد نجفی

    بسم الله الرحمن الرحیم
    هنوز هم بی صبرانه منتظر اظهار نظر جناب آقای “دانش” در باره تصویب کاشت درختان میوه در ونکوور هستم شهری که 13 سال در آن ساکن هستند
    انشاء الله هرچه زودتر خوب بشوند و بتوانند جواب بنده را بدهند

  21. محمد درویش نویسنده

    درود بر خانم نجفی گرامی:
    آقای دانش خطاب به نگارنده اعلام داشته اند: “اگر خانم نجفی مصوبه ی رسمی کاشت درختان میوه در خیابانهای ونکوور را که به تأیید دولت استانی بریتیش کلمبیا رسیده باشد ارائه نمایند و مورد تأیید شما و یا هر دارالترجمه رسمی قرار گیرد, ضمن پوزش بابت اتهام دروغگویی به ایشان, میلغ ده هزار دلار نیز بابت اعاده ی حیثیت به ایشان پرداخت خواهم نمود. در غیر اینصورت, ایشان که معتقد هستند منابع مورد استفاده را پیدا نموده اند, باید ظرف دو هفته, و به صراحت اعلام نمایند که دروغ گفته اند و بابت این کارشان از من عذر خواهی نمایند. هیچگونه عذر و بهانه ای هم پذیرفته نخواهد شد.”

  22. سیده نرجس خاتون مجتهد نجفی

    بسم الله الرحمن الرحیم
    جناب آقای “دانش” نوشته اند: http://mohammaddarvish.com/desert/archives/5871#comments

    خانوم مجتهد, من لینک مورد اشاره ی شما را یکبار دیگر در اینجا قرار میدهم تا دوستان خود آنرا بخوانند و به دروغگویی شما پی ببرند.
    http://urbanwildnes.blogspot.com/2005/02/vancouver-fruit-trees-in-public-spaces.html
    این سایت, همانند سایت قبلی, یک سایت شخصی هست که توسط یک خانم علاقمند به درختان میوه (مشابه مجتهد خانوم), بنام ساندرا توماس, در بیش از پنج سال قبل نگاشته شده و نقطه نظرات خود و دوستانش را گفته است. این خانم پیشنهاد داده است که در پارکهای عمومی درختان میوه بکارند (و صد البته جرات نکرده صحبتی از کاشت درختان میوه در خیابانها بکند) ولی هیچکس به حرف او اعتنانی نکرد و کسی آنرا جدی نگرفت,

    و آقای دانش نوشته اند:
    اگر حتی این سایتهای شخصی مورد ادعای شما, که مطلقا” مورد تأیید دولت مرگزی کانادا و دولتهای استانی نیستند, کوچکترین مطلبی راجع به تصویب کاشت درختان میوه در خیابانها داشتند, شاید با استناد به آیه های قرآن میتوانستید اتهام دروغگویی را ازخود بزدایید,
    ولی افسوس که هیچ چیزی به نفع شما نگاشته نشده است.

    و آقای دانش نوشته اند:
    یعنی تا موقع نوشتن آن مطلب در سال ۲۰۰۸, حتی یک درخت میوه هم در پارک نیو برایتون کاشته نشده بود و بعد از آنهم, در هیچ جا صحبتی از اینکه بالاخره آن ۵۰ درخت کاشته شده باشد, بمیان نیامده است. در حالی که خانم نجفی با صراحت و بدروغ نوشته اند که جوانان فرقه اسماعیلیه ۵۰ درخت میوه در پارک نیو برایتون در شهر ونکوور کاشته اند. آیا به نظر شما این دروغ نیست؟

    ایشان نکات زیر را ادعا کرده اند البته با توجه به فهم بنده از مطالب ایشان:
    1- فقط خانم ساندرا توماس پیشنهاد کاشت درخت میوه داده آنهم فقط در پارکها و حتی جرات نکرده صحبتی از کاشت میوه در خیابانهای ونکوور کند.

    2- کسی به پیشنهاد کاشت درخت میوه در خیابانها و پارکهای ونکوور اعتنا نکرده و جدی نگرفته است.

    3- هیچکدام از سایتهایی که کاشت درختان میوه در آن قید شده و بنده ذکر کرده ام مورد تایید دولت مرکزی نیستند.

    4- حتی در سایتهایی که مطلقا مورد تأیید دولت مرکزی کانادا و دولتهای استانی نیستند کوچکترین مطلبی راجع به تصویب کاشت درختان میوه در خیابانها نیست.

    5- حتی یک درخت میوه در پارک نیو برایتون کاشته نشده است.

  23. سیده نرجس خاتون مجتهد نجفی

    بسم الله الرحمن الرحیم
    بنابر این:
    1-اگر ثابت شود:
    غیر از خانم ساندرا توماس افراد دیگری هم پیشنهاد کاشت درخت میوه داده اند(حتی فقط در پارکها ثابت شود و در خیابانها هم ثابت نشود)
    پس:
    مشخص می شود کسی مانند ایشان که 13 سال ساکن ونکوور هستند و قطعا به انگلیسی هم کاملا مسلط هستند امکان داشته مطلب نادرستی در باره ونکوور ابراز کند
    و اینجا سؤال ایجاد می شود:
    آیا به کسی مانند بنده که انگلیسی خوب نمی دانم و ونکوور را هم هرگز ندیده ام بیش از 50 بار نسبت دروغگویی دادن درست بوده؟

    2- اگر ثابت شود:
    کسی جرات کرده (علاوه بر پارکها) صحبتی از کاشت میوه در خیابانهای ونکوور کند
    پس:
    مشخص می شود کسی مانند ایشان که 13 سال ساکن ونکوور هستند و قطعا به انگلیسی هم کاملا مسلط هستند امکان داشته مطلب نادرستی در باره ونکوور ابراز کند
    و اینجا سؤال ایجاد می شود:
    آیا به کسی مانند بنده که انگلیسی خوب نمی دانم و ونکوور را هم هرگز ندیده ام بیش از 50 بار نسبت دروغگویی دادن درست بوده؟

    3- اگر ثابت شود:
    کسی یا کسانی به پیشنهاد کاشت درخت میوه در خیابانها و پارکهای ونکوور اعتنا کرده باشند
    پس:
    مشخص می شود کسی مانند ایشان که 13 سال ساکن ونکوور هستند و قطعا به انگلیسی هم کاملا مسلط هستند امکان داشته مطلب نادرستی در باره ونکوور ابراز کند
    و اینجا سؤال ایجاد می شود:
    آیا به کسی مانند بنده که انگلیسی خوب نمی دانم و ونکوور را هم هرگز ندیده ام بیش از 50 بار نسبت دروغگویی دادن درست بوده؟

    4- اگر ثابت شود:
    حتی یک سایت از سایتهایی که کاشت درختان میوه در آن قید شده و بنده ذکر کرده ام مورد تایید دولت مرکزی هستند
    پس:
    مشخص می شود کسی مانند ایشان که 13 سال ساکن ونکوور هستند و قطعا به انگلیسی هم کاملا مسلط هستند امکان داشته مطلب نادرستی در باره ونکوور ابراز کند
    و اینجا سؤال ایجاد می شود:
    آیا به کسی مانند بنده که انگلیسی خوب نمی دانم و ونکوور را هم هرگز ندیده ام بیش از 50 بار نسبت دروغگویی دادن درست بوده؟

    5- اگر ثابت شود:
    در یک سایت ولو مطلقا مورد تأیید دولت مرکزی کانادا و دولتهای استانی نباشد کوچکترین مطلبی راجع به تصویب کاشت درختان میوه در خیابانها وجود دارد
    پس:
    مشخص می شود کسی مانند ایشان که 13 سال ساکن ونکوور هستند و قطعا به انگلیسی هم کاملا مسلط هستند امکان داشته مطلب نادرستی در باره ونکوور ابراز کند
    و اینجا سؤال ایجاد می شود:
    آیا به کسی مانند بنده که انگلیسی خوب نمی دانم و ونکوور را هم هرگز ندیده ام بیش از 50 بار نسبت دروغگویی دادن درست بوده؟

    6- اگر ثابت شود:
    فقط یک درخت میوه در پارک نیو برایتون کاشته شده است
    پس:
    مشخص می شود کسی مانند ایشان که 13 سال ساکن ونکوور هستند و قطعا به انگلیسی هم کاملا مسلط هستند امکان داشته مطلب نادرستی در باره ونکوور ابراز کند
    و اینجا سؤال ایجاد می شود:
    آیا به کسی مانند بنده که انگلیسی خوب نمی دانم و ونکوور را هم هرگز ندیده ام بیش از 50 بار نسبت دروغگویی دادن درست بوده؟

    علاوه برآن تا آخر هم گفتم من انگلیسی کاملا نمی دانم و فهمم از مطالب انگلیسی مربوط به ونکوور این بوده لذا بعدا مطالب را خودم ترجمه نمی کردم و از خوانندگان می خواستم ترجمه کنند
    برفرض که مطالب در یک سایت غیر رسمی باشد و یا اینکه بر فرض برداشت بنده از کلمات انگلیسی درست نباشد آیا باید بیش از 50 بار نسبت دروغگویی به بنده بدهند
    نباید آن را اشتباه می دانستند؟

    بنده که بعد از تذکر ایشان گفتم انگلیسی خوب نمی دانم و نیز ونکوور را ندیده ام و تمام مطالب بعدی را بدون اظهار نظر خودم قرار می دادم و حتی از کاربران می خواستم ترجمه کنند آیا باز هم ایشان حق داشتند بنده را مکررا دروغگو و دغل باز بخوانند؟

  24. سیده نرجس خاتون مجتهد نجفی

    بسم الله الرحمن الرحیم
    و در آخر فقط اگر ثابت کنم کاشت درختان میوه در خیابانهای شهر ونکوور به تصویب رسیده است کافی است.

    هرگز ادعای تصویب کاشت درختان میوه در دولت استانی بریتیش کلمبیا را نداشتم که ایشان این را از من می خواهند.

    بنده در کجا ادعا کرده ام در دولت استانی بریتیش کاشت درختان میوه در خیابانها تصویب شده است بلکه ادعای تصویب در شهر ونکوور را داشتم بدیهی است ممکن است چیزی در شهری تصویب شود که به تصویب استان نرسد یا به تصویب دولت مرکزی نرسد

    نظیر این مطلب در برخی از شهرهای چین مانند چینگو و یوشی و نانینگ اتفاق افتاده است که در این شهرها کاشت درختان میوه نصویب شده است.
    ای کاش هموطنان عزیزی که از این شهر ها اطلاع دارند نظر خودشان را مبنی بر صحت یا عدم صحت آن ابراز می کردند
    بازهم یاد آور می شوم منبع اطلاعات بنده از تصویب کاشت درختان میوه در این شهرها
    1- مستند به سایتهای معمولی بوده
    2- مدعی نیستم در دولت های مرکزی آنها کاشت درختان میوه تصویب شده بلکه در همان شهرها تصویب شده است
    3- بنده از سایتهایی که به زبان چینی بوده اند این مطالب را فهمیده ام لذا ممکن است اشتباهاتی وجود داشته باشد هرچند که به کلیات و مجموع آن اطمینان دارم

    لذا خوانندگان محترم را به نظر در باره تصویب کاشت درختان میوه در ونکوور و بیش از 50 بار دروغگو خوانده شدن بنده فرا می خوانم

    جای تعجب است هیچ کس تا بحال بعد از اعلام مستندات این باره اظهار نظر نکرده است اما ابتدای دروغگو خوانده شدن بنده برخی از آقای دانش تشکر می کردند

    و جالب اینکه این همه پاراگراف هایی انگلیسی در باره تصویب کاشت درختان میوه در ونکوور قرار دادم و از کاربران خواستم ترجمه صحیح آن را بنویسند کسی این زحمت را به خود نداد چند سطری را ترجمه کند

    منتظر اظهار نظر کاربران محترم در این باره هستم

  25. دانش

    جناب آقای درویش عزیز…

    خانم نجفی اظهار میدارند که “…آیا انکار سرسختانه تصویب میوه در شهر ونکوور کانادا و بیش از ۵۰ بار نسبت دروغکویی به بنده دادن از سوی کسی که ساکن ونکوور هست در حالیکه کاملا صحت داشت واقعیت تلخ اما انکارناپذیری نیست؟”. با اظهار همین یک جمله, آیا شما و دوستان گرامی, ایشان را یک دروغگو نمیبینید؟ خوب دقت کنید, اگر به قول ایشان, من پنجاه بار نسبت دروغگویی به ایشان داده ام, مگر بخاطر اظهارات دروغ ایشان مبنی بر تصویب کاشت درختان میوه در خیابانهای ونکوور نبوده است؟ شما در کجای جمله ی ایشان صحبتی از خیابانهای ونکوور میبینید؟ ایشان هنوز هم با دغل بازی و دروغگویی قصد دارند قضیه را وارونه جلوه داده و خود را بیگناه جلوه دهند.

    آقای درویش, خانم نجفی در یک کامنت دیگر اظهار میدارند “…هنوز هم بی صبرانه منتظر اظهار نظر جناب آقای “دانش” در باره تصویب کاشت درختان میوه در ونکوور هستم شهری که ۱۳ سال در آن ساکن هستند”. آیا در این جمله, شما کوچکترین اشاره ای به “خیابانهای ونکوور” میبینید؟ آیا این دغل بازی نیست که بخواهند موضوعی را که به اعتراض من ربطی ندارد از من خواستار شوند تا بحث را به انحراف بکشانند؟ آیا اینگونه اظهارات, دغل بازی و دروغگویی نیست؟

    آقای درویش, خانم نجفی نوشته اند که ایشان (یعنی نگارنده) ادعا کرده اند “…فقط خانم ساندرا توماس پیشنهاد کاشت درخت میوه داده”. در صورتیکه اینهم یکی دیگر از دروغهای بسیار بزرگ ایشان میباشد. به اصل نوشتار من که در یکی از کامنتها بیان شده و راجع به یکی از اسناد ارائه شده خانم نجفی میباشد نگاه کنید “…این سایت, همانند سایت قبلی, یک سایت شخصی هست که توسط یک خانم علاقمند به درختان میوه (مشابه مجتهد خانوم), بنام ساندرا توماس, در بیش از پنج سال قبل نگاشته شده و نقطه نظرات خود و دوستانش را گفته است. این خانم پیشنهاد داده است که در پارکهای عمومی درختان میوه بکارند (و صد البته جرات نکرده صحبتی از کاشت درختان میوه در خیابانها بکند) ولی هیچکس به حرف او اعتنانی نکرد و کسی آنرا جدی نگرفت.

    آقای درویش, آیا شما در نوشتار مورد اشاره ی من, کلمه ی “فقط” را دیدید؟ مطمئنا” نه, زیرا نه تنها در این نوشتار, بلکه در هیچ جای دیگری, نگفته ام که “فقط” خانم ساندرا توماس پیشنهاد کاشت درخت میوه داده است. اینهم یکی دیگر از دروغهای بسیار بزرگ خانم نجفی است که ادعا میکنند دروغ نمیگویند. البته فکر نکنید اضافه کردن این کلمه ی “فقط”, چیز مهمی نبوده است, بلکه ایشان با شیطنت و دغل بازی آنرا اضافه کرده اند تا بتوانند با آن, نتیجه ی دلخواهشان را در پاراگراف بعدی بگیرند.

    ایشان اظهار میدارند “…اگر ثابت شود: غیر از خانم ساندرا توماس افراد دیگری هم پیشنهاد کاشت درخت میوه داده اند(حتی فقط در پارکها ثابت شود و در خیابانها هم ثابت نشود) پس: مشخص می شود کسی مانند ایشان که ۱۳ سال ساکن ونکوور هستند و قطعا به انگلیسی هم کاملا مسلط هستند امکان داشته مطلب نادرستی در باره ونکوور ابراز کند”. آفای درویش خوب توجه فرمایید… آن کلمه ی “فقط” به عمد اضافه شده بود تا با استفاده از آن, صحت گفتار مرا زیر سئوال برده و چنین وانمود کنند که مطالب من در باره ی ونکوور نادرست میباشد. امیدوارم آقا مجتبی هم که معتقد بودند ایشان دروغ نمیگویند, این کامنت ها را بخوانند تا قسمتی از دروغ های خانم نجفی را ملاحظه نمایند.

    آقای درویش, در رابطه با نظر خانم نجفی, که معتقد هستند “…بنده در کجا ادعا کرده ام در دولت استانی بریتیش کاشت درختان میوه در خیابانها تصویب شده است بلکه ادعای تصویب در شهر ونکوور را داشتم بدیهی است ممکن است چیزی در شهری تصویب شود که به تصویب استان نرسد یا به تصویب دولت مرکزی نرسد”, باید به عرض برسانم که سیستم دولتی در کانادا, سیستم فدرال است, یعنی علاوه بر دولت مرکزی که قسمتی از مسئولیتها از جمله دفاع و امنیت ملی, روابط خارجی و قوانین جنایی را بعهده دارد, هر استانی هم عین یک کشور کوچکتر, برای خودش نخست وزیر, هیئت دولت, مجلس قانونگذاری, دادگستری و غیره دارد که مسئولیت محیط زیست, کشاورزی, بهداشت, مهاجرت, حمل و نقل, و رفاه اجتماعی بر عهده ی این دولتهای استانی میباشد که قسمتی از این مسئولیتها از جمله محیط زیست و مهاجرت را نیز با دولت مرکزی, مشترکا” بعهده دارند, هر شهری هم برای خودش مسئولیتهایی دارد که با وظایف دولتهای مرکزی و استانی کاملا” تفاوت دارد مثل پلیس, آتش نشانی, آب و فاضلاب و مدارس, که با این روش یعنی تقسیم مسئولیتها, هیچگونه تداخلی انجام نمیگیرد و کارها هم بخوبی پیش میرود.

    با این اوصاف میبینید مسئولیت امور کشاورزی در هر جایی به دولتهای استانی واگذار شده و پس از تأیید و تصویب هر موضوعی به اجرا در می آید بنابراین هیچ شهری منجمله ونکوور نمیتواند بطور خودسر اقدام به تصویب لایحه ای نماید که از وظایف آن شهر نمیباشد. چون شهر ونکوور در استان بریتیش کلمبیا قرار دارد طبعا” موضوعات مربوط به کشاورزی, منجمله کاشت درختان میوه در خیابانهای ونکوور, پس از بحث و بررسی در سازمانهای شهری مربوطه و طی مراحل چند گانه ای که قبلا” اشاره کردم, در نهایت به هیئت دولت ارجاع میشود و در مجلس دولت استانی به تصویب نهایی میرسد.

  26. سیده نرجس خاتون مجتهد نجفی

    بسم الله الرحمن الرحیم
    جناب آقای “دانش” نوشته اند :
    “آقای درویش, خانم نجفی نوشته اند که ایشان (یعنی نگارنده) ادعا کرده اند “…فقط خانم ساندرا توماس پیشنهاد کاشت درخت میوه داده”. در صورتیکه اینهم یکی دیگر از دروغهای بسیار بزرگ ایشان میباشد. به اصل نوشتار من که در یکی از کامنتها بیان شده و راجع به یکی از اسناد ارائه شده خانم نجفی میباشد نگاه کنید “…این سایت, همانند سایت قبلی, یک سایت شخصی هست که توسط یک خانم علاقمند به درختان میوه (مشابه مجتهد خانوم), بنام ساندرا توماس, در بیش از پنج سال قبل نگاشته شده و نقطه نظرات خود و دوستانش را گفته است. این خانم پیشنهاد داده است که در پارکهای عمومی درختان میوه بکارند (و صد البته جرات نکرده صحبتی از کاشت درختان میوه در خیابانها بکند) ولی هیچکس به حرف او اعتنانی نکرد و کسی آنرا جدی نگرفت.

    آقای درویش, آیا شما در نوشتار مورد اشاره ی من, کلمه ی “فقط” را دیدید؟ مطمئنا” نه, زیرا نه تنها در این نوشتار, بلکه در هیچ جای دیگری, نگفته ام که “فقط” خانم ساندرا توماس پیشنهاد کاشت درخت میوه داده است. اینهم یکی دیگر از دروغهای بسیار بزرگ خانم نجفی است که ادعا میکنند دروغ نمیگویند. البته فکر نکنید اضافه کردن این کلمه ی “فقط”, چیز مهمی نبوده است, بلکه ایشان با شیطنت و دغل بازی آنرا اضافه کرده اند تا بتوانند با آن, نتیجه ی دلخواهشان را در پاراگراف بعدی بگیرند.

    ایشان اظهار میدارند “…اگر ثابت شود: غیر از خانم ساندرا توماس افراد دیگری هم پیشنهاد کاشت درخت میوه داده اند(حتی فقط در پارکها ثابت شود و در خیابانها هم ثابت نشود) پس: مشخص می شود کسی مانند ایشان که ۱۳ سال ساکن ونکوور هستند و قطعا به انگلیسی هم کاملا مسلط هستند امکان داشته مطلب نادرستی در باره ونکوور ابراز کند”. آفای درویش خوب توجه فرمایید… آن کلمه ی “فقط” به عمد اضافه شده بود تا با استفاده از آن, صحت گفتار مرا زیر سئوال برده و چنین وانمود کنند که مطالب من در باره ی ونکوور نادرست میباشد. امیدوارم آقا مجتبی هم که معتقد بودند ایشان دروغ نمیگویند, این کامنت ها را بخوانند تا قسمتی از دروغ های خانم نجفی را ملاحظه نمایند. ”

    1- ایشان متاسفانه عبارت “البته با توجه به فهم بنده از مطالب ایشان” را حذف کرده اند و از قول بنده نوشته اند: “نوشته اند که ایشان (یعنی نگارنده) ادعا کرده اند “…فقط خانم …..
    کاملا به حذف عبارت “”البته با توجه به فهم بنده از مطالب ایشان” توجه شود

    2- دقت کنید در ابتدای همین کامنت سه مطلب از آقای “دانش ” یکی در باره خانم ساندرا و دیگری در باره مطلقا مورد تایید نبودن سایتها و دیگری در باره کاشته نشدن حتی یک درخت در پارک نیو برایتون بدون تغییر و مستقیم آورده ام

    بطوریکه می بینید تمام بیان ایشان را بدون تغییر و اضافه کردن کلمه ای یعنی در فقره اول اثری و آثاری از کلمه “فقط” نیست

    دقت کنید:

    “سیده نرجس خاتون مجتهد نجفی گفته است :
    جمعه ۱م مرداد ۱۳۸۹ در ۰۹:۱۵

    بسم الله الرحمن الرحیم
    جناب آقای “دانش” نوشته اند: http://mohammaddarvish.com/desert/archives/5871#comments

    خانوم مجتهد, من لینک مورد اشاره ی شما را یکبار دیگر در اینجا قرار میدهم تا دوستان خود آنرا بخوانند و به دروغگویی شما پی ببرند.
    http://urbanwildnes.blogspot.com/2005/02/vancouver-fruit-trees-in-public-spaces.html
    این سایت, همانند سایت قبلی, یک سایت شخصی هست که توسط یک خانم علاقمند به درختان میوه (مشابه مجتهد خانوم), بنام ساندرا توماس, در بیش از پنج سال قبل نگاشته شده و نقطه نظرات خود و دوستانش را گفته است. این خانم پیشنهاد داده است که در پارکهای عمومی درختان میوه بکارند (و صد البته جرات نکرده صحبتی از کاشت درختان میوه در خیابانها بکند) ولی هیچکس به حرف او اعتنانی نکرد و کسی آنرا جدی نگرفت,

    و آقای دانش نوشته اند:
    اگر حتی این سایتهای شخصی مورد ادعای شما, که مطلقا” مورد تأیید دولت مرگزی کانادا و دولتهای استانی نیستند, کوچکترین مطلبی راجع به تصویب کاشت درختان میوه در خیابانها داشتند, شاید با استناد به آیه های قرآن میتوانستید اتهام دروغگویی را ازخود بزدایید,
    ولی افسوس که هیچ چیزی به نفع شما نگاشته نشده است.

    و آقای دانش نوشته اند:
    یعنی تا موقع نوشتن آن مطلب در سال ۲۰۰۸, حتی یک درخت میوه هم در پارک نیو برایتون کاشته نشده بود و بعد از آنهم, در هیچ جا صحبتی از اینکه بالاخره آن ۵۰ درخت کاشته شده باشد, بمیان نیامده است. در حالی که خانم نجفی با صراحت و بدروغ نوشته اند که جوانان فرقه اسماعیلیه ۵۰ درخت میوه در پارک نیو برایتون در شهر ونکوور کاشته اند. آیا به نظر شما این دروغ نیست؟”

    بازهم دقت کنید مخصوصا به عبارت حذف شده “البته با توجه به فهم بنده از مطالب ایشان” پس از پایان این سه تکه که مستقیم از کلام ایشان بدون تغییر اورده ام نوشته ام:

    ” ایشان نکات زیر را ادعا کرده اند البته با توجه به فهم بنده از مطالب ایشان:
    ۱- فقط خانم ساندرا توماس پیشنهاد کاشت درخت میوه داده آنهم فقط در پارکها و حتی جرات نکرده صحبتی از کاشت میوه در خیابانهای ونکوور کند.

    ۲- کسی به پیشنهاد کاشت درخت میوه در خیابانها و پارکهای ونکوور اعتنا نکرده و جدی نگرفته است.

    ۳- هیچکدام از سایتهایی که کاشت درختان میوه در آن قید شده و بنده ذکر کرده ام مورد تایید دولت مرکزی نیستند.

    ۴- حتی در سایتهایی که مطلقا مورد تأیید دولت مرکزی کانادا و دولتهای استانی نیستند کوچکترین مطلبی راجع به تصویب کاشت درختان میوه در خیابانها نیست.

    ۵- حتی یک درخت میوه در پارک نیو برایتون کاشته نشده است.”

    بازهم دقت کنید مخصوصا به عبارت حذف شده “البته با توجه به فهم بنده از مطالب ایشان”

    آیا اگر مطلبی را بدون تغییر از کسی نقل کنیم و بعد بگوییم فهم ما از این مطلب این است به او نسبت دروغ دادیم؟

    2- بعد هم به وجدان عمومی می گذاریم اگر کسی بارها تصویب و کاشت درخت میوه را انکار کند و دروغ بداند و بعد هم بگوید:
    “چگونه شهردارش به خود و مردم این شهر اجازه ی میدهد در خیابانهای شهر درختان میوه ای بکارد که بعد از رسیده شدن, بر زمین و پیاده رو ها افتاده و زباله ی حاصل از آن, همراه با بوی تعفن میوه ها, شهر را به گند بکشد؟”
    و بگوید:
    “در (ونکوور)مردم حتی میوه ی درختانی که در باغهای خودشان وجود دارد را نمیخورند, چه برسد به میوه ی درختانی که در خیابان کاشته شده باشد
    و بگوید:
    “حتی اگر چنین دروغی که به آن استناد کرده اید, بر روی شبکه اینترنت وجود داشت, بدون تحقیق و تفحص, حق انشار آن را نداشته اید, چه برسد به اینکه مطلقا” چنین سندی وجود ندارد.”
    و در باره پروژه درختان میوه ونکوور بگوید:
    “یک سایت خصوصی است که توسط سه نفرراه اندازی شده و مطلقا” قصد کشت درخت میوه, نه تنها در خیابانهای ونکوور, بلکه در هیچ کجای دیگر ندارند, ”
    و بگوید:
    چرا میخواهید دروغهایی را که گفته اید به دیگران نسبت دهید در حالی که آنها کوچکترین دروغی ننوشته اند.
    و بگوید:
    اگر حتی این سایتهای شخصی مورد ادعای شما, که مطلقا” مورد تأیید دولت مرگزی کانادا و دولتهای استانی نیستند, کوچکترین مطلبی راجع به تصویب کاشت درختان میوه در خیابانها داشتند, شاید با استناد به آیه های قرآن میتوانستید اتهام دروغگویی را ازخود بزدایید,
    و بگوید:
    ولی افسوس که هیچ چیزی به نفع شما نگاشته نشده است.

    بعد بگوید:
    “یک سایت شخصی هست که توسط یک خانم علاقمند به درختان میوه (مشابه مجتهد خانوم), بنام ساندرا توماس”
    و بگوید:
    “این خانم پیشنهاد داده است که در پارکهای عمومی درختان میوه بکارند (و صد البته جرات نکرده صحبتی از کاشت درختان میوه در خیابانها بکند) ولی هیچکس به حرف او اعتنانی نکرد و کسی آنرا جدی نگرفت
    در باره پیشنهاد خانم ساندرا سه ویژگی بگوید:
    1- خانم ساندرا(صد البته) جرات نکرده حرف از خیابانها بزند
    به قید (صد البته) توجه کنید

    2- کسی به پیشنهاد او اعتنا نکرده است

    3- کسی پیشنهاد او را جدی نگرفته است

    و بعد هم به بنده پیشنهاد کند:
    “شما میتوانید همانند همین ساندرا خانوم, یک سایت اینترنتی راه اندازی نمایید و نقطه نظرات خود, مبنی بر کاشت درختان میوه در پارکها (و نه خیابانها) را در اختیار مسئولان شهری و علاقمندان بگذارید, شاید توجه کسی را جلب کند ”
    به قید (و نه خیابانها) توجه کنید که به بنده حتی حق نمی دهند در سایت شخصی خودم هم پیشنهاد کاشت درختان میوه را بگویم چون خانم ساندرا هم جرات نکرده
    و به قید بعدی نگاه کنید (شاید توجه کسی را جلب کند)
    که نتیجه حرف قبلی شان هست که گفته اند کسی به پیشنهاد خانم ساندرا اعتنا نکرد و جدی نگرفت

    آیا از این حرفها و مجموع حرفهای ایشان مانند اینکه مردم این فهمیده نمی شود که می خواهند بگویند غیر از خانم ساندرا و همفکرانش کسی این پیشنهاد را نداده؟

    بهر حال درست یا غلط این نتیجه و برداشت خودم بوده نه نقل حرف ایشان حتی بطوریکه می بینید ننوشته ام “نقل به مضمون” بلکه نوشته ام با توجه به “فهم بنده از مطالب ایشان”

    اگر برداشت مرا هم از کلام ایشان کسی نکند بازهم اشکالی ندارد من قید کرده بودم که “فهم” شخصی من از حرفهایشان این بوده نه اینکه ایشان گفته اند “فقط….”

    قضاوت کنید
    نمی دانم چرا در این ماجرا هیچ کسی قضاوت نمی کند هیچ کسی نظر نمی دهد واقعا عجیب است

  27. سیده نرجس خاتون مجتهد نجفی

    بسم الله الرحمن الرحیم
    قضاوت کنید مطالب خانم ساندرا خبری است یا پیشنهادی
    به عبارت دیگر این خانم پیشنهاد داده است که در پارکهای عمومی درختان میوه بکارند (و صد البته جرات نکرده صحبتی از کاشت درختان میوه در خیابانها بکند) ولی هیچکس به حرف او اعتنانی نکرد و کسی آنرا جدی نگرفت یا اینکه خبر از جلسه “هیئت ” پارکهای ونکوور می دهد

    جناب آقای دانش در باره لینکی که معرفی کرده بودم می فرمایند:
    “خانوم مجتهد, من لینک مورد اشاره ی شما را یکبار دیگر در اینجا قرار میدهم تا دوستان خود آنرا بخوانند و به دروغگویی شما پی ببرند.
    http://urbanwildnes.blogspot.com/2005/02/vancouver-fruit-trees-in-public-spaces.html
    این سایت, همانند سایت قبلی, یک سایت شخصی هست که توسط یک خانم علاقمند به درختان میوه (مشابه مجتهد خانوم), بنام ساندرا توماس, در بیش از پنج سال قبل نگاشته شده و نقطه نظرات خود و دوستانش را گفته است.
    این خانم پیشنهاد داده است که در پارکهای عمومی درختان میوه بکارند (و صد البته جرات نکرده صحبتی از کاشت درختان میوه در خیابانها بکند) ولی هیچکس به حرف او اعتنانی نکرد و کسی آنرا جدی نگرفت,….”
    و نیز به بنده توصیه می فرمایند:
    ” اصرار بر ادامه ی اشتباه, حماقت است. از من که دو برابر شما, سن دارم, نصیحت, که بیشتر از این, خود را ضایع نفرمایید و به دروغگویی نپردازید. شما میتوانید همانند همین ساندرا خانوم, یک سایت اینترنتی راه اندازی نمایید و نقطه نظرات خود, مبنی بر کاشت درختان میوه در پارکها (و نه خیابانها) را در اختیار مسئولان شهری و علاقمندان بگذارید, شاید توجه کسی را جلب کند و پارکهای ایران را پر از درختان میوه ببینیم.”

    پس
    1- خانم ساندرا یک خانم علاقمند به درختان میوه هست و نقطه نظرات خود و دوستانش را در پایگاه شخصی خود ابراز کرده است
    2- خانم ساندرا صد البته جرات نکرده صحبتی از کاشت درختان میوه در خیابانها بکند
    3- لذا بنده هم فقط اجازه دارم سایتی شخصی راه اندازی کنم و مانند خانم ساندرا پیشنهاد کاشت درختان میوه در پارکها (و نه خیابانها) را در اختیار مسئولان شهری و علاقمندان بگذارم شاید توجه کسی را جلب کند

    دوباره مطالب خانم ساندرا را می گذارم تا ببینیم آیا مطلب ایشان خبری است یا پیشنهادی به عبارت دیگر آیا ایشان در صدد بوده نقطه نظرات خودش را بیان کند یا خبر از جلسه ” هیئت مدیره پارک ” و نیز از برنامه های “سیاست غذایی” ونکوور و… می دهد؟
    به تمام مطلب خانم ساندرا توماس که به ادعای آقای دانش فقط نظر خود و همفکرانش را پیشنهاد کرده و جرات هم نکرده از خیابانها صحبتی به میان آورد با آدرس:

    http://translate.google.com/translate?hl=fa&langpair=en|fa&u=http://urbanwildnes.blogspot.com/2005/02/vancouver-fruit-trees-in-public-spaces.html
    اصلی
    http://urbanwildnes.blogspot.com/2005/02/vancouver-fruit-trees-in-public-spaces.html
    توجه فرمایید:

    Urban Wilderness
    Creating an edible landscape in Vancouver, BC – ver 3.2
    بیابان شهری
    ایجاد چشم انداز خوراکی در ونکوور ، پیش از میلاد) — نگارش 3.2

    03 February 2005
    Vancouver – Fruit trees in public spaces recommended by city staff
    More good news about Vancouver’s food policy.

    Project won’t bear fruit until trees grow up

    2005 فوریه 3
    ونکوور — میوه درختان در فضاهای عمومی توصیه شده توسط هیات شهرستان
    ادامه خبر خوب در مورد سیاست غذایی ونکوور است.

    پروژه خواهد شد تا زمانی که میوه نمی درختان رشد

    By Sandra Thomas-Staff writer
    If NPA parks board commissioner Allan DeGenova has his way, Vancouver will soon be covered in newly planted fruit trees.

    توسط ساندرا توماس ستاد نویسنده
    اگر NPA پارک هیئت مدیره کمیسر آلن DeGenova تا به راه خود ، ونکوور به زودی در درختان میوه های تازه کاشته شود پوشانده شده است.

    On Monday night the parks board received a report from staff about planting numerous fruit trees throughout the city as part of Vancouver’s sustainable food policy. The report includes suggestions for a community orchard-building on the community garden model-providing a suitable piece of
    city property is available, an established organization commits to caring for the property and the community around the property is consulted. The board also wants to harvest excess fruit from trees on private property and donate it to local food banks.
    در تاریخ دوشنبه شب هیئت مدیره پارک دریافت گزارش از پرسنل در مورد کاشت درختان میوه های متعدد در سراسر شهرستان به عنوان بخشی از ونکوور سیاست مواد غذایی سازگار با محیط زیست. گزارش شامل پیشنهادات خود را برای جامعه ایجاد باغ در باغ جامعه ارائه مدل مناسب قطعه
    املاک شهرستان موجود است ، تاسیس سازمان متعهد به مراقبت از اموال و جامعه در اطراف ملک مشورت قرار گیرد. هیئت مدیره نیز به میوه های برداشت بیش از حد می خواهد از درخت در مالکیت خصوصی است و اهدا آن به بانک های غذا های محلی.
    DeGenova wants the board to speed up the orchard launch instead of waiting for more staff reports. And he’d like it expanded. The staff report calls for trees-apple, pear, chestnut and hazelnut-to be planted in public parks and spaces, community gardens and wide rights-of-ways, including boulevards.
    “I want to see the board move forward on this as soon as possible,” DeGenova said. “I’m tired of tests and waiting, when we could be feeding people.”
    DeGenova می خواهد هیئت مدیره برای سرعت بخشیدن به راه اندازی باغ به جای انتظار برای گزارش هیات بیشتر. و او می خواهم آن را توسعه داده است. گزارش هیات خواستار – درختان سیب ، گلابی ، شاه بلوط و فندق به در پارک های عمومی و فضاهای ها ، باغ ها و جامعه کاشته وسیعی از حقوق ، راه ، از جمله بلوار.
    “من می خواهم برای دیدن حرکت رو به جلو در این انجمن در اسرع وقت” DeGenova گفت. “من از آزمون و در انتظار ، زمانی که ما می تواند تغذیه مردم خسته می شوند.”

    DeGenova, who’s involved with the city’s fruit tree program through which excess produce grown by local residents is collected and distributed, wants a community website created for the project. Once people with excess fruit are registered on the website, volunteers would pick up the produce and transfer it to cold storage for distribution. DeGenova is hoping a local cold storage business will donate space.
    “We could be contributing to that project,” he said. “Wouldn’t it be nice to give someone going through the food bank a bag of apples? Plus, most of the stuff grown in the city has no chemicals, so they’re getting organic fruit for free.”
    DeGenova ، که با شهرستان برنامه میوه درخت که از طریق آن بیش از حد تولید شده توسط ساکنان محلی رشد درگیر جمع آوری و توزیع شده ، می خواهد جامعه را برای وب سایت پروژه آفریده شده است. هنگامی که مردم با میوه های اضافی بر روی وب سایت ثبت نام ، داوطلبان را انتخاب کنید تا تولید و انتقال آن به سردخانه برای توزیع. DeGenova امیدوار است محل کسب و کار انبار سرد فضا اهدا خواهد شد.
    “ما می تواند کمک کننده به آن پروژه ،” او گفت. “آیا آن را نمی شود خوب را کسی رفتن را از طریق بانک مواد غذایی از کیسه سیب؟ به علاوه ، بسیاری از مسائل در شهرستان رشد ندارد مواد شیمیایی ، به طوری که آنها در حال گرفتن میوه آلی برای رایگان.”

    DeGenova said speeding up the project is critical because fruit trees take time to flourish.
    DeGenova گفت : بالا بردن سرعت پروژه حیاتی است زیرا درختان میوه را هم به شکوفا.

    Feeding people isn’t the only goal of the new tree program. The staff report argues planting fruit trees in parks and other public spaces will have environmental, educational and community benefits. It claims if organic fruit is grown locally and made available within walking distance of most
    neighbourhoods, transportation emissions and costs could be reduced. Students in dense urban areas can learn about the way fruit grows, and possibly take part in caring for and harvesting trees, while longterm stewardship opportunities would create links between neighbours and
    communities.
    تغذیه مردم تنها هدف از برنامه درخت جدیدی نیست. گزارش هیات استدلال می کند کاشت درختان میوه در پارکها و دیگر فضاهای عمومی باید زیست محیطی ، آموزشی و منافع جامعه است. این ادعا اگر میوه آلی رشد محلی و در دسترس در داخل پیاده روی فاصله بیشتر
    محله ها ، هزینه های حمل و نقل و تولید گازهای گلخانه ای می تواند کاهش داده است. دانش آموزان در مناطق متراکم شهری می تواند در مورد راه میوه رشد می کند یاد بگیرند ، و احتمالا مشارکت در مراقبت از درختان و برداشت محصول ، در حالی که فرصت های نظارت longterm باید لینک بین همسایگان و ایجاد
    جوامع.

    According to DeGenova, parks staff are proposing a cautious approach. Staff are researching which trees will grow best in the city’s climate, and have planted several dozen small fruit trees at the board’s Langley nursery for future planting in parks and rights-of-ways. A group of six fruit trees will
    also be planted at Slocan Park when they are large enough. Parks staff are also working with the city’s food policy council and social planning staff to educate the public about the benefits of planting fruit trees. “I say we need to get going now,” DeGenova said. “Go big or go home.”
    با توجه به DeGenova ، کارکنان پارک ها پیشنهاد یک رویکرد محتاطانه. هیات تحقیق هستند که درختان رشد خواهند بهترین آب و هوا در شهرستان است ، کاشته و چند دوجین درختان میوه های کوچک در خزانه انجمن را Langley برای آینده کاشت در پارکها و حقوق از راههای -. گروهی از درختان میوه 6 خواهد شد
    همچنین در Slocan پارک کاشته می شود که آنها به اندازه کافی بزرگ هستند. کارکنان پارک ها نیز با شهرستان شورای سیاست مواد غذایی و کارکنان برنامه ریزی اجتماعی در تلاش برای آموزش عمومی در مورد مزایای کاشت درختان میوه. “من می گویند ما نیاز به رفتن در حال حاضر ،” DeGenova گفت. “برو بزرگ و یا رفتن به خانه.”

    COPE parks commissioner Heather Deal said a lack of mature trees is the only thing holding up the project. She said the board can’t afford to buy trees old enough to bear fruit, and so is growing them at the Langley nursery.
    مقابله پارک کمیسر هدر قرارداد گفت : عدم وجود درختان بالغ است تنها چیزی که نگه داشتن نام پروژه می باشد. او گفت : هیئت مدیره نمی توانیم به خرید درخت های قدیمی به اندازه کافی به میوه ، و لذا آنها را در حال رشد در خزانه Langley.

    “The cost of buying a tree that age is prohibitive,” she said. “So now we’re just waiting for the trees to grow.”
    posted on 02/02/2005
    “هزینه خرید یک درخت که سن سنگین بوده ،” او گفت. “بنابراین در حال حاضر ما فقط برای درختان به رشد در انتظار”.
    ارسال شده در تاریخ 2005/02/02

    Fruit Trees in Parks and Public Areas[.pdf]

    Vancouver Food Policy Council

    Fruit Tree Project

    درختان میوه در پارکها و عمومی [مناطق] پی دی اف

    ونکوور غذا شورای سیاست

    پروژه میوه درخت

    Posted by Al at 2/03/2005 11:33:00 PM
    LINKS TO THIS POST

    منتظر قضاوت و یا حداقل نظرات کاربران محترم هستم

  28. سیده نرجس خاتون مجتهد نجفی

    بسم الله الرحمن الرحیم
    باز هم به فقط موجود در “…لذا بنده هم فقط اجازه دارم….” گیر ندهند این را با توجه به
    اینکه:
    1- “صد البته” یعنی البته البته البته البته البته البته البته البته البته البته البته البته (تا صد بار) خانم ساندرا جرات نکند صحتبی از کاشت درختان میوه در پارکها کند بنده نیز صد البته یعنی البته البته البته (تا صد بار) نباید جرات کنم صحبتی از کاشت درختان میوه در خیابانها به میان آورم

    لذابنده هم فقط اجازه دارم سایتی شخصی راه اندازی کنم و مانند خانم ساندرا پیشنهاد کاشت درختان میوه در پارکها (و نه خیابانها) را در اختیار مسئولان شهری و علاقمندان بگذارم شاید توجه کسی را جلب کند

    پس فقط اجازه دارم کلام ایشان نیست و برداشت شخصی خودم از تاکیدات و صد البته و جرات نکردن خانم ساندرا است

  29. سیده نرجس خاتون مجتهد نجفی

    بسم الله الرحمن الرحیم
    جناب آقای دانش می فرمایند:
    جناب آقای دانش در باره لینکی که معرفی کرده بودم می فرمایند:
    “خانوم مجتهد, من لینک مورد اشاره ی شما را یکبار دیگر در اینجا قرار میدهم تا دوستان خود آنرا بخوانند و به دروغگویی شما پی ببرند.
    http://urbanwildnes.blogspot.com/2005/02/vancouver-fruit-trees-in-public-spaces.html
    این سایت, همانند سایت قبلی, یک سایت شخصی هست که توسط یک خانم علاقمند به درختان میوه (مشابه مجتهد خانوم), بنام ساندرا توماس, در بیش از پنج سال قبل نگاشته شده و نقطه نظرات خود و دوستانش را گفته است.
    این خانم پیشنهاد داده است که در پارکهای عمومی درختان میوه بکارند (و صد البته جرات نکرده صحبتی از کاشت درختان میوه در خیابانها بکند) ولی هیچکس به حرف او اعتنانی نکرد و کسی آنرا جدی نگرفت,….”
    و نیز به بنده توصیه می فرمایند:
    ” اصرار بر ادامه ی اشتباه, حماقت است. از من که دو برابر شما, سن دارم, نصیحت, که بیشتر از این, خود را ضایع نفرمایید و به دروغگویی نپردازید. شما میتوانید همانند همین ساندرا خانوم, یک سایت اینترنتی راه اندازی نمایید و نقطه نظرات خود, مبنی بر کاشت درختان میوه در پارکها (و نه خیابانها) را در اختیار مسئولان شهری و علاقمندان بگذارید, شاید توجه کسی را جلب کند و پارکهای ایران را پر از درختان میوه ببینیم.”
    پس
    ۱- خانم ساندرا یک خانم علاقمند به درختان میوه هست و نقطه نظرات خود و دوستانش را در پایگاه شخصی خود ابراز کرده است
    ۲- خانم ساندرا صد البته جرات نکرده صحبتی از کاشت درختان میوه در خیابانها بکند
    ۳- لذا بنده هم می توانم سایتی شخصی راه اندازی کنم و مانند خانم ساندرا پیشنهاد کاشت درختان میوه در پارکها (و نه خیابانها) را در اختیار مسئولان شهری و علاقمندان بگذارم شاید توجه کسی را جلب کند

    به نظر شما مطلبی که خانم ساندرا در تاریخ 3 فبریه 2005 نوشته نمی توانسته گزارش تصویب کاشت درختان میوه در پارکها و سایر اماکن عمومی از جمله خیابانها از جلسه دوشنبه 26 ژانویه 2004هیئت پارکهای ونکوور باشد؟
    http://vancouver.ca/parks/board/2005/050131/fruit_trees.pdf
    آدرس سایت اصلی
    http://vancouver.ca/parks
    MINUTES OF MEETING
    OF THE BOARD OF PARKS AND RECREATION
    HELD AT THE PARK BOARD OFFICE
    ON MONDAY, FEBRUARY 09, 2004

    دقیقه از نشست
    هیات مدیره های سازمان پارک ها و تفریح و سرگرمی
    برگزار شد در دفتر هیئت مدیره به پارک
    در دوشنبه ، 2004 فوریه 9

    PRESENT: Chair – Anita Romaniuk
    Vice-Chair – Loretta Woodcock
    Commissioners – Suzanne Anton
    – Heather Deal
    – Allan De Genova
    – Eva Riccius
    – Lyndsay Poaps
    General Manager – Susan Mundick
    Director of Planning & Operations – Piet Rutgers
    Director of Queen Elizabeth District – Liane McKenna
    Director of Vancouver East District – Lori MacKay
    Director of Corporate Services – Anita Ho
    Manager of Operations – Bill Manning
    Manager of Animal Control – Nancy Clay
    Supervisor of Queen Elizabeth District – Mike Mackintosh
    Manager of Communications – Joyce Courtney
    Recorder – Julie Casanova

    در حال حاضر : صندلی — Romaniuk آنیتا
    معاون صندلی — خروس جنگلی اسیایی و اروپایی Loretta
    کمیسیون — سوزان آنتون
    — معامله هدر
    — آلن د Genova
    — Riccius اوا
    — Poaps Lyndsay
    مدیریت عمومی — سوزان Mundick
    مدیر برنامه ریزی و عملیات — راتگرز پیت
    مدیر ملکه الیزابت منطقه — Liane McKenna
    مدیر ونکوور شرق منطقه — لری MacKay
    مدیر خدمات شرکت — آنیتا هو
    مدیر عملیات — بیل منینگ
    مدیر کنترل حیوانات — رس نانسی
    سرپرست ملکه الیزابت ناحیه — مایک پالتوی بارانی
    مدیریت ارتباطات – – Courtney جویس
    ضبط — جولی کازانوا

    که در این جلسه چندین مصوبه در باره موضوعات مختلف قید شده از جمله تصویب کاشت درختان میوه در پارکها
    Moved by Commissioner De Genova,
    THAT the Board request staff to explore the possibility of planting fruit
    trees along streets, community gardens and parks, including suitable
    locations and species of fruit trees and report back to the Planning and
    Environment Committee.
    – Carried Unanimously.
    انتقال داده شده توسط کمیسر د Genova ،
    که به درخواست هیئت مدیره هیات کاوش امکان کاشت میوه
    درختان در کنار خیابان ها ، باغ ها و پارک های جامعه ، از جمله مناسب
    مکان و گونه از درختان میوه و گزارش به برنامه ریزی و
    کمیته محیط زیست.
    — برد ، به اتفاق آراء.

    به دو عبارت زیر توجه و دقت کافی شود

    1- of planting fruit trees along streets

    Carried Unanimously – 2

    آیا عبارت اول معنای کاشت درختان میوه در امتداد خیابانها را نمی دهد؟
    آیا همنانطور که ترجمه خودکار نشان می دهد خبر از تصویب کاشت درختان میوه به اتفاق آراء نیست؟

    بطوریکه می بینیم:
    1- مطلب خانم ساندرا پیشنهاد خودش و دوستانش نیست بلکه خبر از تصویب کاشت درختان میوه در ونکوور داده و نیز برخلاف مدعای آقای دانش نه تنها در ونکوور کسانی صد البته جرات کرده اند صحبتی در باره کاشت درختان میوه در ونکوور کنند که حتی جرات کرده امد آن را تصویب هم بکنند
    صد البته (ادعا نمی کنم ) هیئت پارکهای ونکوور مجلس استانی بریتیش کلمبیا است و یا هیئت دولت و یا مرکز و مقامات دیگر

    این همان چیزی بود که از اول گفته بودم

  30. سیده نرجس خاتون مجتهد نجفی

    بسم الله الرحمن الرحیم
    ببینیم آیا در ونکوور (صد البته) کسی جرات کرده صحبتی از کاشت درختان میوه در خیابانها بکند؟

    جناب آقای دانش در باره لینکی که معرفی کرده بودم می فرمایند:
    “خانوم مجتهد, من لینک مورد اشاره ی شما را یکبار دیگر در اینجا قرار میدهم تا دوستان خود آنرا بخوانند و به دروغگویی شما پی ببرند.
    http://urbanwildnes.blogspot.com/2005/02/vancouver-fruit-trees-in-public-spaces.html
    این سایت, همانند سایت قبلی, یک سایت شخصی هست که توسط یک خانم علاقمند به درختان میوه (مشابه مجتهد خانوم), بنام ساندرا توماس, در بیش از پنج سال قبل نگاشته شده و نقطه نظرات خود و دوستانش را گفته است.
    این خانم پیشنهاد داده است که در پارکهای عمومی درختان میوه بکارند (و صد البته جرات نکرده صحبتی از کاشت درختان میوه در خیابانها بکند) ولی هیچکس به حرف او اعتنانی نکرد و کسی آنرا جدی نگرفت,….”

    و نیز به بنده توصیه می فرمایند:
    ” اصرار بر ادامه ی اشتباه, حماقت است. از من که دو برابر شما, سن دارم, نصیحت, که بیشتر از این, خود را ضایع نفرمایید و به دروغگویی نپردازید. شما میتوانید همانند همین ساندرا خانوم, یک سایت اینترنتی راه اندازی نمایید و نقطه نظرات خود, مبنی بر کاشت درختان میوه در پارکها (و نه خیابانها) را در اختیار مسئولان شهری و علاقمندان بگذارید, شاید توجه کسی را جلب کند و پارکهای ایران را پر از درختان میوه ببینیم.”

    پس
    ۱- خانم ساندرا یک خانم علاقمند به درختان میوه هست و نقطه نظرات خود و دوستانش را در پایگاه شخصی خود ابراز کرده است

    ۲- خانم ساندرا صد البته جرات نکرده صحبتی از کاشت درختان میوه در خیابانها بکند

    ۳- لذا بنده هم می توانم سایتی شخصی راه اندازی کنم و مانند خانم ساندرا پیشنهاد کاشت درختان میوه در پارکها (و نه خیابانها) را در اختیار مسئولان شهری و علاقمندان بگذارم شاید توجه کسی را جلب کند

    چند نکته:
    1- در مطلب خانم ساندرا توماس صرفنظر از ادعای آقای دانش مبنی بر ارائه پیشنهاد شخصی خودش و دوستانش از عبارات زیر شمول خیابان را می توان برداشت کرد:
    اول:
    planting numerous fruit trees throughout the city
    کاشت درختان میوه در سراسر شهر که شامل خیابان هم می شود
    دوم:
    The staff report calls for trees-apple, pear, chestnut and hazelnut-to be planted in public parks and spaces, community gardens and wide rights-of-ways, including boulevards.
    گزارش هیات خواستار – درختان سیب ، گلابی ، شاه بلوط و فندق به در پارک های عمومی و فضاهای ها ، باغ ها و جامعه کاشته وسیعی از حقوق ، راه ، از جمله بلوار.
    که از” in public parks and spaces ” شمول خیابانها هم فهمیده می شود

    برفرض که این عبارت ها شامل خیابان نشود عدم ذکر خیابان آیا می تواند به خاطر این باشد که خانم ساندرا توماس صد البته جرات نکرده صحبتی از خیابان بکند؟
    شاید خانم ساندرا توماس فراموش کرده یا خواسته مختصر مطلبش را بیان کند ووو…..

    برفرض که مدعای آقای “دانش” را قبول کنیم و بگوییم خانم ساندرا توماس به هر دلیلی ترسیده باشد و صد البته جرات نکرده باشد صحبتی از کاشت درختان میوه در خیابانها بکند.

    اما می بینیم افراد دیگری در ونکوور جرات کرده اند نه تنها جرات کرده اند از کاشت درختان میوه در خیابانها صحبتی بکنند که بلکه در پایگاه های متعدد خبر تصویب و پیشنهاد و…… آمده است به چند نمونه اشاره می شود که هم تصویب کاشت درختان میوه مسلم شود و هم تصویب کاشت درختان میوه در خیابانهای ونکوور

    اولا: به چه دلیلی می فرمایند صد البته خانم ساندرا توماس جرات نکرده صحبتی از خیابانها بکند آیا به نظر ایشان هرکس هر حرفی را نزد بخاطر این بوده که جرات گفتن آن را پیدا نکرده است خواهش مندم دلیل این حرفشان را بیان کنند
    از کجا جرات نکردن خانم ساندرا را برداشت کرده اند؟

    دوم: چگونه به خودشان اجازه داده اند به بنده توصیه کنند می توانم در پایگاه شخصی خودم پیشنهاد کاشت درختان میوه در پارکها را بدهم (نه خیابانها)

    خواهش می کنم صریحا دلیل خودشان بر جرات نکردن خانم ساندرا و نیز نداشتن حق پیشنهاد کاشت درختان میوه در خیابانها حتی در سایت شخصی خودم را بیان فرمایند
    بازهم نگویند این جمله ها را به ایشان نسبت داده ام این جمله ها نظر خودشان البته نقل به مضمون است

    بازهم منتظر اظهار نظر و یا قضاوت کاربران محترم در این خصوص هستم

  31. هومان خاکپور

    به دانش عزیز
    این خانم نجفی که ما امیدوار بودیم به جمع اندک سبزنویس ها افزوده شود ظاهرن قصد ندارد از موضوعات مورد علاقه اش مثل جایگزینی درختان میوه و بادمجان و عرب ها و …خارج شود و همچنان مرغ ایشان یک پا دارد! پس لطفن شما هم مثل خیلی از دوستان، بی خیال اینگونه گفتگوهایی که این روزها مناسب حال و هوای تان نیست شوید.
    درود دوست عزیز

  32. سیده نرجس خاتون مجتهد نجفی

    بسم الله الرحمن الرحیم
    جناب آقای دانش 60 بار نسبت دروغگویی به بنده داده اند چگونه از خودم دفاع نکنم؟

    چرا کسی در باره صحت و عدم صحت مطالب در باره ونکوور هیچ اظهار نظری نمی کند؟

  33. سیده نرجس خاتون مجتهد نجفی

    سم الله الرحمن الرحیم
    ببینیم آیا در پایگاه پارکها و تفریحات ونکوور (صد البته) کسی جرات کرده صحبتی از کاشت درختان میوه در خیابانها بکند؟

    به گزارش سوابق و گزارشاتی در باره کاشت درختان میوه در پارکها و خیابانها و اماکن عمومی مدیریت پارکها و تفریحات ونکوور توجه فرمایید:
    http://vancouver.ca/parks/board/2005/050131/fruit_trees.pdf

    fruit_trees
    … Manager – Parks and Recreation SUBJECT: Fruit Trees in Parks and Public Areas … opportunities regarding the planting of fruit trees in parks and other public … discuss the feasibility of growing fruit trees in parks. Items discussed included …
    http://vancouver.ca/parks/board/2005/050131/fruit_trees.pdf – 26.3KB – Entire City Website 88% |||||||||||||||||||
    20 Apr 10
    Find Similar

    Highlight

    … — مدیریت پارکها و تفریحات موضوع : درختان میوه در پارکها و مناطق عمومی… فرصت های مربوط به کاشت درختان میوه در پارک های عمومی و دیگر… بحث درباره امکان رو به رشد درختان میوه در پارک ها. موارد مورد بحث شامل…
    http://vancouver.ca/parks/board/2005/050131/fruit_trees.pdf — 26.3KB — کل شهر وب سایت
    88 ٪
    Date: January 12, 2005
    TO: Board Members – Parks and Recreation
    FROM: General Manager – Parks and Recreation
    SUBJECT: Fruit Trees in Parks and Public Areas
    RECOMMENDATION:
    THAT the Board receive this report for information.
    تاریخ : 2005 ژانویه 12
    به : انجمن کاربران — پارک ها و تفریح و سرگرمی
    از : مدیریت عمومی — پارک ها و تفریح و سرگرمی
    موضوع : درختان میوه در پارکها و مناطق عمومی
    پیشنهاد :
    این صفحه دریافت این گزارش برای اطلاعات.
    BACKGROUND
    On July 8, 2003, City Council approved a motion supporting the development of a just and
    sustainable food system for the City of Vancouver that fosters equitable food production,
    distribution and consumption; nutrition; community development and environmental health. To
    support this initiative, the Vancouver Park Board asked staff to explore opportunities regarding
    the planting of fruit trees in parks and other public areas.
    سابقه
    در تاریخ 8 ژوئیه 2003 ، شورای شهر تصویب حرکت حمایت از توسعه عادلانه و
    سیستم مواد غذایی سازگار با محیط زیست برای شهر ونکوور را پرورش میدهد که تولید مواد غذایی عادلانه ،
    توزیع و مصرف ، تغذیه ، توسعه جامعه و سلامت محیط زیست. به
    پشتیبانی از این ابتکار ، ونکوور پارک هیئت خواسته هیات برای بررسی فرصت های مربوط به
    کاشت درختان میوه در پارکها و دیگر مناطق عمومی است.

    In March 2004, a staff group met to discuss the feasibility of growing fruit trees in parks. Items
    discussed included the existing fruit tree inventory, opportunities for planting additional fruit
    trees, operational issues and stewardship models.
    در ماه مارس سال 2004 ، گروه دیدار هیات برای بحث در مورد امکان رشد درختان میوه در پارک ها. اقلام
    بحث های موجود شامل میوه درخت موجودی ، فرصت را برای کشت میوه های اضافی
    درختان ، مسائل عملیاتی و مدل های نظارت.

    In May 2004, staff met with representatives from City of Vancouver Social Planning and various
    interest groups including City Farmer, Environmental Youth Alliance, Strathcona Community
    Gardeners, the Vancouver Fruit Tree Project and the Renfrew Collingwood Food Security
    Institute. There was a round table discussion that identified the benefits, concerns and
    opportunities related to planting fruit trees in public areas.
    در ماه مه سال 2004 ، هیات ملاقات با نمایندگان از شهر ونکوور اجتماعی و برنامه ریزی های مختلف
    گروه های ذینفع از جمله شهر کشاورز ، محیط زیست جوانان اتحاد ، Strathcona انجمن
    باغبان ، ونکوور پروژه میوه درخت و Renfrew Collingwood امنیت غذایی
    موسسه. بود که میز گرد بحث شناسایی منافع و نگرانی ها و وجود دارد.
    فرصت های مربوط به کاشت درختان میوه در مناطق عمومی است.
    Staff reported back to the Planning and Environment Committee on January 11, 2004 with a
    summary of work done to date and an implementation plan for 2005.
    کارکنان به برنامه ریزی و محیط زیست کمیته در 2004 ژانویه 11 با گزارش
    خلاصه ای از کار تا به امروز انجام شده و اجرای طرح در سال 2005.

    DISCUSSION
    There are many potential environmental, educational and community benefits associated with
    planting fruit trees in parks and other public spaces. Locally available organic fruit grown in
    public areas could reduce transportation emissions and costs, and foster environmental awareness
    in the community. Educational opportunities would be especially beneficial for children and
    youth in dense urban environments. There is great community development potential in linking
    neighbours and creating long-term stewardship opportunities of public spaces. Fruit harvested
    could be distributed to address local hunger and nutrition issues. Aesthetically, fruit trees
    enhance the urban forest by adding spring flowers, fruit and fall colour. In addition, urban
    agricultural is a valuable recreational activity.
    A number of factors need to be considered to have successful fruit production. Vancouver’s
    climate limits the kinds of fruit that can be grown successfully, therefore selection of appropriate
    fruit varieties is crucial. Trees planted in public areas must be large enough to withstand
    environmental influences and vandalism. Cultural considerations include proper ongoing
    maintenance, pruning and pest control to maximize production. Concerns associated with fruit
    trees can be minimized by planting trees in appropriate locations, thorough harvesting and
    promptly cleaning up fallen fruit.
    ادبیات گفتگو
    وجود دارد بسیاری از پتانسیل های زیست محیطی ، آموزشی و منافع جامعه در ارتباط با
    کاشت درختان میوه در پارکها و دیگر فضاهای عمومی است. در سطح محلی در دسترس میوه ارگانیک رشد در
    مناطق عمومی تولید گازهای گلخانه ای می تواند حمل و نقل و هزینه ها ، کاهش می دهد و ترویج آگاهی های زیست محیطی
    در جامعه. فرصت های آموزشی خواهد بود به خصوص سودمند برای کودکان و
    جوانان در محیط های متراکم شهری است. است توسعه جامعه بزرگ وجود دارد بالقوه در ارتباط
    همسایگان و ایجاد فرصت های بلند مدت نظارت فضاهای عمومی است. برداشت میوه
    می توان به توزیع گرسنگی محلی و مسائل مربوط به تغذیه. زیباییشناختی ، درختان میوه
    بالا بردن جنگل های شهری با اضافه کردن گل بهار ، میوه و رنگ می گیرند. علاوه بر این ، شهری
    کشاورزی فعالیت های با ارزش های تفریحی است.
    عوامل متعددی باید در نظر گرفته که تولید میوه های موفق. غیر عضو
    آب و هوا محدود انواع میوه است که می تواند با موفقیت به رشد ، بنابراین انتخاب مناسب
    انواع میوه ، حیاتی است. درختان کاشته شده در مناطق عمومی باید به اندازه کافی بزرگ را به مقاومت در برابر
    تأثیرات زیست محیطی و خرابکاری. ملاحظات فرهنگی شامل مناسب در حال انجام
    تعمیر و نگهداری ، هرس و کنترل آفات به حداکثر رساندن تولید می باشد. نگرانی همراه با میوه
    درختان را می توان توسط کاشت درخت در محل مناسب ، برداشت دقیق و حداقل
    فورا تمیز کردن میوه کاهش یافته است.

    Opportunities
    Various opportunities were identified:
    فرصتها
    فرصت های مختلف شناسایی شدند :

    􀁹 Encourage fruit tree planting in community gardens where the organization and
    volunteer base already exist.
    􀁹 Modify tree planting programs in parks to include suitable low maintenance varieties
    such as sweet chestnuts, hazelnuts, serviceberries, etc.
    􀁹 Plant fruit trees on wide street rights-of-way where there is community support
    􀁹 Investigate the concept of a community orchard, using the Community Garden model.
    This would require finding a suitable under-utilized city property, commitment from a
    stable organization and a community consultation process.
    􀁹 Public education programs could raise awareness and encourage residents to plant fruit
    trees on private property. Harvesting of fruit on private property through external
    organizations could be facilitated by the Park Board.

    􀁹 تشویق میوه کاشت درخت در باغ جامعه که در آن سازمان و
    پایگاه داوطلب در حال حاضر وجود دارد.
    􀁹 اصلاح برنامه کاشت درخت در پارک ها شامل نگهداری مناسب کم ارقام
    مانند شاه بلوط شیرین ، فندق ، serviceberries ، و غیره.
    􀁹 کاشت درخت میوه در گسترده حقوق این خیابان از راه است که در آن جامعه وجود دارد پشتیبانی
    􀁹 تحقیق مفهوم باغ جامعه ، با استفاده از مدل انجمن های باغ.
    این امر نیاز به پیدا کردن مناسب زیر استفاده املاک شهرستان ، تعهد از
    سازمان پایدار و جامعه روند مشاوره.
    􀁹 برنامه های عمومی آموزش و پرورش می تواند آگاهی را بالا برده و تشویق ساکنان خود را به بوته میوه
    درختان در مالکیت خصوصی است. برداشت میوه در مالکیت خصوصی را از طریق خارجی
    سازمان می تواند توسط هیات پارک تسهیل می شود.
    Implementation Plan for 2005
    1. Staff will continue researching fruit tree varieties that grow well in Vancouver’s climate
    and have reduced maintenance requirements.
    2. Several dozen small fruit trees have been acquired and are being grown at the Park
    Board’s Langley Tree Farm, for future planting in parks and street rights-of-way.
    3. A group of six fruit trees will be planted at Slocan Park when they are available, as part
    of the Slocan Park development.
    4. Staff will modify the tree planting program in parks, and include suitable low
    maintenance trees with food potential such as walnut, hazelnut and sweet chestnut.
    5. Park Board staff will work in collaboration with, and provide support to the Food Policy
    Council and Social Planning staff to develop and implement educational outreach
    programs that increase public awareness of the benefits of planting fruit trees. This
    support could involve providing space for workshops, technical expertise, and offering
    the public access to affordable fruit trees.
    6. Provide public information regarding the location of fruit trees in public areas.

    برای اجرای طرح 2005
    1. ستاد ادامه خواهد داد تحقیق در انواع میوه درخت که رشد خوبی در آب و هوای ونکوور است
    را کاهش داده و شرایط نگهداری.
    2. چند دوجین درختان میوه های کوچک شده اند به دست آورد و در حال رشد در پارک
    صفحه ‘sLangley درخت مزرعه ، برای آینده کاشت در پارکها و خیابان از حقوق طرفه.
    3. گروهی از درختان میوه 6 خواهد Slocan پارک کاشته هنگامی که در دسترس هستند ، به عنوان بخشی
    از Slocan توسعه پارک.
    4. ستاد خواهد کاشت درخت در پارک های برنامه و اصلاح مناسب شامل کم
    تعمیر و نگهداری درختان با پتانسیل مواد غذایی مانند گردو ، فندق و شاه بلوط شیرین است.
    5. پارک پرسنل انجمن در همکاری با کار ، و فراهم کردن پشتیبانی برای سیاست غذایی
    شورای برنامه ریزی اجتماعی و کارکنان به منظور توسعه و پیاده سازی توسعه آموزشی
    برنامه هایی که به افزایش آگاهی عمومی از مزایای کاشت درختان میوه. این
    حمایت می تواند شامل تامین فضا برای کارگاه ها ، تخصص فنی ، و ارائه
    دسترسی های عمومی به درختان میوه مقرون به صرفه.
    6. ارائه اطلاعات عمومی در مورد محل درخت میوه در مناطق عمومی است
    .CONCLUSION
    In 2004, the Park Board engaged in work to explore increasing the fruit tree inventory on public
    land, as part of our support of the Food Policy Council’s objectives. Continuing work, as
    outlined in the implementation plan for 2005, aims to expand opportunities for public access to
    fruit trees.
    Prepared by:
    Vancouver East District
    Board of Parks and Recreation
    Vancouver, BC
    نتیجه گیری
    در سال 2004 ، هیئت مدیره در پارک مشغول به کار را افزایش موجودی میوه درخت های عمومی
    زمین ، به عنوان بخشی از حمایت ما از اهداف سیاست شورای غذا نیست. کار مداوم ، به عنوان
    در طرح اجرا برای سال 2005 ، با هدف گسترش فرصت ها برای دسترسی عموم مردم به
    درختان میوه.
    تهیه شده توسط :
    منطقه ونکوور شرق
    هیئت پارک ها و تفریح و سرگرمی
    ونکوور ، پیش از میلاد)
    بتن مسلح

    به عبارتی که در آن جرات شده صحبت از کاشت درختان میوه در خیابانها شود توجه فرمایید

    Several dozen small fruit trees have been acquired and are being grown at the Park
    Board’s Langley Tree Farm, for future planting in parks and street rights-of-way.
    صفحه ‘sLangley درخت مزرعه ، برای آینده کاشت در پارکها و خیابان از حقوق طرفه.

    به عبارات فراوان ” Fruit Trees in Parks and Public Areas ”

    of fruit trees in parks and other public ..

    opportunities related to planting fruit trees in public areas.

  34. سیده نرجس خاتون مجتهد نجفی

    بسم الله الرحمن الرحیم
    اگر چه بنابر ادعای جناب آقای دانش خانم ساندرا توماس صد البته جرات نکرده است صحبتی از کاشت درختان میوه در خیابانهای ونکوور به میان آورد
    اما
    کسانی در شهر ونکوور جرات کرده اند صحبت از کاشت درختان میوه در خیابانها بکنند و کسانیکه حتی جرات کرده اند صحبت از جایگزینی درختان توت با گونه های مهاجم بزنند و کسانیکه جرات کرده اند صحبت از کشاورزی در زمینهای شهری بکنند

    بنده از طرف جناب آقای دانش به همشهریان ونکووری شان نصیحت می کنم:
    ” (ساکنین محترم ونکوور) اصرار بر ادامه ی اشتباه, حماقت است. از (جناب آقای دانش) که دو برابر (برخی از شما سن دارند ) نصیحت, که بیشتر از این, خود را ضایع نفرمایید و به دروغگویی نپردازید. شما میتوانید همانند همین ساندرا خانوم, یک سایت اینترنتی راه اندازی نمایید و نقطه نظرات خود, مبنی بر کاشت درختان میوه در پارکها (و نه خیابانها) را در اختیار مسئولان شهری و علاقمندان بگذارید, شاید توجه کسی را جلب کند و پارکهای (ونکوور) را پر از درختان میوه ببینیم.”

    توضیح عبارات داخل پرانتز از خودم است و فقط خواستم همشهریان جناب آقای دانش از نصیحت ایشان محروم نشوند

    حالا تا زمانیکه فراوان همشهریان ونکووری آقای دانش به نصیحت ایشان عمل نکرده اند بنده نیز مانند آنان صحبت از درختان میوه در خیابانها را می کنم و منتظر اجازه ایشان نمی مانم تا پذیرش نصیحت از جانب همشهریانشان

    نکات جالب مطلبی که قرار دادم
    جایگزینی درخت توت با گونه های مهاجم
    کشاورزی در زمین های عمومی
    • The Committee recognized the partnership potential for educational programs. Staff
    described how naturalization initiatives (with the support of local stewardship groups) to
    plant native fruit, nut and berry trees in such parks as Everett Crowley could help replace
    invasive species.
    کمیته پتانسیل همکاری برای برنامه های آموزشی شناخته شده است. کارکنان
    توضیح داد که چگونه ابتکارات تابعیت (با پشتیبانی از گروه های نظارت محلی) به
    میوه گیاه بومی ، مهره و درختان توت در پارک مانند اورت کراولی می تواند جایگزین
    گونه های مهاجم.

    • The group acknowledged the opportunity to show leadership by implementing urban
    agriculture on City land, and the importance of educational programming, which could be led
    by Social Planning with assistance by the Park Board.
    گروه اذعان فرصت برای نشان دادن رهبری با اجرای شهری
    کشاورزی در زمین های شهر ، و اهمیت برنامه ریزی آموزشی ، که می تواند منجر
    توسط اجتماعی با کمک برنامه ریزی که توسط هیئت امنا پارک.

    ادرس:
    http://vancouver.ca/parks/board/2005/pe050111/mom_jan11_05_pe.pdf

    Minutes of Meeting
    Planning and Environment Committee, Vancouver Park Board
    2099 Beach Avenue, Vancouver
    DATE OF MEETING: January 11, 2005
    ATTENDEES: Park Board Commissioners
    Commissioner Eva Riccius
    Commissioner Suzanne Anton
    Commissioner Loretta Woodcock

    دقیقه جلسه
    برنامه ریزی و کمیته محیط زیست ، ونکوور انجمن پارک
    2099 خیابان ساحلی ، ونکوور
    تاریخ نشست : 2005 ژانویه 11
    شرکت کنندگان : پارک Commissioners انجمن
    Riccius کمیساریای اوا
    آنتون کمیساریای سوزان
    خروس جنگلی اسیایی و اروپایی کمیسیون Loretta

    Park Board Staff
    Piet Rutgers Director of Planning and Operations
    Jim Lowden Director of Stanley District
    Lori MacKay Director of Vancouver East District
    Ron Caswell Manager of Operations, Vancouver East District
    Bill Manning Manager of Operations, Queen Elizabeth District
    Mark Vulliamy Manager of Research and Planning
    Paul Montpellier City Arborist
    Tilo Driessen Strategic Planner
    Alan Duncan Environmental Planner
    Barbara Joughin Recorder of Minutes
    پارک پرسنل انجمن
    پیت مدیر راتگرز از برنامه ریزی و عملیات
    کارگردان جیم Lowden منطقه استنلی
    مدیر لری MacKay ونکوور شرق منطقه
    ران مدیر Caswell از عملیات ، ونکوور شرق منطقه
    بیل مدیر منینگ از عملیات ، ملکه الیزابت منطقه
    مدیریت خوانده شده را علامت Vulliamy پژوهش و برنامه ریزی
    پل Arborist شهر مونپلیه
    Tilo Driessen برنامه ریز استراتژیک
    آلن دانکن برنامه ریز محیط زیست
    باربارا ضبط Joughin از دقیقه

    Delegations
    Heather Millar Vancouver Fruit Tree Project Society
    Shannon Bradley Food Policy Team, City of Vancouver
    Jeff Malmgren Vancouver Ultimate League
    Doug Hibbins School District 93 – Conseil Scolaire Francophone
    Eric Lott Vancouver Ultimate League
    Simon Cowell Vancouver Falcons Athletic Club
    The meeting was called to order at 7:00 pm, with the following Agenda:
    هیئت های نمایندگی
    هدر Millar ونکوور پروژه میوه درخت جامعه
    شانون برادلی غذا تیم سیاست ، در شهر ونکوور کانادا
    جف ونکوور Malmgren نهایی لیگ
    داگ Hibbins منطقه مدرسه 93 — فرانسهزبان Scolaire Conseil
    اریک ونکوور Lott نهایی لیگ
    سیمون Cowell فالکونز ونکوور باشگاه ورزشی
    در جلسه به منظور 19:00) نامیده شد ، با زیر برنامه :

    1. Fruit Trees
    2. Stanley Park Cycling Routes
    3. Oak and 37th Planning Process
    4. Park Naming
    5. Approval of Minutes of December 7, 2004 meeting

    1. میوه درختان
    2. پارک استنلی مسیرهای دوچرخه سواری
    3. بلوط و فرایند برنامه ریزی 37
    4. نامگذاری پارک
    5. تأیید دقیقه از 2004 دسامبر 7 جلسه

    1. Fruit Trees:
    At the February 9, 2004 Board meeting, staff were requested to explore the possibility of
    planting fruit trees on City lands and report back to the Planning and Environment Committee.
    Ron Caswell and Paul Montpellier gave the Committee an update about fruit trees on City streets
    and in parks and community gardens. A series of community and staff discussions identified
    several benefits, concerns, and opportunities, and staff have prepared an implementation plan for
    2005 that includes: research fruit tree varieties; purchase liners and grow on at Langley Tree
    Farm; plant 6 fruit trees at Slocan Park; make a limited number of trees available for street
    plantings; plant more fruit, nut and berry trees in parks; explore potential educational programs;
    and collaborate with Food Policy Task Force and stakeholders. The park bylaw currently
    prohibits harvesting.

    1. درختان میوه :
    در 2004 فوریه 9 جلسه هیئت مدیره ، کارکنان را به کاوش امکان درخواست شد
    کاشت درختان میوه در زمین های شهر و گزارش به کمیته برنامه ریزی و محیط زیست.
    ران Caswell و پل مونپلیه داد کمیته بروز رسانی در مورد درختان میوه در خیابان های شهر
    و در پارک ها و باغ های جامعه. مجموعه ای از بحث های جامعه و کارکنان شناسایی
    منافع زیادی ، نگرانی ها ، و فرصت ها ، و کارکنان را برای اجرای طرح آماده
    2005 که شامل : پژوهش انواع درخت میوه ؛ آستر خرید و رشد در در Langley درخت
    مزرعه ، بوته 6 درختان میوه در Slocan پارک ؛ ساخت تعداد محدودی از درختان موجود برای خیابان
    کشت ؛ گیاه بیشتر میوه ، پسته و درختان توت در پارک ها ، اکتشاف پتانسیل برنامه های تحصیلی ؛
    مواد غذایی و همکاری با خط مشی گروه ضربت و سهامداران. قانون فرعی و ضمنی پارک در حال حاضر
    ممنوع برداشت.

    2

    Delegations:
    Shannon Bradley told the Committee that the Vancouver Food Policy Team is very
    supportive of planting fruit trees in parks. This initiative fits well with their Urban Agriculture
    priority, particularly the educational component.
    Heather Millar emphasized the importance of educational programming that encourages
    people to eat locally. She said that the Fruit Tree Project has had very positive experiences with
    fruit harvesting, and that competition for fruit has not been a concern.
    هیئت های نمایندگی :
    شانون برادلی گفت که کمیته سیاست ونکوور غذا تیم بسیار
    حمایت از کاشت درختان میوه در پارک ها. این ابتکار به خوبی متناسب با خود شهری کشاورزی
    اولویت ، به خصوص بخش آموزشی.
    هدر Millar بر اهمیت برنامه ریزی آموزشی را تشویق می کند
    مردم محلی برای خوردن. او گفت که میوه درخت پروژه تا به حال تجربه ای بسیار مثبت با
    میوه برداشت محصول و رقابت است که میوه های تا به نگرانی نبوده است.

    Discussion:
    • The group discussed concerns related to harvesting, including competition, commercial
    activity, and questions of ownership. Staff acknowledged that enforcement is an ongoing
    problem, and that there will always be an element of “shared harvest” in community
    gardening programs. The committee asked if fruit trees could be part of community gardens.
    • The Committee recognized the partnership potential for educational programs. Staff
    described how naturalization initiatives (with the support of local stewardship groups) to
    plant native fruit, nut and berry trees in such parks as Everett Crowley could help replace
    invasive species.
    • The group acknowledged the opportunity to show leadership by implementing urban
    agriculture on City land, and the importance of educational programming, which could be led
    by Social Planning with assistance by the Park Board.
    • Staff suggested that an inventory of trees could be posted on the Park Board website to
    identify the location of food trees.
    بحث :
    • گروه مورد بحث قرار نگرانی های مربوط به برداشت محصول ، از جمله رقابت ، تجاری
    فعالیت های و مسائل مربوط به مالکیت. ستاد اذعان کرد که اجرای قانون است در حال انجام
    مشکل ، و همیشه وجود خواهد داشت عنصر “برداشت” های مشترک در جامعه
    برنامه های باغبانی. کمیته پرسید که آیا درختان میوه می تواند بخشی از باغ جامعه است.
    • کمیته پتانسیل همکاری برای برنامه های آموزشی شناخته شده است. کارکنان
    توضیح داد که چگونه ابتکارات تابعیت (با پشتیبانی از گروه های نظارت محلی) به
    میوه گیاه بومی ، مهره و درختان توت در پارک مانند اورت کراولی می تواند جایگزین
    گونه های مهاجم.
    • گروه اذعان فرصت برای نشان دادن رهبری با اجرای شهری
    کشاورزی در زمین های شهر ، و اهمیت برنامه ریزی آموزشی ، که می تواند منجر
    توسط اجتماعی با کمک برنامه ریزی که توسط هیئت امنا پارک.
    • ستاد پیشنهاد کرد که موجودی از درختان می تواند در پارک به وب سایت انجمن ارسال شده
    شناسایی محل درختان مواد غذایی است.

    به این عبارات توجه شود
    planting fruit trees on City lands and report back to the Planning and Environment Committee.
    update about fruit trees on City streets and in parks and community gardens.

    research fruit tree varieties; purchase liners and grow on at Langley Tree
    Farm; plant 6 fruit trees at Slocan Park; make a limited number of trees available for street
    plantings; plant more fruit, nut and berry trees in parks; explore potential educational
    کاشت درختان میوه در زمین های شهر و گزارش به کمیته برنامه ریزی و محیط زیست.
    کمیته بروز رسانی در مورد درختان میوه در خیابان های شهر و در پارک ها و باغ های جامعه
    مزرعه ، بوته 6 درختان میوه در Slocan پارک ؛ ساخت تعداد محدودی از درختان موجود برای خیابان
    کشت ؛ گیاه بیشتر میوه ، پسته و درختان توت در پارک ها

    described how naturalization initiatives (with the support of local stewardship groups) to
    plant native fruit, nut and berry trees in such parks as Everett Crowley could help replace
    invasive species.
    • The group acknowledged the opportunity to show leadership by implementing urban
    agriculture on City land,.
    میوه گیاه بومی ، مهره و درختان توت در پارک مانند اورت کراولی می تواند جایگزین
    گونه های مهاجم.
    • گروه اذعان فرصت برای نشان دادن رهبری با اجرای شهری کشاورزی در زمین های شهر ،

    می بینیم کسانی برخلاف خانم ساندرا توماس که بنا به نظر جناب آقای دانش صد البته جرات نکرده است صحبتی از کاشت درختان میوه در خیابانها بکند جرات کرده اند و صحبتی از کاشت درختان میوه در خیابانها کرده اند

    به کشاورزی در زمین های شهر هم توجه شود The group acknowledged the opportunity to show leadership by implementing urban
    agriculture on City land,

    همچنین به عبارت جایگزینی ” درخت توت با “گونه های مهاجم” شود
    جالب است در تمام پیشنهادات بنده هر گز کلمه فطع و یا حذف درختان غیر مثمر بکار نرفته بود
    حتی در هیچ یک از مطالبم کلمه جایگزینی به معنی قطع و حذف و کاشتن درختان بجای آن بکار نرفته بود که نزدیک دو سال است حرف نگفته مرا چماق کردند و به سرم کوفتند
    اما می بینیم حضرات مقامات پارک ونکوور (البته با توجه به ترجمه گوگل) به راحتی حرف از جایگزینی درختان توت با “گونه های ” مهاجم می کنند مطلبی که شاید اگر واقعا من گفته بودم مستحق نمی دانم شاید مرگ بودم چون با اینکه نگفتم نزدیک دو سال است تقاص پس می دهم

  35. سیده نرجس خاتون مجتهد نجفی

    بسم الله الرحمن الرحیم
    این هم یکی دیگر از جرات های ونکووری ها
    واقعا من تعجب می کنم چگونه صد البته خانم ساندارا توماس جرات نکرده حتی در پایگاه شخصی خودش صحبتی از کاشت درختان میوه در خیابان بکند اما این ونکووری ها چقدر پر جرات هستند که در پایگاه های رسمی صحبت از کاشت درختان میوه در خیابانها می کنند

    واقعا جزو عجایب است

    http://vancouver.ca/parks/board/2005/050131/highlights.htm#top
    آدرس پایگاه اصلی:
    http://vancouver.ca/parks

    اما متن مورد نظر
    Board Meeting Highlights
    January 31, 2005
    تشکیل جلسه هیات برجسته
    2005 ژانویه 31
    Fruit Trees in Parks and Public Areas
    The Board received an information report on growing fruit trees in parks, and requested staff report back in four months on the plan to realize opportunities as outlined in the staff report. Planting fruit trees in public spaces offer environmental, educational and community benefits. In 2005, Park Board staff will continue researching suitable varieties; the Langley Tree Farm will grow small trees for future planting; six trees will be planted as part of development at Slocan Park; in parks, staff will include planting of low maintenance trees with food potential (eg walnuts); in support of and with the Food Policy Council and Social Planning, staff will develop and implement educational outreach programs; and staff will provide public information regarding location of fruit trees in parks.
    درختان میوه در پارکها و مناطق عمومی
    اعضای سایت دریافت کرده گزارش اطلاعات مربوط به درختان در حال رشد و میوه در پارک ها و درخواست گزارش هیات پشت در 4 ماه در برنامه ای برای تحقق بخشیدن به عنوان فرصت در گزارش هیات خلاصه شده است. کاشت درختان میوه در فضاهای عمومی پیشنهاد زیست محیطی ، آموزشی و منافع جامعه است. در سال 2005 ، پارک هیات هیات تحقیق خود ادامه خواهد داد رقم مناسب ؛ Langley درخت مزرعه را برای کاشت درختان کوچک رشد آینده ؛ 6 درخت خواهد بود به عنوان بخشی از توسعه در Slocan پارک کاشته شده و در پارک ها ، هیات شامل کاشت درختان نگهداری مواد غذایی با پایین بالقوه (به عنوان مثال گردو) ؛ در حمایت از غذا و با سیاست های شورای اجتماعی و برنامه ریزی ، کارکنان نیز ایجاد می شود و اجرای برنامه های توسعه آموزشی ، و کارمندان اطلاعات عمومی در مورد محل درختان میوه در پارک ها فراهم خواهد کرد.
    شهرستان ونکوور ونکوور © هیئت پارک ها و تفریح و سرگرمی 2003-2010
    2099 خیابان ساحلی ، ونکوور ، بریتیش کلمبیا ، کانادا V6G 1Z4
    تلفن : 3-1-1 (ونکوور) ، 604-873-7000 (خارج از ونکوور) 604-873-7193 (تله تایپ)
    بایگانی آزادی | از انتقادات و پیشنهادات | اطلاعات / تماس با ما
    سایت های خارجی را در یک پنجره مرورگر باز هستند و با پارک ونکوور انجمن حمایت نیست

  36. سیده نرجس خاتون مجتهد نجفی

    بسم الله الرحمن الرحیم
    این بحث “حذف” و “قطع” و “جایگزینی” هم تهمتی بود که نزدیک دوسال است آن را رد می کنم و توضیح می دهم در سراسر مطالبم نگفته ام درختان “غیرمثمر” قطع شوند و نگفته ام درختان غیر مثمر “حذف” شوند و نگفته ام درختان مثمر جایگزین “غیر مثمر شود بلکه پیشنهاد کردم در صورت تمایل و در صورت نتیجه دادن بررسی های بیشتر “رویکرد کاشت درختان در فضاهای عمومی که هم اکنون “غیر مثمر” است
    از “غیر مثمر” به “مثمر” تغییر یابد
    به مشروح جستجوی سه عبارت “حذف” و “قطع” و “جایگزینی” که در سلسله جوابیه به جناب آقای خوشنویس نوشته ام توجه شود
    http://mohammaddarvish.com/desert/archives/5871#comments

  37. سیده نرجس خاتون مجتهد نجفی

    بسم الله الرحمن الرحیم
    اگر کاربران محترم می خواهند در باره دروغگویی بنده قضاوت کنند لطفا به این پیوند مراجعه کنند

    از همه خواهش می کنم اگر وقت دارند در باره ونکوور و دروغگویی بنده نظر بدهند چه شده است کسی نمی خواهد در این باره نظر بدهد؟

    به اینجا که صفحه اصلی دروغگو خوانده شدن بنده در باره ونکوور است
    http://mohammaddarvish.com/desert/archives/5871#comments

    و اینجا که آقای “دانش” دروغگویی مرا به افکار عمومی گذاشته اند
    http://mohammaddarvish.com/desert/archives/6027#comments
    مراجعه شود

  38. سیده نرجس خاتون مجتهد نجفی

    بسم الله الرحمن الرحیم
    بازهم جرات ونکووری ها این همشهریان پرجرات جناب آقای دانش که نمی دانم نصیحت آقای دانش را نشنیده اند و یا خدای ناکرده گوش نکرده اند

    آدرس متن مربوطه به صورت pdf مربوط به پارکها
    http://vancouver.ca/parks/board/2005/pe050614/mom_pe_june14_05.pdf
    آدرس پایگاه اصلی مربوط به پارکها
    http://vancouver.ca/parks

    و
    آدرس همین مطلب در پایگاه سیاست غذایی ونکوور
    http://translate.google.com/translate?hl=fa&langpair=en|fa&u=http://vancouver.ca/parks/board/2005/pe050614/mom_pe_june14_05.pdf

    آدرس همین مطلب در پایگاه سیاست غذایی ونکوور:
    http://vancouver.ca/commsvcs/socialplanning/initiatives/foodpolicy/tools/pdf/foodbylaws.pdf

    آدرس پایگاه اصلی سیاست غذایی ونکوور
    http://vancouver.ca/commsvcs/socialplanning

    متن مورد نظر از آدرسهای داده شده
    1
    Minutes of Meeting
    Planning and Environment Committee, Vancouver Park Board
    2099 Beach Avenue, Vancouver
    1
    دقیقه جلسه
    برنامه ریزی و کمیته محیط زیست ، ونکوور انجمن پارک
    2099 خیابان ساحلی ، ونکوور
    DATE OF MEETING: June 14, 2005
    تاریخ نشست : 2005 ژوئن 14
    The meeting was called to order at 7:10 pm, with the following Agenda:
    1. Approval of the minutes of May 3, 2005 meeting
    2. 21 Places – Planning Commission Presentation
    3. Harbourview Daycare at Burrard
    4. Pandora Park Design Concept
    5. Fruit Trees Update
    در جلسه به منظور 19:10) نامیده شد ، با زیر برنامه :
    1. تأیید دقیقه 2005 مه 3 جلسه
    2. اماکن 21 — برنامه ریزی معرفی کمیسیون
    3. مراقبت روزانه Harbourview در Burrard
    4. پاندورا مفهوم طراحی پارک
    5. درختان میوه به روز رسانی

    2

    4. Fruit Trees Update:
    On February 9, 2004 the Board asked staff to explore opportunities for planting fruit trees in
    parks and other public areas in support of the Council-approved initiative to develop a
    sustainable food system for the city. Staff presented an information report to the Board on
    January 31, 2005 outlining an implementation plan for 2005 and the Board requested that staff
    report back to the Planning and Environment Committee with an update on the implementation
    plan. Ron Caswell provided an update on the fruit tree program and described results for each of
    the six items in the implementation plan, as well as two additional items.
    Implementation Plan Item: Results:
    2021829
    4. میوه درختان بروز رسانی :
    در 9 فوریه ، 2004 صفحه اول خواسته هیات برای بررسی فرصت ها برای کاشت درختان میوه در
    پارک ها و سایر مناطق عمومی در حمایت از طرح مصوب شورای گسترش
    سیستم مواد غذایی سازگار با محیط زیست برای شهرستان. ستاد ارائه گزارش اطلاعات به هیئت در تاریخ
    2005 ژانویه 31 ترسیم اجرای طرح در سال 2005 و انجمن درخواست شده که کارمندان
    گزارش به برنامه ریزی و محیط زیست کمیته با بروز رسانی در پیاده سازی
    برنامه. ران Caswell ارائه رسانی در تاریخ برنامه و نتایج میوه درخت برای هر یک از توصیف
    6 مورد در برنامه پیاده سازی ، و همچنین دو مورد دیگر.
    پیاده سازی طرح مورد : یافته ها :
    2021829

    1. Research fruit tree varieties Researched apple and other food tree varieties; heritage
    varieties at Strathcona Community Garden are not
    available through industry
    1. پژوهش و انواع میوه درخت تحقیقاتی سیب و انواع مواد غذایی دیگر درخت ؛ میراث
    ارقام در Strathcona انجمن باغ نیستند
    در دسترس از طریق صنعت
    2. Grow out fruit trees at Langley
    Tree Farm for future planting
    95 trees planted at Langley tree farm, another 100 trees
    will be planted this year
    2. از پرورش درختان میوه در Langley
    مزرعه درخت برای کاشت آینده
    95 درخت های کاشته شده در مزرعه درخت Langley ، یکی دیگر از 100 درخت
    کاشته خواهد شد در سال جاری
    3. Plant six fruit trees at Slocan Park 4 trees planted at Slocan Park, 2 more will be planted in
    fall 2005; maintained by community

    3. کارخانه 6 در درختان میوه Slocan پارک 4 Slocan درختان در پارک ، کاشته شده 2 بیشتر خواهد شد کاشته شده در
    پاییز 2005 ؛ حفظ جامعه
    4. Modify the tree planting program
    in parks to include trees with food
    potential
    Fall 2005 – start program of planting low maintenance
    trees in transitional park areas (between high maintenance
    and naturalized areas)
    4. اصلاح درخت کاشت برنامه
    در پارک شامل درختان با مواد غذایی
    بالقوه
    پاییز 2005 — برنامه شروع کاشت نگهداری پایین
    درختان در مناطق پارک انتقالی (بین نگهداری بالا
    تابعیت و مناطق)

    5. Develop and implement
    educational outreach programs in
    collaboration with the Food Policy
    Council and Social Planning staff
    Park Board commitment to produce educational materials
    for use at FPC and Park Board events

    5. توسعه و پیاده سازی
    برنامه های توسعه آموزش و پرورش
    همکاری با سیاست غذایی
    شورای برنامه ریزی اجتماعی و کارکنان
    پارک تعهد صفحه را برای تولید مواد آموزشی
    FPC برای استفاده در پارک و وقایع انجمن

    6. Provide information on public fruit
    trees locations
    Arboriculture is developing a web-based photo inventory
    of interesting trees (including fruit trees) in public areas
    6. ارائه اطلاعات در مورد میوه های عمومی
    درختان محل
    درختکاری در حال توسعه عکس مبتنی بر وب موجودی
    درختان جالب (از جمله درختان میوه) در مناطق عمومی

    Additional Activities:

    Stone Soup Festival in Grandview
    Park
    Park Board donated 100 fruit trees at Stone Soup Festival;
    could be expanded to other events
    Environmental Youth Alliance and
    Strathcona Community Garden
    fruit tree proposal
    Discussion on proposal to plant fruit trees and implement
    an education program in the City of Vancouver
    Staff asked the Committee to indicate if the direction the fruit tree program is taking is agreeable
    to the Board.
    فعالیت های میانبر :

    سنگ سوپ در جشنواره Grandview
    پارک
    پارک انجمن اهدا 100 درخت میوه در سنگ سوپ جشنواره ؛
    می تواند به وقایع دیگر گسترش یافت
    اتحاد جوانان و محیط زیست
    Strathcona باغ انجمن
    پیشنهاد میوه درخت
    بحث و گفتگو در پیشنهادی را به بوته درختان میوه و پیاده سازی
    برنامه آموزش و پرورش در شهر ونکوور کانادا
    کارکنان خواسته کمیته نشان می دهد اگر میوه جهت برنامه درخت مصرف مطلوب است
    به انجمن.

    مطالب جالبی در باره سیاست غذایی ونکوور اگر کسی حوصله کند و صفحات را باز کند
    برنامه های سیاست غذایی ونکوور در باره درختان میوه در اماکن عمومی
    http://translate.google.com/translate?js=y&prev=_t&hl=fa&ie=UTF-8&layout=1&eotf=1&u=http%3A%2F%2Fvancouver.ca%2Fcommsvcs%2Fsocialplanning%2Finitiatives%2Ffoodpolicy%2Ftools%2F&sl=en&tl=fa
    آدرس اصلی بدون ترجمه
    http://vancouver.ca/commsvcs/socialplanning/initiatives/foodpolicy/tools/

    http://translate.google.com/translate?js=y&prev=_t&hl=fa&ie=UTF-8&layout=1&eotf=1&u=http%3A%2F%2Fvancouver.ca%2Fcommsvcs%2Fsocialplanning%2Finitiatives%2Ffoodpolicy%2F&sl=en&tl=fa
    آدرس اصلی بدون ترجمه
    http://vancouver.ca/commsvcs/socialplanning/initiatives/foodpolicy/

  39. سیده نرجس خاتون مجتهد نجفی

    بسم الله الرحمن الرحیم
    از آنجا که نسبت های دروغگویی آقای دانش به بنده در قسمتهای مختلف تارنما پراکنده است و کسانیکه قصد قضاوت دارند شاید نتوانند به راحتی به همه آنها دسترسی پیدا کنند لذا تمام کامنت های جناب آقای دانش را پش سرهم قرار می دهم

    تا مقایسه ای بین واقعیت شهر ونکوور و مطالب ایشان صورت گیرد و خوانندگان قضاوت کنند بنده در باره شهر ونکوور دروغ گفته ام

  40. سیده نرجس خاتون مجتهد نجفی

    بسم الله الرحمن الرحیم
    نخستین مطلب آقای دانش
    1. دانش گفته است :
    شنبه ۱۹م تیر ۱۳۸۹ در ۱۲:۰۲
    خانم سیده نرجس خاتون مجتهد نجفی…
    به نظر من کل عقیده و پرپوزال شما, بسیار سطحی و بدون هیچگونه پشتوانه ی علمی و کارشناسی نگاشته شده, که بسیاری از دوستان عزیز, بخصوص آقای عبادی عزیز با دلایل منطقی, پوچی این نظریه را یادآور شده اند. ولی افسوس که شما اصرار بر دفاع از نظریه ای دارید که اصلا” قابل بحث نیست و بجز اتلاف وقت نتیجه ی دیگری نخواهد داشت. به همین دلیل من وارد این بحث, یعنی پرپوزال شما نخواهم شد.
    سیده خانوم, شما در جایی از کامنتهایتان فرموده اید “…تا جاییکه در شهرهای کانادا مانند ونکوور تصویب شده است در خیابانها درختان میوه کاشته شود”. من این قسمت از کامنتهای شما در رابطه با کانادا و بخصوص شهر ونکوور را, دروغ محض میدانم
    و به دلایل زیر اینگونه صحبتهای شما را که بدون کوچکترین اطلاعی در این زمینه نگاشته اید باور ندارم.
    خانوم مجتهد, من شانزده سال است در کانادا زندگی میکنم. اکثر شهرهای بزرگ آن مانند مونترال و تورنتو را بارها دیده ام و بیش از سیزده سال است که در ونکوور, بهترین شهر جهان, زندگی میکنم. شهر های دیگر کانادا به غیر از ونکوور به دلیل آب و هوای بسیار سردی که دارند همانند بسیاری از شهر های سردسیر دنیا, اکثرا” تا اوایل تابستان, از نعمت سرسبزی برخوردار نیستند ولی آب و هوای بسیار عالی و معتدل ونکوور, این شهر را نه تنها در تابستان, بلکه در تمام فصول سال, سرسبز نگه داشته است.
    خانوم نجفی, به دلیل همین آب و هوای ویژه, شهرداری ونکوور از سالها قبل از ورود من, تصمیم گرفته است تا در فصل بهار, سطح شهر را با انواع و اقسام شکوفه های رنگارنگ تزیین نماید, به همین جهت, درختان بی ثمر را به گونه ای بی نظیر و با استفاده از تکنیکهای خاص, به درختان میوه پیوند میدهد, بطوری که آن درختان, از نعمت میوه بی بهره باشند ولی در عوض, چشم ساکنین و بازدید کنندگان شهر ما را بگونه ای بنوازند که احساس کنیم ونکوور همان بهشت موعود است که وعده ی دیدن آنرا در آن دنیا به ما داده بودند.
    خانوم نرجس, تقریبا” بیشتر درختانی که در کنار پیاده رو ها, گذرگاهها, فضای بین بلوارهای شهری, پارکها و معابر عمومی کاشته اند تا نام ونکوور را به “شهر شکوفه های بهاری” تغییر دهند, همین ویژگی را دارند ولی بجز برگهای بسیار زیبایی که بعد از ریختن شکوفه ها, به رنگهای فوق العاده قشنگ مانند نارنجی, قرمز و سبز خوش رنگ, بر درختها میماند, برای نمونه, حتی یکدد میوه بر صدها هزار درختی که بدینصورت پیوند زده شده است دیده نمیشود.
    نرجس خاتون, شهری که به زیبایی و تمیزی, شهره ی عام و خاص است و کوچکترین اثری از زباله در خیابانهای شهر بچشم نمیخورد, چگونه شهردارش به خود و مردم این شهر اجازه ی میدهد در خیابانهای شهر درختان میوه ای بکارد که بعد از رسیده شدن, بر زمین و پیاده رو ها افتاده و زباله ی حاصل از آن, همراه با بوی تعفن میوه ها, شهر را به گند بکشد؟ محض اطلاع شما باید عرض کنم, جریمه ی انداختن کوچکترین زباله ای در شهر ما, دو هزار دلار است. یعنی با حساب شما, خود شهرداری باید میلیاردها دلار جریمه بایت این زباله ها بپردازد.
    خانوم نجفی, در اینجا مردم حتی میوه ی درختانی که در باغهای خودشان وجود دارد را نمیخورند, چه برسد به میوه ی درختانی که در خیابان کاشته شده باشد. من خودم به شخصه از باغ یکی دوستانم که درخت سیب اش, سیب های بسیار خوشمزه ای داشت و آنرا به حال خود رها کرده بود و میگفت اینها سهمیه ی پرندگان هستند, چه سیب های خوردم, و از آلو زرد های باغ یکی از همکارانم که معتقد بود اینها خوردنی نیستند, چه آلوهایی آوردم و چه لواشک خوشمزه ای از آنها درست کردم.
    مجتهد خانوم, در اینجا, کوچکترین موضوعی که قرار است تصویب شود, توسط نمایندگان مردم, به اطلاع آنها میرسد و ماهها نسبت به آن, در جراید و رادیو و تلویزیون بحث و تبادل نظر صورت میگیرد و حتی در بعضی موارد نمایندگان ما شخصا” نامه هایی برای ما میفرستند و نظر ما را نسبت به موضوعی که میخواهند رای دهند, جویا میشوند, حالا چگونه است که کاشتن درختان میوه در خیابانهای ونکوور به تصویب رسیده است بدون آنکه احدی از ساکنین این شهر از این موضوع خبر داشته باشند؟
    خانوم سیده نرجس خاتون مجتهد نجفی…, شنیده ام که دروغ حناق نمی آورد, بنابراین خیالتان راحت باشد که با بیان این دروغ, حناق نخواهید گرفت.
    پاسخ:
    بسیار سپاسگزارم از شما هموطن گرامی که واقعیت ونکوور را برایمان شرح دادید. کاش هموطنان مقیم در دیگر شهرهای جهان که خانم نجفی گرامی از آنها یاد کردند هم می توانستند این خانه مجازی را ببینند و توضیحات تکمیلی ارایه فرمایند.
    درود …

  41. سیده نرجس خاتون مجتهد نجفی

    بسم الله الرحمن الرحیم
    دومین مطلب ایشان در جواب کامنت بنده که دو آدرس از پروژه میوه ونکوور و مطلب خانم ساندرا توماس قرار داده بودم

    2. دانش گفته است :
    دوشنبه ۲۱م تیر ۱۳۸۹ در ۰۶:۲۹
    خانم سیده نرجس خاتون مجتهد نجفی…
    در جواب اینجانب در باره دروغ خواندن ادعای شما مبنی بر تصویب کاشت درختان میوه در خیابانهای ونکوور, مرقوم فرموده اید که من هیچگاه به کانادا سفر نکرده ام و هر چه نوشته ام از شبکه جهانی اینترنت بوده و اگر آنها دروغ نوشته اند, به خودشان مربوط است (نقل به مضمون). در این باره توجه شما را به مطالب زیر جلب مینمایم.
    سیده خانوم, شما که اینقدر دم از آیه های قرآن میزنید, در کجای این کتاب مقدس نوشته شده که شما اگر دروغی را شنیدید, میتوانید بعنوان مرجع از آن استفاده کنید؟ در کجای آن کتاب نوشته شده اگر کسی نسبت به آن دروغ, شاکی شد, بگویید فلان شخص آنرا گفته و به من مربوط نیست؟ آیا فکر نمیکنید این موضوع, میتواند باعث تشویش اذهان عمومی شود؟؟
    خانوم نجفی, حتی اگر چنین دروغی که به آن استناد کرده اید, بر روی شبکه اینترنت وجود داشت, بدون تحقیق و تفحص, حق انشار آن را نداشته اید, چه برسد به اینکه مطلقا” چنین سندی وجود ندارد.
    این دروغی که خود را پشت آن پنهان نموده اید کجا درج شده یود که توانسته یک شبه خود را از روی اینترنت پاک نماید؟
    آیا فکر میکنید میتوانید با اظهار یک دروغ ثانوی, دروغ اولیه را لاپوشانی کنید؟
    در کانادا, تمام دوایر دولتی, سایت های اختصاصی دارند و کوچکترین تغییرات و یا تصویب هر گونه لایحه ای را در سایتهای خود درج مینمایند.
    آیا شما چنین تصویب نامه ای را در آن سایت ها دیده اید که نوشته اید آنها دروغ نوشته اند.
    خانوم سیده, این آدرسی که نوشته اید و دروغتان را به آن حواله داده اید http://74.52.150.18/~vanfruit , “پروژه درخت میوه ونکوور”, یک سایت خصوصی است که توسط سه نفرراه اندازی شده و مطلقا” قصد کشت درخت میوه, نه تنها در خیابانهای ونکوور, بلکه در هیچ کجای دیگر ندارند, آنها قصدشان اینست که تعدادی داوطلب, منجمله کسانیکه در حیاطشان درخت میوه دارند ولی نمیخواهند از میوه ی آن استفاده کنند (مانند همان مثالی که در کامنت قبلی زدم), کسانیکه حاضرند بطور داوطلب, میوه های آن درخت ها را بچینند, و کسانیکه اتومبیل دارند و حاضرند بطور داوطلب, میوه های چیده شده را به محل مورد نظر حمل نمایند, پیدا کنند و بقول خودشان و خودمان یک کار ثواب انجام دهند و آنها را در اختیار نیازمندان قرار دهند. شما در کجای این سایت خوانده اید که تصویب شده در خیابانهای ونکوور درخت میوه بکارند. سیده خانوم مجتهد, شما که اینقدر آیه های قرآن را حفظ هستید بهتر است مقداری هم انگلیسی بخوانید تا محتوای سایتها را بهتر درک کنید.
    اگر میخواهید دروغ بگویید, دروغی بگویید که حداقل یک نفر آنرا باور کند. مردم که همه بیسواد نیستند.
    مجتهد خانوم, مرقوم فرموده اید “…آیا کارگران زحمتکش شهرداری بطور مداوم در ایران و سایر کشورها زحمت تمیزی شهر و معابر را به عهده ندارند آیا سخت است در مواقع رسیده شدن میوه کارگران شهرداری تمیز نمایند؟”. مجتهد خانوم, شما که حتما” به درجه ی اجتهاد هم رسیده اید, در کجای دنیا دیده و یا خوانده اید که به دلیل اینکه کارگران زحمت کش شهرداری, زحمت تمیزی شهر و معابر را به عهده دارند, میشود زباله ها و میوه های گندیده را به خیابان و پیاده رو ها ریخت و بگوئیم خب, آن کارگران که زحمت تمیزی شهر را بعهده دارند, اینها را هم تمیز کنند. پس عبور و مرور مردم و اتومبیل ها بر روی میوه های له شده چه میشود؟ مگر کارگران شهرداری, تمام بیست و چهار ساعت در حال نظافت هستند؟
    خانوم نرجس, در کجای کامنت من صحبتی از باغهای میوه شده که شما از کاربران عزیز درخواست کرده اید تا برایتان گزارشی تهیه نمایند مبنی بر اینکه در باغهای میوه بوی تعفن میوه ها به مشام نمیرسد. با این درخواست, حتما” خیالتان راحت است که گزارش مثبت نیز دریافت خواهید نمود, زیرا مطمئنا” شنیده اید که در مناطق جنوبی تهران خانواده هایی هستند که به دلیل گرانی و کمبود میوه, میوه های له شده ای که آخر شب توسط میوه فروشان به جوی آب انداخته شده را جمع آوری نموده و با ولع میخورند. لازم به یادآوریست که میوه های باغها در ایران, شبانه از روی درختان دزدیده میشود و آن میوه ها حتی فرصت نمیکنند که خود را به زمین برسانند, چه برسد به استشمام بوی تعفن از آنها.
    خانوم نجفی, انتقاد من از شما بخاطر دروغ گفتن بود, و شما بجای اینکه از کار زشتی که انجام داده اید عذر بخواهید,
    تلاش نموده اید که افکار خوانندگان عزیز این وبلاگ را به انحراف بکشانید. کاری که زیبنده شما خانوم مجتهد نمیباشد. در زیر کامنت من و جوابیه ی شما را عینا” نقل میکنم تا دوستان, خود قضاوت را بعهده بگیرند.
    کامنت من: “…نرجس خاتون, شهری که به زیبایی و تمیزی, شهره ی عام و خاص است و کوچکترین اثری از زباله در خیابانهای شهر بچشم نمیخورد, چگونه شهردارش به خود و مردم این شهر اجازه ی میدهد در خیابانهای شهر درختان میوه ای بکارد که بعد از رسیده شدن, بر زمین و پیاده رو ها افتاده و زباله ی حاصل از آن, همراه با بوی تعفن میوه ها, شهر را به گند بکشد؟ محض اطلاع شما باید عرض کنم, جریمه ی انداختن کوچکترین زباله ای در شهر ما, دو هزار دلار است. یعنی با حساب شما, خود شهرداری باید میلیاردها دلار جریمه بایت این زباله ها بپردازد.”
    و جوابیه شما: “…در ثانی اینکه شهرداری ونکوور تصمیم گرفته بعد از این با وجود تمیزی شهرش با تعفن میوه ها شهر ونکوور را به گند بکشد این دیگر به خودشان مربوط است و اینکه چگونه می خواهد بخاطر به گند کشیدن شهر ونکوور میلیاردها دلار جریمه بپردازد این چیزی است باید شما که در ونکوور ساکن هستید از شهردارش بپرسید و اگر تمایل داشتید بنده را هم در جریان جوابش قرار دهید که ممنون خواهم شد.”
    خانوم سیده, دروغ پشت دروغ.
    یعنی شما واقعا” تا این حد علاقه به دروغ گفتن دارید که متن نوشته شده توسط خودم را صد و هشتاد درجه تغییر میدهید تا دروغتان را ثابت نمایید.
    در کجای کامنت من نوشته شده شهرداری ونکوور تصمیم گرفته بعد از این با وجود تمیزی شهرش با تعفن میوه ها شهر ونکوور را به گند بکشد؟
    خواندن انگلیسی که پیشکش, یعنی شما حتی فارسی را هم نمیتوانید بخوانید؟
    حیف که آقای درویش گفته است به هم ناسزا نگویید, وگرنه میدانستم با کسی که اینقدر دروغ سر هم میکند چه رفتاری داشته باشم.
    آقای عبیری گلپایگانی, شما که معتقد هستید باید به هم بی احترامی نکنیم, مطالب این خانوم مجتهد را بخوانید و بگویید کسی که حرفهای خودم را صد در صد برعکس میکند و با آنها دروغ میسازد باید چه رفتاری داشته باشم.
    مجتهد خانوم, مرقوم فرموده اید “…بنده دیگر ضامن خبر دادن و ندادن به مردم نیستم در این پایگاه ها صراحتا قید شده است که مدیریت شهری تصمیم به کاشت درختان میوه گرفته است و سه تا پنج سال بعد هم تشکلهای مردم نهاد میوه ها را خواهند چید و در اختیار نیازمندان قرار خواهند داد.” . خانوم مجتهد, من لینک مورد اشاره ی شما را یکبار دیگر در اینجا قرار میدهم تا دوستان خود آنرا بخوانند و به دروغگویی شما پی ببرند.
    http://urbanwildnes.blogspot.com/2005/02/vancouver-fruit-trees-in-public-spaces.html
    این سایت, همانند سایت قبلی, یک سایت شخصی هست که توسط یک خانم علاقمند به درختان میوه (مشابه مجتهد خانوم), بنام ساندرا توماس, در بیش از پنج سال قبل نگاشته شده و نقطه نظرات خود و دوستانش را گفته است. این خانم پیشنهاد داده است که در پارکهای عمومی درختان میوه بکارند (و صد البته جرات نکرده صحبتی از کاشت درختان میوه در خیابانها بکند) ولی هیچکس به حرف او اعتنانی نکرد و کسی آنرا جدی نگرفت, به دلیل اینکه حتی برای نمونه یک درخت میوه در پارکهای ونکوور وجود ندارد. به نظر شما اگر پنج سال قبل آن درختان را کاشته بودند تا حالا نبایستی میوه میدادند؟ مجتهد خانوم, با توجه به اینکه اعتراض من به درغگویی شما نسبت به تصویب کاشت درخت میوه در خیابانهای ونکوور بوده و هست, ولی واقعا” میخواهم بدانم در کدامیک از سایتهای مورد اشاره شما به صراحت قید شده است که مدیریت شهری تصمیم به کاشت درختان میوه گرفته است. دروغ پشت دروغ.
    نرجس خاتون, در کجای این سایت یا آن سایت قبلی, صحبت از تصویت کاشت میوه حتی در پارکهای عمومی شده است, دروغ پشت دروغ.
    و در آخر هم مینویسید “…و این متن را همراه با آدرس با دقت بخوانید تا ببینیم آیا کاشت میوه در ونکوور تصویب شده است یا نه اگر این پایگاه دروغ نوشته است باید آنها مورد مواخذه قرار گیرند نه بنده.”, مجتهد خانوم,. چرا میخواهید دروغهایی را که گفته اید به دیگران نسبت دهید در حالی که آنها کوچکترین دروغی ننوشته اند.
    اگر حتی این سایتهای شخصی مورد ادعای شما, که مطلقا” مورد تأیید دولت مرگزی کانادا و دولتهای استانی نیستند, کوچکترین مطلبی راجع به تصویب کاشت درختان میوه در خیابانها داشتند, شاید با استناد به آیه های قرآن میتوانستید اتهام دروغگویی را ازخود بزدایید,
    ولی افسوس که هیچ چیزی به نفع شما نگاشته نشده است.
    خانم سیده نرجس خاتون مجتهد نجفی, درجایی خواندم که اصرار بر ادامه ی اشتباه, حماقت است.
    از من که دو برابر شما, سن دارم, نصیحت, که بیشتر از این, خود را ضایع نفرمایید و به دروغگویی نپردازید.
    شما میتوانید همانند همین ساندرا خانوم, یک سایت اینترنتی راه اندازی نمایید و نقطه نظرات خود, مبنی بر کاشت درختان میوه در پارکها (و نه خیابانها) را در اختیار مسئولان شهری و علاقمندان بگذارید, شاید توجه کسی را جلب کند و پارکهای ایران را پر از درختان میوه ببینیم.

  42. سیده نرجس خاتون مجتهد نجفی

    بسم الله الرحمن الرحیم
    سومین اظهار نظر آقای دانش در باره دروغگویی بنده
    که از وفور میوه در ونکوور و نیز با ولع خوردن میوه های داخل جوب مردم ایران اهمیت کاشت درخت میوه را نتیجه گرفته بودم

    3. دانش گفته است :
    دوشنبه ۲۱م تیر ۱۳۸۹ در ۱۳:۲۷
    نرجس خاتون…
    من خیلی دوستانه و برادرانه به شما نصیحت کردم که این موضوع یعنی اظهار یک مصوبه ی دروغ که بدون مدرک اظهار داشته اید را ادامه ندهید و خود را بیشتر از این ضایع نفرمایید
    ولی متأسفانه گوش نکردید و همان گفته های پیشین را تکرار نمودید.
    چنین به نظر میرسد که به هیچ عنوان قصد کوتاه آمدن هم ندارید و این بجز خراب کردن وجهه ی اجتماعی تان هیچ حاصلی در بر نخواهد داشت.
    از لحاظ سطح معلومات, تا همینجای کار, همه ی دوستان فهمیده اند که سطح زبان انگلیسی شما بسیار پایین میباشد, و به همین علت نمیتوانید مطالب مندرج در سایتهای انگلیسی زبان را خوب درک نمایید.
    کما اینکه مرقوم فرموده اید “….به نظرم و یا برداشتم (شاید اشتباه) این بوده که کاشت درختان میوه در ونکوور شروع شده است و صرفا” پیشنهاد نبوده است”. و این برای کسی که به سایتهای انگلیسی زبان استناد میکند, بسیار مضحک است, زیرا “تصوبب کشت درختان میوه در خیابانهای ونکوور” با “کاشت درختان میوه در ونکوور” بقول معروف آسمان تا زمین فاصله دارد.
    خانوم نجفی, من از اول هم اعتراضم به دروغگویی شما مبنی بر تصویب کاشت درختان میوه در خیابانهای ونکوور بود و الآن هم بر سر موضعم هستم و معتقدم چنین تصویبی هیچگاه صورت نگرفته و با دلایل متعدد قصد داشتم این موضوع را برایتان بشکافم ولی شما قصد دارید با توسل به دروغهای متعدد, این موضوع را به خورد افکار عمومی بدهید و چنین وانمود کنید که در جوامع پیشرفته نیز این کار صورت پذیرفته است.
    خانوم سیده نرجس, یکبار دیگر هم عرض میکنم اعتراض من به دروغگویی شما مبنی بر تصویب کاشت درختان میوه در خیابانهای ونکوور بوده ولی شما با دروغگویی و دغل بازی قصد دارید افکارخوانندگان این وبلاگ را منحرف نمایید.
    با این حال جوابتان را میدهم و اعلام میدارم در سایتی که معرفی کرده اید و منهم قبلا” نوشتم که پیشنهاد های یک خانم میباشد, به هیچ عنوان مطلبی راجع به کاشت ششصد درخت میوه در ونکوور وجود ندارد و دروغ محض است.
    شما میتوانید یکبار دیگر بر روی آن لینک کلیک کنید و متن را ببینید تا صحت گفتارم ثابت شود. اگر متوجه اشتباه خود شدید, عذر خواهی نمایید و اگر این موضوع را در آنجا دیدید, بهتر است شماره پاراگراف این مطلب را برایم بنویسید تا ببینم راجع به چه موضوعی بوده است.
    مجتهد خانوم, برای بار چندم عرض میکنم که اعتراض من به دروغگویی شما مبنی بر تصویب کاشت درختان میوه در خیابانهای ونکوور بوده, ولی باز هم با دغل بازی و دروغگویی, قصد دارید موضوع را به انحراف بکشانید و صحبت پارکها را به میان بکشید.
    با این حال باید به عرضتان برسانم که در ونکوور, آن پنج عبارتی را که خواسته اید, همگی تقریبا” معنای پارکهای عمومی میدهند و به هیچ عنوان شامل جنگل نمیشوند, حتی بر خلاف ایران که خیابانهای دو طرف جدولهای جدا کننده را بلوار میگویند, در اینجا پارکهایی در وسط بعضی خیابانها وجود دارد که حتی گاه تا بیش از صد متر عرض دارند و طولشان به کیلومتر ها میرسد که به اینگونه خیابانها بلوار میگویند, مثل گراند بلوار در شهر نورت ونکوور که عرضش یکصد و پنج متر است و ما از آن بعنوان پارک استفاده میکنیم.
    سیده خانوم, من باز هم تأکید میکنم که اعتراض من به دروغگویی شما مبنی بر تصویب کاشت درختان میوه در خیابانهای ونکوور بوده, ولی شما با دغل بازی و دروغگویی قصد دارید موضوعاتی را مطرح نمایید که منظور اصلی به پرتگاه فرستاده شود. موضوعاتی که مطرح کرده و نوشته اید “…حال از وجدانهای بیدار و آگاه می خواهم قضاوت فرمایند وقتی در شهری که میوه آنقدر فراوان است که میوه ها را برای پرندگان رها می کنند بازهم افرادی پیشنهاد کاشت درختان میوه در پارکها را بدهند اما در شهرهایی که مردم از جویهای آلوده میوه های گندیده را جمع می کنند می خورند این حق را به بنده نمی دهید که پیشنهاد کاشت درختان میوه در اماکن عمومی را بدهم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟”. سیده خانوم, من از شما خواسته ام, از تهمتی که به شما زده و شما را دروغگو خطاب کرده ام دفاع کنید, نه آنکه با طرح مجدد افکار خود, قضیه را لوث نموده و افکار خوانندگان این وبلاگ را به بیراهه بکشانید. تصویب کاشت درختان میوه در خیابانهای ونکوور چه ربطی به وجدانهای بیدار و آگاه دارد تا قضاوت نمایند که شما حق دارید پیشنهاد کاشت درختان میوه در اماکن عمومی را بدهید.
    خانوم سیده نرجس خاتون مجتهد نجفی, من از کامنت های اولیه ی شما چنین استنباط کرده بودم که از بالا نیامدن اسمتان پس از سرچ در اینترنت, و بالا آمدن نام آقای درویش و دوستانشان ناراحت هستید, بنابراین به اندازه ی کافی نامتان را در اول هر پاراگراف گنجانده ام تا پس از سرچ کردن, در مقام اول قرار بگیرید و ناراحتی تان برطرف گردد. امیدوارم که راضی باشید.
    خانوم جان, در خاتمه, یکبار دیگر عرض میکنم که دروغ راجع به شهری که در آن زندگی میکنم را نمیتوانم تحمل کنم.
    بنابراین, یا نسبت به دروغهایی که گفته اید, عذر خواهی نمایید و یا با مدرک صحیح و معتبر صحت گفتارتان در مورد مصوبه ای که فرموده اید را ارائه فرمایید. در غیر اینصورت مطمئنا” باز هم راجع به دروغگویی تان بیشتر خواهم نوشت تا با هر سرچ نامتان, دروغها بالا بیایند و مردم, شما را بیشتر بشناسند.

  43. سیده نرجس خاتون مجتهد نجفی

    بسم الله الرحمن الرحیم
    چهارمین مطلب آقای دانش در باره دروغگویی بنده که در آن گفته اند حتی در مناظره های تلویزیونی باید دروغگو نامیده شوم
    و نیز از بنده خواسته اند به دروغ ادعا کنم هیچگونه مصوبه ای مبنی بر کاشت درختان میوه در خیابانهای ونکوور وجود ندارد
    در حالیکه چنین مصوبه ای وجود دارد مصوبه هیئت پارکها و تفریحات ونکوور

    4. دانش گفته است :
    دوشنبه ۲۱م تیر ۱۳۸۹ در ۱۹:۵۵
    برای “آقا مجتبی”
    با درود, امیدوارم قبل از ورود به بحث, کامنت های من و خانم نجفی را به دقت مطالعه کرده باشید.
    اگر ایشان موضوع دروغگویی را فقط یک اشتباه میدانستند, احتیاجی به کامنتهای بیشتر نبود. ولی خانم نجفی بدون اینکه به اعتراض اینجانب پاسخ دهند و خطای خود را ناشی از اشتباه بدانند, به موضوعاتی پرداخته اند که اصلا” ربطی به اشتباه ندارد.
    خانم نجفی در جواب اعتراض بنده که منجر به اتهام دروغگویی به ایشان شد, دو سایت را بعنوان مرجع اظهارات خود معرفی کرده و آنها را دروغگوی اصلی نامیده اند در حالی که آن دو سایت, هیچکدام راجع به اعتراض اینجانب یعنی تصویب کاشت درختان میوه در “خیابانهای ونکوور” هیچگونه مطلبی نداشته اند.
    شما در کدامیک از جملات خانم نجفی خوانده اید که ایشان نسبت به موضوع اعتراض بنده, از کلمه ی اشتباه کردم استفاده کرده باشد. تنها جایی که ایشان بطور ضمنی کلمه ی اشتباه را قید نموده اند, در جمله ای مربوط به طرح خودشان, یعنی کشت درختان میوه بوده که ضمن بی ربط بودن به اعتراض اینجانب, حتی آنرا هم با قید “شاید اشتباه” بیان نموده اند.
    آقا مجتبی, اطلاق کلمه ی دروغگو به کسی که روز روشن دروغ میگوید, گرچه به قول شما “بی ترحم” است ولی به نظر من, باید بکار برده شود (حتی در مناظره های تلویزیونی!) تا بلکه فرد دروغگو با این قسمت از هویت خویش آشنا شده و نسبت به کار ناشایست خود تجدید نظر نماید.
    در خاتمه, اگر ایشان بپذیرند که هیچگونه مصوبه ای مبنی بر کاشت درختان میوه در “خیابانهای ونکوور” وجود نداشته و ایشان به اشتباه, آن مطالب را بیان نموده اند, منهم از اعتراض خود دست بر خواهم داشت.

  44. سیده نرجس خاتون مجتهد نجفی

    بسم الله الرحمن الرحیم
    پنجمین مطلب آقای دانش در باره کاشت درختان میوه توسط جوانان فرقه اسماعیلی در پارک نیو برایتون ونکوور

    5. دانش گفته است :
    سه شنبه ۲۲م تیر ۱۳۸۹ در ۰۵:۳۹
    به “آقا مجتبی”ی عزیز…
    شما فرمودید که “بی رحم” نباشم و از اطلاق دروغگو به خانم نجفی خودداری کنم زیرا ایشان “اشتباه” کرده اند.
    خانم نجفی, در کامنتی که بعد از کامنت شما نگاشته اند, هنوز هم به دروغگویی ادامه داده و بر کار زشت خود اصرار میورزند.
    ایشان در تازه ترین کامنت خود, نوشته اند که “…هموطن عزیز ساکن ونکوور می فرمایند حتی یک درخت میوه در پارکهای ونکوور وجود ندارد و شهرداری ونکوور
    اما به نظر بنده در این گذارش جوانان فرقه اسماعیلیه (حالا کسی فکر نکند فرقه اسماعلیه را تبلیغ می کنم) ۵۰ درخت میوه در پارک “نیو برایتون New Brighton Park” در شهر ونکوور کاشتند”.
    آقا مجتبی, این موضوع یک دروغ بسیار کثیف میباشد که با قصد اتهام دروغگویی به اینجانب نگاشته شده و نمیشود تمام این دروغ گویی های ایشان را اشتباه و یا ناشی از ندانستن زبان انگلیسی نامید.
    با اینکه موضوع کاشت درختان میوه در پارکها, ربطی به اعتراض بنده و آن مصوبه ی دروغ ندارد ولی چون در اینجا راجع به من صحبت کرده اند, میخواهم خودتان با این نمونه از جدید ترین دغل بازی و دروغگویی ایشان آشنا شوید.
    در متن زیر که در وبلاگ شخصی یک نفر اسماعیلی نگاشته شده و مورد استناد خانم نجفی واقع شده, قید شده است که گروهی از جوانان اسماعیلی که با سازمان پارکها و سرگرمی ها همکاری دارند, روز یکشنبه اول ماه ژوئن, در راستای وظیفه اخلاقی خود, قصد کمک و آماده سازی زمین و کشت ۵۰ درخت میوه در پارک نیو برایتون را دارند. عضو سازمان, آلن د جنوا, اولین درخت را همراه با جوانان اسماعیلی خواهند کاشت.
    On Sunday, June 1st, local Ismaili youth will put their ethics in action as they partner with The Vancouver Board of Parks and Recreation in helping to prepare sites and plant 50 fruit trees at New Brighton Park. Commissioner Allan De Genova will plant the first tree with the Ismaili Youth.
    چنانچه ملاحظه میفرمایید در متن مذکور نوشته شده است که آقای جنوا اولین درخت را خواهند کاشت, یعنی تا موقع نوشتن آن مطلب در سال ۲۰۰۸, حتی یک درخت میوه هم در پارک نیو برایتون کاشته نشده بود و بعد از آنهم, در هیچ جا صحبتی از اینکه بالاخره آن ۵۰ درخت کاشته شده باشد, بمیان نیامده است. در حالی که خانم نجفی با صراحت و بدروغ نوشته اند که جوانان فرقه اسماعیلیه ۵۰ درخت میوه در پارک نیو برایتون در شهر ونکوور کاشته اند. آیا به نظر شما این دروغ نیست؟
    آقا مجتبی, امیدوارم قبول بفرمایید هر کس را همانقدر که لایقشان است باید نواخت.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تائید دیدگاه فعال است. دیدگاه شما ممکن است کمی طول بکشد تا ظاهر شود.